Erkekleri Soğutan Hareketler

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
dirdir.jpg

-Sevgiliniz fazla konuşmayı sevmeyen ve sakin yapıda biriyse sürekli üzerine giderek “Bir derdin mi var? Niçin konuşmuyorsun?” gibi sözlerle onu bunaltmayın. Böyle davranmakla aslında iyilik yapılmadığını vurgulayan uzmanlar; erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine dikkat çekiyor.

-Onu çok seviyor ve merak ediyor olabilirsiniz ama bu onu günde 10 kez aramanızı gerektirmez. Özellikle işyerinden saat başı sevgilinizi arayıp onu kontrol etmeniz onu sıkabilir.

-Hesabı genelde erkekler öder ancak bırakın bunu içinden geldiği için yapsın. Eğer her zaman hesap ödeme görevini ona bırakıyorsanız, kendilerini kullanılmış gibi hissederler. Zaman zaman siz de hesap ödemeyi teklif edin.

-Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez. Ne var ki; her şeye ağlarsanız, sizinle doğru dürüst konuşamayacak ve söylemek istediklerini söyleyemeyecek.

-Erkeklerin, içlerinden geldiği gibi davranmayı sevdiğine ve sürprizlerle dolu bir hayat istediğine dikkat çeken uzmanlar, “Siz birlikte olacağınız akşamın programını çok önceden yaparsanız, erkekler çok sevdikleri sürprizleri yaşayamaz. Fazla üstlerine düşerseniz, hareketlerinin kısıtlandığını düşünür. Planlama huyundan vazgeçemiyorsanız, en azından havayı yumuşatın. Ona öneri yapın, emir vermeyin. Böylece kendine de söz hakkı verdiğinizi düşünür ve rahatsız olmaz” diye belirtiyor.​

-Sevgiliniz fazla konuşmayı sevmeyen ve sakin yapıda biriyse sürekli üzerine giderek “Bir derdin mi var? Niçin konuşmuyorsun?” gibi sözlerle onu bunaltmayın. Böyle davranmakla aslında iyilik yapılmadığını vurgulayan uzmanlar; erkeklerin, kadınlar kadar çok konuşmayı sevmediğine dikkat çekiyor.

konusursun bir dert konusmazsin bi :sigara:

tesekkürler jewel'cim önerilerin icin :001_tongue:

-Erkekler gözyaşlarından etkilenir ve hiçbir erkek bir kadını ağlatmak istemez. Ne var ki; her şeye ağlarsanız, sizinle doğru dürüst konuşamayacak ve söylemek istediklerini söyleyemeyecek.

Aynı ben :)

Bazen erkeklerin gercekten cok sabirli oldugunu düsünüyorum,daha özverililer sanki..Biz hep istiyoruz;onu,bunu,sunu...
Verseler daha cok istiyoruz,vermeseler zaten suclular!
Zoruz biz bayanlar:bored:

Bazen erkeklerin gercekten cok sabirli oldugunu düsünüyorum,daha özverililer sanki..Biz hep istiyoruz;onu,bunu,sunu...
Verseler daha cok istiyoruz,vermeseler zaten suclular!
Zoruz biz bayanlar:bored:

:clap:clap:clap

öz eleştiri, büyük erdem =)

Her iki tarafin da kusurlari var tabii ki,ama bayanlarin yapisi simarmaya daha müsait.

:lol:

konuşsun konuşsun konuşmaktan zarar geLmez..zaten şahsen bir dişiden daha geveze oLduğumu anLadıkLarında otomatikman susma gereği hissediyor karşı cinsim =)

benden bayanlara 1 öneri ;

eğer evli iseniz kocanızı çok güzel bir şekilde karşılayın giyiminiz güzel ve bakımlı olun ;
eğer evli değilseniz, erkek arkadaşınızı sizsiz bırakmayın ve çok SIKMAYIN

Kız Arkadaşınızla Yemeğe Çıkarsınız Hesap Gelir Oda Ne Hesap Kallavi,
Siz Israr Edersiniz Mimkin Değil Hesabı Ben Ödeyecem :biggrin:
Tabii Kız Arkadaşınız Hemen Atılır Bu Sefer Ben Ödeyecem,
Tabii Buyur Hayatım :)

Geri