Erkekler ve Taciz Olayı

yok daa neler? nie kısların sadece?:D

basit o tacizci dediginiz eleman yakısıklı we hosunuza gıden bı tip ise hımm cok tatlı cocuk tanısmaya geldı olur
yok begenmessenız tacizcinin yanına haywanda eklenır dimi hayır yanlıssam söle :)

sanirim isimize geldigi gibi davraniyoruz :eek:

off ta ne off be :) Kardeşim taciz etmemize sebeb oluyorsunuz diyecem olmayacak bayanlar neden oluyor...Kendi adıma okuduğum yerde ve bulunduğum şehirde bir bayan genelde kendini bir obje olarak sunuyor buda al sana taciz için bir sebeb..Ha diyeceksinizki bu taciz mi oluyor yok olmuyor onların zaten istediği bu..Yanlış anlamayın benim felan yaptığım yok ama Çevremizde çok örnekler görülmekte :)

sevencloves sen nerde oturuodun kardesım ? :) :)

aman yaa tabe hemen genellemeler yapılıor,herneyse ben sana küsüm seven hala belirtim yane!!!

büyük sehırlerden birtanesi ama bu belli sehırlerde olcak die bsy solemıor...
neyse bnm dieceklermde gehennanın dedıklernden farklı deıl...suc bi tarafta deil sadece insan gibi dawranmayanlarda....

1.si inek yaptın beni eyvallah:mad:
2.si millet hayırlı olsun dedi bi sen demedin:(

piken' Alıntı:
walla bak şu konuda abrtmıorum,bazı erkekler için konuşuorum asla genelleme yapmıorum ama yaa ööle adamlar varki,kampüsün içinde gelip adam yanınıza otuarlım mı,yok şööle bööle,yane yapacak olan adam her daim yapar
memlekete geldıgımde bu sahısların tek tek isimlerini istiyorum isim bılmıyorsanızokula geldıgımde gordugunuz zaman ahaa şu abi deyın bana.. cok kelle ucacak coookkkkk ..

yaf abicim oluo tabe herkesn başına gelio,hepsinin yüsünü aklımızda tutamayız ki dii mi ama?hem biz ağızlarının payını verioruz mrk etmeeee

sewen abi karısmıyım dıomda o dag daga küsmüstü be ;)

istanbul hımmm gelıcem kesin hem senden bı alcaım wardı bılıosun dımı balıkcımı ne war orda ıccektık ....

ahahaahaahaaaa....bir kelle iki kelle....

piken' Alıntı:
1.si inek yaptın beni eyvallah:mad:
2.si millet hayırlı olsun dedi bi sen demedin:(

Yav Ben olmuşum mecnun Piken sorma cidden foruma baktığım yok bugunlerde farkındaysanız..

Gönlüm seninle sizinle biliyorsunuz bunu yetmiyormu :)

ben yınede kelle alayım ...

SevencLoves' Alıntı:
Yav Ben olmuşum mecnun Piken sorma cidden foruma baktığım yok bugunlerde farkındaysanız..

Gönlüm seninle sizinle biliyorsunuz bunu yetmiyormu :)
yetmes mi abicim:D

piken hesap wer barbazula beklior...en azından bi tane wermelisn kelle...eheheh...

yaa istiosan verym kelle hehehe,geç salla abicim yafff:)))

Valla birlikte geliyoruz Barby ile artık banada pay verirmi bilmem umarım verir :)

Geri