ErkekLer Kaç ßeden Sever ..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor,

36 beden bayan esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip, yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar kendilerini beğeniyor ve sevileceklerini umuyorlar. Oysa ki erkeklere göre bir kadın 42 olmalıymış:))

Ne diyelim Dayılar doğru demiş Hiç beklemezdim ama ingilizlerden elamanlarda ağız tadı varmış :)

Kadınlarda nekadar zayıfsak okadar güzeliz anlayışı var umarım yıkılır bu düşünceleri helal olsun adamlara (=

Çok zayıf bir kadın gözümüzde sadece biyolojik olarak kadındır. Fiziksel olarak kadın olarak bakmayız =)

Çok zayıf bir kadın gözümüzde sadece biyolojik olarak kadındır. Fiziksel olarak kadın olarak bakmayız =)

hiçbi türlü bakma zaten sen :sneaky2:
:durdurun

42 deilde 38 iyi :D

42 değil 38 iyi diyorsun da sana göre iyi erkekler okadar zayıf bayanlardan hoşlanmaz en azından ben hoşlanmıyorum etrafımdakiler forumdakiler vs de hoşlanmıyor zayıf olalım manken olalım istiyorsunuz güzel bir düşünce ama fiziksel olarak güzel durmuyor :)

42 değil 38 iyi diyorsun da sana göre iyi erkekler okadar zayıf bayanlardan hoşlanmaz en azından ben hoşlanmıyorum etrafımdakiler forumdakiler vs de hoşlanmıyor zayıf olalım manken olalım istiyorsunuz güzel bir düşünce ama fiziksel olarak güzel durmuyor :)

benm gibi boyu kısa olanlarda kilo hoş olmuyor ama :001_huh:

Geri