Erkekler neden sarışın tercih ediyor?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
sarisiisnsnsns.jpg

"Sarışının adı esmerin tadı var" diyorlar ama...

Sosyal bilimler ve sanat alanında orijinal konuları incelemek üzere kurulan Gradiva Derneği, "Erkeklerin sarışınları tercih ettiği"ne dair bir araştırma yaptı. Sarışınlığın "arzu" manasına geldiğini iddia eden araştırmacılar, esmerlerin sarışınlar karşısında gücü olmadığını öne sürdü. Ayrıca sarışın kadının, Avrupa sinemasından Hollywood'a kadar genelde zaman ve mekân ayırt etmeksizin daima büyüleyen kadını simgelediği tezi de savunuldu.

AJANSLAR
15.01.2009 09:19
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=121357&cat=180&dt=2009/01/15

yüz güzelliği oldumu sarışın esmer fark yapmaz usta

ben daha çok siyah saç mawi göz takıLıyorum :hhmanD ..

hocam sarışının havasıda başka oluyor zekasıda :D

bunun bir kaç nedeni var biri zaten konnuda açıklanmış dev fiLmlerde güzel kız roLünde geneLde sarışınLar var.Bundan kaynakLanıyor oLabiLir diğer bir nedense sarışınLarın daha az oLması (günümüzde boya mucizesiyle 10 kadından 5 sarışın) sebebiyLe biraz daha iLgi çeker oluyor.Tamamen bizim yarattığımız nedenlerle oLduğunu düşünüyorum yani yoksa srışınLarn bir ayrıcaLığı yok bence =)

göz renkLi oLsunda . . .
Ten farketmes =)

Fanteziden Fanteziye Değişir :)

sarışın kadınlar hep abazan ve sapık rolunde oynatıldıgı ıcın zamanında..
aslında daha guzel acıklaması varda burası yerı degıl

banada sarışınLar daha güseL geLiyor anLamadım gitti tabiki yüz , göz faLan mükemmeL etkenLer ancak saçLarı uzun ve sarı oLursa çok güseL oLuo bana göre...arkadas konuyu açarken biLe AvriL Lavigne'in resmini koymus hastasıyım ben o kadının...( kocasıda aksine ne kadar iğrenç bişi öyLe :) )

Bu zamana kadar hep esmerdi ama bundan sonrası sarısında olsa farketmez... Yani güzel olsunda nasıl olursa olsun xD

yahuu sarısın kadın dıkkat cekıyo o sarı saclarıyla ,cakma ,makma sarısın her zaman erkeklerın gonlunde bır numara:durdurun(bır bayan gözüyle,böyle):goz:

ben daha cok esmerlerı sewıyorum sarısınlarılgımı cekmıor:D:D:D

hhehe bence sarışınları kandırmak daha kolay olduğu için erkeklerin tercihi oluyor

Geri