ErkekLere özeL mutfak sırLarı

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Kadının kaLbine mutfaktan giden yoLu keşfedin

95CC637AAC73CA8EE417AFED7E82D.jpg

ErkekLer yeterince konsantre oLdukLarında mutfakta kadınLardan daha iyi oLabiLiyor. Bazı sırLar o harikaLarı çok daha koLayLaştırabiLir…

Mutfağınız için seçeceğiniz yemek kitapLarı karmaşık tarifLerden uzak dursunLar. ÖğrenciLer, yaLnız yaşayanLar ve erkekLer için yazıLan ve basit tarifLerden oLuşan kitapLar edinin.

BaharatLar size özeL tatLar yaratmanızı sağLar. Ama onLarı iyi öğrenmezseniz hata yapabiLirsiniz. BaharatLar hakkında bir şeyLer okuyun, onLarı öğrenin ve neyin neye yakışacağını biLin.

DeneyseLLiğin sınırLarını zorLayıp tuhaf yemekLer yapmaya kaLkışmayın. Her yemekte sadece bir ya da iki şeyi değiştirin. SevgiLiye yapacağınız yemeği önceden bir kez yapıp deneyin.

SpesiyaLiteLeriniz oLsun ama hepsini bir arada yapmayın. Her yemek daveti için bir özeL yemek pişirin ve ona yakışan yan LezzetLer üzerine de odakLanın.

Mutfağa girdiğinizde cesur oLun. Zevk aLarak yaptığınız her yemek umduğunuzdan daha LezzetLi oLacaktır.

YaLnızca sevdiğiniz yemekLeri yapın.

Sunuma da özen göstermeLisiniz. Önce gözLer doymaLı…

İşinizi gerçekten koLayLaştıracak aLetLer edinin. Bu konuda annenize danışabLirsiniz.

Yemeğin pişme saatiyLe masaya oturuLacak saati hesaba katmadan mutfağa girmeyin.

Yemeğin gücüne inanın. Kendinizi Lokanta teLefonlarına mahkum etmeyin. Herkes yemek yapabiLir. Yaptığınız her yemek için kendinizi daha çok sevin.

Abi "kadınlar yemek yapan erkeklerden hoşlanır" diye bi karın ağrısı çıkarttılar, bu uğurda telef oluyo adamlar, elini ayağını hatta evi yakanlar çıkıyo, Hazır yiyorum hajı

Ama erkeklerin el lezzeti farklı ve çok güzel oluyor :)

Yemesinide severim yapmasınıda yeterki kafam rahat vaktim bol olsun öle kadına muhtaç olursak çookkk aç kalırız bir iki şey öğrenmekte fayda var

Valla soslar hakkında yanılgıya düşmüştüm köri soslu tavuk yapmıştım meğerse bir çay kaşığı atılması gerekiyormuş ben tatlı kaşığı atınca tadından yenmez oldu :smile:

değecek bir kadınLa birLikteysem hergün yemek yapmaya razıyım :)

Güzel paylasımlar , teşekkurler :) Hasta falan olursam yada arada bir yemek , tatlı vs yapsa güzel olur yani öğrenmelı ...ama süreklı mutfakta olan erkek ıstemem şahsen :))

Geri