erkekler neden göz yaşı dökmezler

erkek adam ağlamaz :)

nedeni güçsüz görünmek sayar ağlamayı ondandır

erkekler yalnız ağlar. ağladıklarını kimse göremez, saklarlar... çünkü ağlamayı zayıflık olarak görürler, gururlarına yediremezler. erkek dediğin her zaman güçlü ve vakurdur ne de olsa. "ağlamak mı?" onu kadınlar yapar, erkek adama yakışmaz. insan olduklarını ve ne olursa olsun duygu taşıdıklarını unuturlar... :D

erkek ağlarsa büyük bir problem vardır

BIZ ERKEKLER DISARDAN SAHTE GOZYASI DOKMEYIZ
ICERDEN DOKERIZ :(

ne parcaladım beeee

erkekler duygu yönünden daha dayanıklı gibi görünürler ama sevdikleri insan için içten ağlarlar her zaman bir koruma hissi güddükleri için herhalde

Dirsegimi catlattim, cigliklar(!) attim aglamadim, gercekten ama icimde gelmedi. Gecen bi kiz gördum, hani James Blun'in bi serkisi vardiya tam o hissi yasadim, hüngür hüngür agladim, hatirladigim kadariyla baska hic aglamamisdim.

Erkekden erkege degisir diye düsünüyorum

abicim aglamak racona ters ne o oyle karı gi aglamak yakısırmı delikanlı adama

erkekler yalnız ağlar. ağladıklarını kimse göremez, saklarlar... çünkü ağlamayı zayıflık olarak görürler, gururlarına yediremezler. erkek dediğin her zaman güçlü ve vakurdur ne de olsa. "ağlamak mı?" onu kadınlar yapar, erkek adama yakışmaz. insan olduklarını ve ne olursa olsun duygu taşıdıklarını unuturlar... :D

bizi bizden daha iyi tanıyon =):clap

gayette ağlıyorsunuz, hele bir de balık burcuysanız of, hem içer hem ağlarsınız

Asıl ağlamayan erkek delikanlı değildir.Acıma duygusu yok demektir gözyaşı dökemeyen adamın.ama herkesin ortasında istesede ağlayamaz zaten.Çeker kendini hemen ortalıktan.

Yaş düşmeyen göz kederli sayılır kederli göz hırçın adam demektir.

Geri