Erkekler ve Taciz Olayı

pasaklı

New member
Reaction score
0
Stefan Bechtel, Men's Health'in yazı işleri müdürü, böyle bir araştırmayı niçin gerekli gördüklerini şöyle açıklıyor: "Amacımız cinsel tacizin iki taraflı giden bir olay olduğunu göstermekti. Erkekler zaman zaman kadınların cinsel çekiciliğiyle harekete geçiriliyorlar. Ve işte okuyucuların söyledikleri.

Yüzde 49'u, kadınların işyerlerinde "kışkırtıcı ve ilgi çekici" giyinmesinden şikayetçi...

Yüzde 24'ü, kadınların cinsel çekiciliklerini "işlerinde ilerlemek için" kullandıklarını belirtiyor...

Yüzde 33'ü, böyle kadınların cinsel tacizde bulunduklarının kabul edilmesi gerektiği görüşünde...

Yüzde 57'si, işte cinsel tekliflerle karşılaştığını belirtiyor.

Yüzde 33'ü, çevresinde bir yığın seksi giysiler içinde kadının 20 dakikalarını cinsel fantezilerle geçirmelerine neden olduğunu belirtiyor.

Yüzde 58'i, iş zamanlarında meslektaşları hakkında fanteziler kurduğunu kabul etti.

Yüzde 26'sı işyerinde seks yaptığını belirtti.

Yüzde 18'i iş saatleri içinde çalışma arkadaşlarıyla seks yapmaya eğilimli olduğunu belirtiyor.

Yüzde 43'ü, sabahları görüntüsünü kontrol etmek için zaman geçirdiğini belirtiyor. Tabii ki kadınlara çekici görüneceğinden emin olmak için.

Yüzde 58'i, çekici bir kadın sekreter olduğunda patronunun olduğundan daha gergin olduğunu söylüyor

evet sizce erkekler neden tacizde bulunurlar??? :eek:

bu yazdıklarında erkeklerın tacizci olduguna dair bi izlenime kapıLmadım ben ama :D

ispiyoncu anket sonuclari bunlar daha genis bilgi bulursam paylasirim..hmm bide tv de baktim az once haberlerde boyle bi konu gecti bayanlara sordular ordan aklima geldi boyle bisey ...

Yüzde 58'i, iş zamanlarında meslektaşları hakkında fanteziler kurduğunu kabul etti.
daa ne denirki??

Bİr erkek olarak tacizci olduğumu düşünmüyorum ama yapılmıo mu yapanlar da var tabii ki
YAw ama dediğim gibi hepsi de sapık değil kadınlarda da suç var tabii ki yani onlarda o kadar kışkırtıcı olmamalı ya da ne bilim bazıları oluoki illa taciz et dio yani yanlış bu
AMA şunu da belirtim ki olaya tamamiyle yanlış kabul ediyorum..

bayanlardada suc var tamam cok acik giyinirlerse normal..ama tv de gordum bugun bayan yalniz basina bankta oturuyo ve acikda giyinmemis biri geldi telefon nosunu vermeye calisti digeri geldi yenina oturabilirmiyim dedi oburu geldi gidicek biyeriniz yoksa yardim ediyim dedi peki burda suc yinemi bayanda????taciz bu dokunarak,satasarak,bakarak,sms yolliyarak daha sayamadiklarim hepsi tacize giriyor.. :eek:

walla bak şu konuda abrtmıorum,bazı erkekler için konuşuorum asla genelleme yapmıorum ama yaa ööle adamlar varki,kampüsün içinde gelip adam yanınıza otuarlım mı,yok şööle bööle,yane yapacak olan adam her daim yapar

pasaklı ewet tacız olayı cok fazla oluo beLkıde ben kendımden bılıoRum :D tabiki saka :eek: neyse o bence show tv nın sacmalaması tacız olayı cunku coook eskı numaraları yapıo elemanlar bırı gelıo sarkıntı oluo bırı gelıo o anda bayanı rahatsız mı edıosun dıye hero culuk oynuo ;) bırısının kafası guzel bısey olursa sole ben arkadayım dıo :p seyy ben bunları soledım sankı yılların tacizcisiymisim gibi neyse unutun :alkol: ha bı sey war erkekler we kadınlarda taciz ediolar... ama sadece erkekler bıraz daha söz kullanıolar o kadar :D

ispiyoncu tv deki olay abartili digelim e gercek hayatta bende yasiyorum bu olayi bak pikende yasamiz e bunda mi abarti o zaman?

Yüzde 24'ü, kadınların cinsel çekiciliklerini "işlerinde ilerlemek için" kullandıklarını belirtiyor...

Bazı sivri zekalılar mesleki hayatlarında terfi etmek için kendini patrona obje olarak göstermeye çalışıp sonra bi halt olamayıncaadaa TACİZ ETTi diye kendini acındıranlarr
Suçluu tabiii...

Ne yazık ki değer yargılarını düşürüp kendini bi halt zanneden bu tip bayanlar
iğrenç yaratık olarak yaşamayı tercih ediyorlar. Tabii alanları sadece iş yeri değil bunların. Meslek yönünden bi halt yiyemeyen tiplerde kendilerine zengin koca bulacam diye soytarıdan farksızlar..

Pikencim haklısın orti amaa
ne zengin nede patron olamayan tipler napsın :)
istersen çarşafa bürün
bu cins kadınların türü devam ettiği sürece
onlarda belki bi şans diye
rahatsız etmeye devam edecektir.....

Çoook sinirr bozucuu bir konu kusura bakmayın ama düşüncemdee bu...

gerçekten sinir bozucu bi durum!!!

react0r al benden de o kadar....

walla ööle dioz hepimiz ama yapanlar gün geçtkçe daa da çoğalıo,acı bi durum ülke için

hem kader hem yapanlar utansın gerçi yaopanlar utanmıolar ki yapıolar neyse ...

ya haklısınız bende hıc sewmıorum o tipleri ama söle dusunun mesela yanınıza oturabılırmıyım dıyen cocuk bole yakısıklı tarz bı cocuksa kı sızde bıraz hoslandıysanız e ne war yanı tanısmaya gelıo dıosunuz ama eger cocuk kroysa way ıste tacizci haywan denmıo mu ;) :mad: :mad:

İSpiyoncu flood yapmışsın bir mesajını ben silmiştim zaten sende silince mesaj kalmadı ortada :) neyse bi tanesini görüntüledim tekrar...

Ayrıca haklısııın o da var tabii
beğenmediysen tipini sapık derler
yok hoş çocuksa ay aşık oldum havalarıı eser :) :)

bende anlayamadım noolduunu önce ;)
yanı suc kızların dımı bu durumda :mad: :mad:

Geri