Erkekler Kadın Sürücüleri Neden Beğenmiyor?

eftalya

Deniz Kızı
Reaction score
0
İngiliz online pazarlama araştırmaları şirketi "Onepoll.com"un, 3 bin erkek üzerinde yürüttüğü bir araştırmaya göre, erkeklerin üçte biri kadınların kullandığı otomobillerde kendilerini güvende hissetmiyor.

tartisma2.jpg

Onlara göre kadınların araç kullanırken yaptığı en büyük 10 hata ise şöyle;

1. Konsantrasyon bozukluğu 2. Frene çok geç basmak
3. Otomobili aniden hızlandırmak
4. Otoyol şeritlerine dikkat etmemek
5. Diğer araçlara çok yaklaşmak
6. Frene çok sert basmak
7. Radyo ile oynarken yola dikkat etmemek
8. Sinyal vermemek
9. Aracı aşırı hızlı kullanmak
10. Sürekli orta şeridi kullanmak

erkekler kadınları beğeniyor yetmezmi =)

Trafikte aşırı Panik
Yanlış Parketme
Trafik Kuralları İhlali
Her Konuda Kendini Haklı görme vs Bir Sürü Var :emzik

Dikiz aynasını sadece makyaj yapmak için kullanıyorlar

Sadece çekememezlik var...Hazmedemıyorlar bayanların araba kullanmasını.
Trafıkte bir ton dikiz aynasından bayanları gözetleyen önüne bakmayan , kuralları ıhlal eden , bencılce ve haldır huldur araba kullanan erkek var.Ama bır tane yanlıs araba kullanan bır bayan görseler genelleme yapıp hepsini aynı kefeye koyuyorlar.Sadece erkek egemenlıgı yaratmak başka amacı yok ezelden berı böyle kadına ikinci sınıf muamele yapıp orda burda eşitlik ten bahseden sözümona kadın haklarını koruyan ınsan toplulugu...

Zeynep bırak feminizmi şimdi =)
Kullanamıyosunuz işte kıvırma :)

Beğenmemekten değil çok panik yapıyorlar,hızlı gidilimesi gereken yerde yavaş yavaş gidilmesi gereken yerde hızlı gidiyorlar yan sanayiciler bayram ediyor (=

Senın araba kullanısını görmedıgım için sana birşey dıyemem Mami :tongue_smilie:ama gerceklerı ınkar etme git şu trafıge cık bak bakalım ne kadar araba kullanmayı bılmeyen yahutta ısıne öyle kullanmak gelen erkek var ? aslında bunları hepınız de gayet ıyı bılıyorsunuz ama ayrımcılıgınız ve egonuz işte..ben tarafıszca bakabılıyorum ve sızler ıcın genelleme yapmıyorum pekı sız nasıl genelleme yapabılıyorsunuz? Genelleme yapmanız bıle haksızlıgınızın göstergesi bosuna nefesını tüketme mamicim :tongue:

iyi kullanamadıkları biliniyor. Fakat bir erkek olarak kadının araba sürüşünden rahatsız olmadığım gibide ayrıca beğenirim :d park ederken adamı fıtık ederler belki ama.....

Beni yanlış anlamayın ben kadınları kötülemiyorum ayrımcılık da yapmıyorum yanlızca söylediğim tecrübesizler ve çok heyecan yapıyorlar yoksa ben bir bayanın aracında seyehat etmekten hoşlanırım :p :smile:

Erkek sürücüler analarının karnında ögrenmıyor....aradakı fark şu ..yenı araba kullanmaya başlayan bır bayan çok dıkkatlı ve yavas kullanıyor evet ..bu bılmedııgnden degıl duzgun kullanmak ıstemesınden kuralları önemsemesınden....
ama aynı sekılde acemi bir erkek sürücü erkeklık gururları yuzunden herseyı ben bılıyorum edalarıyla kendını trafıge atıverıyor bilmiş bilmiş ondan sonrada gelsın kazalar ......kadın suruculer yada erkek suruculer tecrubesız degıl ...bazı erkek ve bazı kadın suruculer tecrubesız...aynı zmanda bazı bayan ve bazı bay suruculer de gercekten kötu kullanıyor .......
Neyse bu konuya bu kadar post yeter ...:)

Tek sebebi kadınların erkeklere göre daha fazla sorumluluk iç güdüsü taşıması ve bu yüzden daha çok stres ve panik içinde olması dolayısıyla trafikte daha çok hata yapmalarıdır

Sadece çekememezlik var...Hazmedemıyorlar bayanların araba kullanmasını.
Trafıkte bir ton dikiz aynasından bayanları gözetleyen önüne bakmayan , kuralları ıhlal eden , bencılce ve haldır huldur araba kullanan erkek var.Ama bır tane yanlıs araba kullanan bır bayan görseler genelleme yapıp hepsini aynı kefeye koyuyorlar.Sadece erkek egemenlıgı yaratmak başka amacı yok ezelden berı böyle kadına ikinci sınıf muamele yapıp orda burda eşitlik ten bahseden sözümona kadın haklarını koruyan ınsan toplulugu...

kurunun yanındaki yaş oluyoruz bu durumda biz ama trafikte bi bayan görüp onu zor duruma düşürüp sıkıştırıp yok selektor yapıp yok sollayıp ona o paniği yaptıranlar utansın

Geri