Erkekler kadınlardan daha komik!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

682478_detay.jpg

Araştırmada 16 erkek ve 16 kadından, gösterilen karikatürler için eğlenceli ve komik başlıklar hazırlamaları istendi.

Daha sonra 34 erkek ve 47 kadından oluşan katılımcı grubu, hazırlanan başlıklarla birlikte karikatürleri puanladı.

Erkeklerin hazırladığı karikatür başlıkları kadınların hazırladıklarına göre daha komik bulundu.

Uzmanlara göre, toplumda komik olma rolünü erkekler üstleniyor, erkeklere göre daha adil davranabilen kadınlar ise genellikle esprilerini kendine saklamayı tercih ediyor

Bir erkek küfürle güldürebilir ama bir kadın bunu yapamaz fark belki de burada

Güldürmek için küfür gerekli değil.Üstelik bu küfür olsa bile erkekler sadece kendi arasında bunu yapar.Bayanların yanıldığı nokta da bu ;)

Güldürmek için küfüre gerek var demedim zaten, ayrıca recep ivedik gibi bir filmin milyonlarca kişi tarafından izlendiğini göz önünde bulundurursak ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

Güldürmek için küfüre gerek var demedim zaten, ayrıca recep ivedik gibi bir filmin milyonlarca kişi tarafından izlendiğini göz önünde bulundurursak ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

ne alaka demekki kadınlarda küfürden hoşlanıyor olmalı ne derler kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır derler senin değiminle erkekler küfürlü güldürüyorsa kadınlarda küfürden hoşlanıyor anlamı çikar :durdurun

Bence çarpıtıyorsunuz :)
Hepsi küfürle güldürüyor dedim mi ben yoksa söyledim de haberim mi yok =)
Kadınlar tabi ki kendini güldüren erkeklerden hoşlanır bence de böyle ama bundan bahsetmiyorum işte, küfürle gülebilen bir milletiz ve küfürle güldürenler kimler bu durumda; erkekler.
Hayırdır bütün erkekler pusuda mı bekliyordunuz ? =)

Geri