Erkekler neden aldatir??

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
Erkekler neden aldatir??

İster sevgili olsun, ister evli, erkeklerin büyük çoğunluğu ne yazık ki eşlerini ya da sevgililerini aldatıyor. Peki, yaşları ya da konumları ne olursa olsun, erkeklerin vazgeçmediği bu yasak duygunun sebepleri neler?.

Kadınlar aldatılmaktan ne kadar nefret ediyorsa, erkekler de aldatmayı o kadar marifet sayıyorlar. Peki erkekler niçin partnerlerini aldatmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar? Erkeklerin eşlerini ya da sevgililerini başka kadın veya kadınlarla aldatmasının pek çok sebebi var:

1. Cinsel Iliski

Erkeklerin çoğu eşlerini cinsel iliski için aldatır. Çünkü erkekler rahatlıkla, bir kadına karşı duygusal bir şey hissetmeden cinsel iliski yaşayabilir. Genellikle uzun süre aynı kadınla birlikte olmaktan sıkılan erkek, başka kadınlarla da cinsellik yaşamak ister. Çoğu zaman, başkasıyla seks yaparak eşini aldatan erkek, hâlâ eşini seviyordur. Ancak fantezilerini sevgilisiyle gerçekleştirmek ona heyecan verir.

2. Ego
Erkekler kimi zaman da kendi egolarını tatmin etmek için eşlerini aldatırlar. Başka bir kadınla yaşanan seks, erkeğin egosunu tatmin eder. Erkeklerin çoğu ne kadar çok kadınla birlikte olursa, kendine o kadar çok güven duyar.

3. Heyecan

Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.

4. Çünkü yapabilirler

Erkekler aldatır, çünkü bu işi kadınlara oranla çok daha kolay yaparlar. Kadınlar daha duygusaldır ve aldatmak yerine terk etmeyi tercih ederler.

5. Avlanma içgüdüsü

Erkeklerin çoğu sosyal normlar yerine içgüdülerine göre davranırlar. Özellikle genç erkekler kızları avlanmayı bekleyen canlılar olarak nitelendirirler ve kızları elde etmeyi kendilerine hedef olarak belirlerler.

6. Yaşlanma korkusu

Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.

3. Heyecan

Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.

bu olabılır ..

hmm,seven erkek aldatmaz ki :/ heyecan aşkta olabilir ama sevgide olmaz,zaten heyecandan öteye şeyler vardır

erkek adam tek bir nedenle aldatır ;
istediğini, hayal ettiği sevgiyi, şevkati, ne bileyim bütün manevi duyguları görmek ister insan sevdiğinde ama göremiyorsa bunları yapacak birisiyle eşini aldatır.
Ama bayanlar niye aldatır bunu araştırmak lazım :) :) :) :)
NE DEMİŞ ATALARIMIZ --->>> HERŞEY KARŞILIKLI

6. Yaşlanma korkusu

Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.

erkekler 40 dan sonra daha cok aldatiyolarmis :eek:

Valla kız istedimi öyle bir bağlarki kendine, öyle buz dolabı gibi kız oldumu ben 1 hafta bile dayanamam.

Seven erkekde aldatır ama bunun asıl nedeni kadının aldatmaya ortam hazırlamasıdır...

seven adam aldatmaz fiii olarak ama erkeklik hormonunda dolayı bakmayıda ihmal etmez.. bende bunu kendimden biliyorum :)

seven erkek aldatmaz evet aslında bende katılıyorum buna....
ama;
aynı erkek aldatmak için fırsat kollamayan erkekdır.ama böyle bir durumda
karsısına cıksa (zahmetsiz) hayır dıyebılecegını dusunmuyorum.(aldatmak=sex olarak, aşk yasamak değil)

J@CK@L' Alıntı:
seven erkek aldatmaz evet aslında bende katılıyorum buna....
ama;
aynı erkek aldatmak için fırsat kollamayan erkekdır.ama böyle bir durumda
karsısına cıksa (zahmetsiz) hayır dıyebılecegını dusunmuyorum.(aldatmak=sex olarak, aşk yasamak değil)

İnanki önümde bu tip fırsatlar vardı ama ben sevdiğim için yapmadım.Başkaları salak diyebilirler bana ama ben inandığım şeyi yaptım ve kapıdan kovdum.hiç de pişman değilim.

bakmak bile aldatmak sayılır bence.Ben uçakta hosteslere bakmıyorum.televizyon izlemiyorum ama denk geldiğinde dansöze bile bakmıyorum.

SEPTAGH' Alıntı:
İnanki önümde bu tip fırsatlar vardı ama ben sevdiğim için yapmadım.Başkaları salak diyebilirler bana ama ben inandığım şeyi yaptım ve kapıdan kovdum.hiç de pişman değilim.

bakmak bile aldatmak sayılır bence.Ben uçakta hosteslere bakmıyorum.televizyon izlemiyorum ama denk geldiğinde dansöze bile bakmıyorum.
ben sadece aldatma tiplerinden sex i ele aldım:D
septagh sen bizim evrim gecirmemiş halımızsın:).örnek alıncak ınsansın.

SEPTAGH' Alıntı:

nedesemm boşş canımm aşkımm benimm işteee yaa bitanesin sen yaa mucckkk seni çok seviyorumm bennnnn

Bence Erkeklerin Adi çikmiş Yani şimdi Bir Erkek Aldatiyorsa Kiminle Aldatiyor Tabiki Başka Bir Kadinla Peki Bu Açidan Bakarsak O Kadinda Doğal Olarak Birini Aldatmiş Olmuyormu Bu Da Gösteriyorki Her Erkek Aldattiğinda Birde Kadin Aldatiyor Yani Aldatma Olayi Eşit Herkes Birbirini Aldatiyor Tabi Kadin Yakalanirsa O.... Oluyor Erkeğin Elinin Kiri Oluyor Buda Ayri Bir Tarafi Aldatma Işinin

Türklüğüm Le Gurur Duyuyorum Ama Kimseyide Türk Değil Diye Hor Görmüyorum

Bence Erkekler Cinsel ilişki için aldatır . Hepsi olmasada Çoğu bunun için aldatır fakat aldatılan erkek aldatmaz bence(kendimden biliorum)

ABİNİCİ' Alıntı:
Bence Erkeklerin Adi çikmiş Yani şimdi Bir Erkek Aldatiyorsa Kiminle Aldatiyor Tabiki Başka Bir Kadinla Peki Bu Açidan Bakarsak O Kadinda Doğal Olarak Birini Aldatmiş Olmuyormu Bu Da Gösteriyorki Her Erkek Aldattiğinda Birde Kadin Aldatiyor Yani Aldatma Olayi Eşit Herkes Birbirini Aldatiyor Tabi Kadin Yakalanirsa O.... Oluyor Erkeğin Elinin Kiri Oluyor Buda Ayri Bir Tarafi Aldatma Işinin

Türklüğüm Le Gurur Duyuyorum Ama Kimseyide Türk Değil Diye Hor Görmüyorum

tabi bu söyledıklerın zaten bilinen seyler.. fakat burda bız aldatan erkekleri konusuyoruz(sevgilisi olan,evli vs.) erkek aldattıgı zaman o kız baska bırını neden aldatmıs olsun onun sevgılısı veya bır bırlıktelıgı olup olmadıgını bılmıyoruz :eek:
kadınların aldatma oranı erkeklerınkıne yoranla 1/100 olabılır ancak.. bu bariz....

kadın kadınLığını yaparsa erkek aLdatmaz.

4. Çünkü yapabilirler

Erkekler aldatır, çünkü bu işi kadınlara oranla çok daha kolay yaparlar. Kadınlar daha duygusaldır ve aldatmak yerine terk etmeyi tercih ederler.

:clap: :clap: :clap:

Geri