..::Erkekler 'SeviyoruM' Demez::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
ERKEKLER 'SEVİYORUM' DEMEZ!

i155733_sevdim222.jpg

Her kadın sevgilisinin aklından geçenleri bilmek ister. Ne var ki, erkekler için kalplerini bir kadına açıp, içindekileri dile getirmek bir hayli uzun sürer.
Bir erkeği duygusallaştırmak istiyorsanız, doğru zamanı ve doğru yeri seçmeniz çok önemli. Eğer sevgiliniz yorgunsa; başka bir işe konsantreyse ve rahatlamak istiyorsa, ona sorularla yaklaşmanız sonuç vermeyecektir.

Misafir beklediğiniz ya da sevgilinizin rahatlamak istediği zamanları sohbet için seçmemelisiniz. Birlikte bir aktive yaptığınız zaman konuşmayı deneyin.

Onu sorgulamayın

Kadınların sıkça düştükleri bir hata var. Sevgililerine peş peşe sorular sorarken, aynı zamanda ses tonlarını da ayarlamayı beceremiyorlar.

Öyle kibir sohbet havasında geçmesi gereken konuşmalar, sohbetten çok bir sorguya benziyor ve erkekler kalplerini açmak yerine kaçmayı tercih ediyor.

Erkekler duygularını kolay kolay dile getirmez, onlardan öyle bir şey istediğinizde ürkmeleri normal. Eski tecrübelerinizden, gelecek planlarınızdan bahsedin.

Erkekler gelecek ideallerinden bahsetmeyi severler, onlara özel sorular sormak istediğinizde o havayı vererek sorun. Eğer ona açılıyorsanız, güvenini kazanırsınız ve o da size açılır. Ondan bunu istiyorsanız, ilk önce siz açık ve samimi konuşun.

Durmanız gerektiğinde durun

Belki anlamsız gibi gelecek ama bir erkeği konuşturmanın en iyi yolu bazen susmaktır. Kadınlar sevdikleri erkek hakkında en ufak ayrıntıyı bilmek ister. Çoğu zaman bu bir takıntı haline gelir.

Sürekli kurcalamak yerine, olayların kendiliğinden gelişmesini bekleyin. Arka planda kalmayı bir deneyin, göreceksiniz ki bilgiler daha fazla gelmeye başlayacak..

Güzel bi payşalım...Eline sağlık...Dediklerin çok doğru haklısın...

Bir kere sevdaya tutulmaya gör
Ateşlere yandığının remisidr
Aşık dediğin mecnun misali kör
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

αƒιℓℓιм' Alıntı:
Bir kere sevdaya tutulmaya gör
Ateşlere yandığının remisidr
Aşık dediğin mecnun misali kör
Ne bilsin alemde ne mevsimidir

dien çok doğru demis ama seni seviorum demenin yerine bende demek daha kolaya gelio :)

seni seviyorum diyen dillere değil
senin için ağlayan gözlere inan derler
bence söylemek değil hissettirmek daha önemlidir

αƒιℓℓιм' Alıntı:

+1:hhman: doğru valla

bende deli gibi seviyorum onu delisiyimi şte

sevmeyi herkes bilemez sevmekoyun değildir tecrübe iseter demek olmaz yaşanır öğrenmek istiyorsan benj bul vegerçek sevgi tat

yalandan seviyorum diycene hic demesin..ben aglayan gozede inanmiyorum yalanciktanda aglayabilir...benim icin fedakarliklarina bakarim ben gerisi bos:) :p

Birisine seni seviyorum deme fırsatını asla kaçırma......Je t`aime.....:p

Aklınıza geldikçe bu sözcükler, dilinizin ucuna takılır ve sonu huzursuz
bir sessizliktir... Bu sessizlikler eksik bir sevgiyle birikir içinizde.
Tüketilmiş bir sevda vardır ellerinizde. Birisi veya birileri tüketmiştir
sevdanızı... Ve siz hep aynı soruları soruyorsunuzdur kendinize 'sevdalar
tükenir mi?' 'aşk eksilir mi?' Bilmezsiniz eksilen aşk değildir,
sizsinizdir gidenin ardından. Sevdiğinizi söyleyemedikçe eksilirsiniz.
Sevdiğinizin yokluğuna, seni seviyorum diyememenin acısına uyanırsınız her
gün...

SeviYoRUM dediRtemiyorsunuz sizdedir SUÇ :goz:

hmmm bn seviyorum derim. yani derdim ama bi kere alışınca bi kıza hiçbi zaman yeterli gelmez.öyleki hergün 48 defa seni seviyorum deseniz bile hatta bunu inanarak söyleseniz bile kızlar genelde "eğer sürekli olay çıkarmazsam onu kaybederim bni çantada kekliik olarak düşünür" felsefesini bnmsediklerinden size yinede beni seviyormusun diye sorabilir yada en ufak bir hareketinizden sizin onu sevmediinizi çıkardıını düşünür, düşünmüyorsada mış gibi(aslında muş gibi) yapar.
bunlar gerçek diil diyenler de beri gelsin.

gercekten cok dogru dediklerin emegine saglik

severler soylerlerde inanmak bizlere kalmış

أĸяα' Alıntı:
bence söylemek değil hissettirmek daha önemlidir

bu kelimeler bana çok tanıdık geliyor. hissettirmek gerekiyormuş, söylenmesine gerek yokmuş.

şu erkekleri hiç anlayamayacağım. arkadaş olarak iyi ama sevgili olunca neler oluyor bilmiyorum.

Geri