ErkekLer "Çıtır" Sever !

Gгєєη' Alıntı:
kıSLAR yazı deiLde yoRumLAR dikkatimi cekti : )
Biri AndrenaLin tutkuSu ..
Biri inanmıyoR Elini eteğini heRseyden cektigine : )
Biri kaybetmekten korkmasına inanıyoR : )

VaLLa heLaL SizLERE ..
Light ErkekLER icin bence bu kuRaLLAR :)

eheheheh valla öle ya ne alemiz dimi:D:D

BaŞLıĞa KaTıLıOrUm GeRİsİnEdE =)eLiNe SaĞLık..

ben 30. yasımdaym ilgilenenlere duyurulur : =) :=P

7. "Şimdi nerede ve ne yapıyor?" diye düşünmezsiniz. Çünkü o artık bar, disko ve gece hayatını bırakmıştır. Sakin sakin evinde oturuyordur.

Palavranın önde gideni.. Ama doğru hep merak etmişimdir.. O yaşta bir bayanın , 30-35 yaşlarında bir ile neden yan yana ve kol kola.. Cevap buysa salla gitsin :durdurun

"Şimdi nerede ve ne yapıyor?" diye düşünmezsiniz. Çünkü o artık bar, disko ve gece hayatını bırakmıştır. Sakin sakin evinde oturuyordur.

katılmıorm ınsan 7 sınde neyse 70 ındede odur:D:Dmısal ben ole olucam:D

ka$ar ve gozunu $ bundan burumus kızlar kendınden 10 yas buyuklerle bereber olurlar olarak degıstırsende olurmus :durdurun

hıc sevmedıgım seydır bu benım sırt ıkılı cıkarlar uzerıne kurulmus ılıskıler :S
gercek asktan eser yok ne yazıkkı artık dunyamızda herhalde :(

ne kendımden 2-3 yas kucuk kızla cıktım yada hoslandım sımdıye kadar nede 2-3 yas buyuk bı kızdan.Hoslananıda sevmem cunku boyle bı ask 10 yasla olamaz

Bende kendimden yaşca büyük insanla olamam..sevmiyorum nedense...
ki beraber olduğum insan benden 1 yaş büyük :utan

Arkadaşlar ben 33 yaşındayım ama geriye dönüp bi baktığımda hiç de büyüyemediğimi fark ediyorum sürekli.Hep bir arayış,hep bir göz ucu çevreme...
Evliyim hatta 7 yaşında bir oğlum var.Ama oğlum mu benden büyük ben mi ondan bilmiyorum.10 yaş iki eş veya sevgili için hem çok yakın hem de çok uzak bir süre.
10 yılda insan çok şey yaşar.Diğeri ona o zaman diliminde koşmalı sadece.
Saçmaladım gibi ama ...neyse

Ha bu arada yeni bir site yaptım.Seviye,saygı ve Dürüstlüğün adresi olacak diye yola çıktım.Olursa olur.Eğer bir an bile bozulur gibi olursa kaldırırım.Üyeler hep gerçek olmalı.Sahte ve yalan profile izişn vermiyorum.Üye 10 olsun ama sahte olmasın.Çıktık bir yola...
www.sevgilimolsan.com

hpulsever/Admin

Geri