Erkekler mi daha zekidir yoksa kadınlar mı?

Erkekler mi daha zeki yoksa kadınlar mı?

• Kullanılan toplam oy
    83
tabikide erkekler daha zekidir:D

erkekle kadının beyın yapısı aynı degıldır

taktir edersinizki duygusal zeka matematıksel zeka gıbı ayrımlarıda vardır...

illaki bazı konularda kadınlar zekidir daha cok ama ben rastlamadım :p

belkide kadınlar duygularını kattıkları ıcın zekalarıyla degilde kalpleriyle ön plana cıkıyorlar..

kadınlar şeytana pabucunu ters giydirirler:D

Zeka ayrı bir olay kadınlar çok zekidir diyebilirmiyiz bilmiyorum ama çok kurnaz oldukları kesin.Gerçi hem erkekler akıllarını iyi kullanırlar hem kadınlar iyi kullanırlar insanlar zekidir kardeşim :)))

tabiki erkekler ama kadınlar daha calıskandır ondan kız ogrenciler genelde daha basarılı ama erkek calıstımı basıp gecio

valla ne yalan söylim sevgilim daha zeki benden :D ama birbirimizi çok SEVİYORUZ =)

ewet zeki erkeklerin sayısı daha fazla ama bu hiç zeki kız olmadıgı anlamına gelmio :)

ben türkiye genelinde şubeleri bulunan bir dersanede kimya öğretmeniyim. öğrencilerim üstündeki izlenimlerime göre kızlar çok çalışarak erkek öğrencilerin başarı seviyesine ulaşıyorlar. erkekler de daha kolay kavrıyorlar ama ergenlik nedeniyle daha dışa yönelik olduklarından, zeki ama ders çalışmayan tembel haline geliyorlar. 500 kişilik bir öğrenci grubundan kızlar ın 150'si düzgün bir puan alıyor.erkeklerden de 100 kişi ancak çıkar... ama 5 erkek derece yapıyor ve sadece erkekler zekiymiş gibi görünüyor. derece yapan kızlar da var tabiki. sonuç olarak zekilik olarak pek bi fark yok iki cins arasında. bayanlar hırslarına yenik düştükleri için herhangi bir alanda yönetim anlamında söz sahibi olmakta zorlanıyorlar. bunun yanında anne olup çalışmalarına ara verdikleri içinde geride kaldıkları söylenebilir. zeka Allah vergisidir. kullanmayı bilene :)

Geri