Erkekler mi daha zekidir yoksa kadınlar mı?

Erkekler mi daha zeki yoksa kadınlar mı?

• Kullanılan toplam oy
    83
gerginlik yaratmaya gerek yok
hiç boşuna uğraşma erkeklerin daha zeki olduüğunu söylemem :melek:durdurun

Tabikide erkekler daha zekidir. Araştırın bakın mucitlerin hemen hemen hepsi erkek.Siyasiler,ilim, bilim adamları, sofistler, hep erkeklerden çıkıyor.
Kadınlar işi gücü birbirini çekememe, dedikodu,magazin, hangimiz güzel....... zamanları yokki kitap okumaya araştırmaya.

Erkekler Daha Zekidir, Kadınlar Daha Yetenekli;

parmaklarının ucunda oynatıyolar bizi...

erkekler daha zekidir tabi bunu düzgün kişiler için diyorum herkes de zeki degildir mesala angut bi adam normal bi kadından zeki degildir

kadınlar daha zekidir tabi erkeğin olmadığı bir yerde :p

bu sitede erkek mi çok yoksa bayan mı gibi bişey bu:D

bilimsel olarakda kanıtlanmıştır bu zeka geni olan x kadınlarda 2 tane olurken erkeklerde 1 tane var
ezildik ama hala ayaktayız :durdurun

bilimsel olarakda kanıtlanmıştır bu zeka geni olan x kadınlarda 2 tane olurken erkeklerde 1 tane var
ezildik ama hala ayaktayız :durdurun

tabi ki erkekler ilk önce onu söyleyim bu X geni muhabbetinde de hormonlar rol alıyo kadınlarda erkeklerden daha fazla hormon salgılıyorlar beynin yarısı bu hormonları salgılamakla uğraşıyo zaten :D bu dediğim bilimsel bir açıklama değildir tamamen benim görüşüm benim görüşümde bir bilimsel görüştür aslunda :D:biggrin:melek

wala beyler ben sıze bı zekı kız gosterırım mılyonlarca erkegın zekasını toplasan o kızınkı kadar etmez burası ayrı bı konu ama zeka gelıstırmek ınsanın elınde coguda Allah vergısı benım gorusume gore..
ama suda bı gercektırkı erkekler beyınlerını kadınlara nazaran hem daha fazla hemde daha yararlı ıslere yoruyorlar..
bu yuzden erkekler..
wallaha erkekım dıe solemıorm :)

süper kız die bişi var hiçmi duymadınız yaww? genetik olarakta kanıtlanmış bişi yanii.. şimdi size soruyorum neden süper erkek yok ???? zaten hepsi süper derseniz çok gülerim gerçekten...

süper kız die bişi var hiçmi duymadınız yaww? genetik olarakta kanıtlanmış bişi yanii.. şimdi size soruyorum neden süper erkek yok ???? zaten hepsi süper derseniz çok gülerim gerçekten...

zaten hepsi süper :)

hadi seni guldurelım azcık... :hhcool

ErkeKler Zekidir AmA Aynı Zamanda KadınlardA ZekiDir Allah İnsanları Eşit Yaratmış Herkese Bir Yetenek Bir akıl vermıştir Kullanmasını Bilmeli

Şunu söLemek gerekirse bu hususu cinsiyete böLmek aptaLLıktır ßir nevi...Nihayetinde kadınlarda da erkekLerdede aynı beyin war.ole ßir şey oLsaydı saten bu değişim hiç yaşanmazdı ve kadınLar eşya oLarak görüLmeye dewam ederdi her üLke için..ama tarafsızca bakarsanız günmüzde kadınLarında ''eL üstünde'' oLdunu görürsünüz
ancak erkek oLmam maksadıyLa erkek işaretLemek istedim...=)

Geri