Erkekler nasıl kur yapar.

hehe, güzel bir yazıydı. keyifle okudum. :D

Böyle yapanlara rastalamamak mümkün mü? değil tabi.

Çevremde sıkca rastladığım durumlar...

Teşekkürler.

onu yapma bunu yapma eeee ne yapacaklardi
hicte birini beyenmiyorsunuz
sizlere herhaolde su filimlerdeki ask romanlarinin olduiklari gibi lazim hahaha
ilahi kizlar kendinizi bi sey zannettiniz herhalde
misal
titanic misali geminin önünde eller acik hahaha
her erkegin vardir bir kusuru sanki kizlarin yokk
bende yazamaya kalsam ohoooooooo kizlar alinir bu seferde

Gözünü kaçırmadan ya da kaçırıp bakmalar

alıntı :D

e sende hiç bakma fırsatı vermemişsin o zmn. En iyisi hiç bakmayalım size sizde değersiz kalın. Kendinizi böylece çok yükseklerde görmez, aklınızda dev aynasındaki görüntünüz kalmaz. Nası fikir?

Benim şöyle bir düşüncem var, erkekler kadınları, kadınlarda erkekleri anlayamazlar. Yoksa insan doğası diye birşey olmazdı. Herşeyi olcağına bırakmak akışına bırakmak en iyisi. Hoşlanıyosan benim "yapamadığım" gibi git söyle en iyisi. Şansına artık

Öhh artık, yuhalama butonu nerde??? Göremedim.

Erkek ya da kadın, kendisinin ve dünyanın anlamını ancak kendinde bulabilir. Bir başkası ona ayna olabilir sadece. O aynada ne gördüğüne bağlı her şey. Körler ve gördüğünden hoşnutsuzlar çok var aramızda maalesef...

Var edenin işine varlığını sorgulayan bu fakirin aklı ermez zaten ;)
SevgiLer..

- Hele esrarengiz görünmeye çalışanlara ne demeli... Kendilerine gizli kapaklı işler çeviriyor izlenimi vermek için ne kadar da çok uğraşıyorlar. Onun anlattığı o olağanüstü kahramanlık hikayelerini, biz her akşam eve giderken yaşıyoruz.

bu tipler cok ileriye hoplarsa bildiginiz bir psikologa götürün hayrınıza...:::=))))

Hayatımda Hiç Kur Yapmadım ( Kendimi Beğenmişliğimden Değil Yapmayı Bilmediğimden ),Zaten Aşk Meşk Konularında Çok Utangaçım,Birine Aşık Olsam Çıkıp Yüzüne Söyleyemem,Bu Konuyu Onunla Konuşamam :smile: Belki De Bu Yüzden Kalbimiz Hep Boş...

nasıl yapsak işinize gelir öle yapalım :D

Geri