ErkekLer "Çıtır" Sever !

Moku$La

M * S = Lowe
Reaction score
0
Yolda yürüyorsunuz; o da ne? :saskin
20'li yaşlarda çıtır bir kız, yanında da 30'unu aşmış bir erkek yürüyor. Hemen iç geçirirsiniz... Nasıl oluyor da oluyor? Bu kadar genç bir kızın yanında yaşını başını almış 30'lu yaşlarda bir erkek ne arıyor? Onda neler buluyor acaba diye düşünürsünüz...

Neden mi? İşte size 30 yaş ve üstü erkeklerle birlikte olmak için 30 neden...:eek:ha

1. Askerlik, iş bulma gibi nedenlerle uğraşmazsınız. O artık hayatını kurmuş bir erkektir.

2. Para durumları işleri güçleri oturduğundan daha iyidir.

3. Onu ailenizle tanıştırırken göğsünüzü gere gere tanıştırırsınız. Ne de olsa adam gibi adamdır artık.

4. Arkadaşlarıyla güç gösterisine girmezler.

5. Onunla bir bara ya da restorana gittiğinizde etrafını kesmezler.

6. "Beni aldatıyor mu?" düşüncesine daha az kapılırsınız. Eh 20'lik ateş değil ne de olsa.

7. "Şimdi nerede ve ne yapıyor?" diye düşünmezsiniz. Çünkü o artık bar, disko ve gece hayatını bırakmıştır. Sakin sakin evinde oturuyordur.

8. Çoğu şeye doymuştur artık o, siz onun gerçek "bir tanesi"sinizdir.

9. Eski defterleri fazla karıştırmazlar. Geçmiş geçmişte >kalmıştır.

10. Onlar yalnız geleceğe bakarlar.

11. Giydiğiniz dekoltelere, minilere daha az takılırlar.

12. Onlar "olayları" artık "aşmış"lardır. Ufak tefek detaylarla uğraşmazlar.

13. Eski hatalarını tekrarlamazlar. Ne de olsa bunlardan yeterince ders almışlardır.

14. Eski kız arkadaşlarının fotoğraflarını odalarının bir köşesinde ya da cüzdanlarında taşımazlar.

15. "Eski kız arkadaşım da şöyleydi" cümleleriyle söze başlamazlar.

16. Geleceğe yönelik planları daha kolay kurarlar.

17. Daha çok özen gösterirler. Arada babacanlığa da geçerler.

18. Göğsüne başınızı dayadığınızda kendinizi kelimenin tam anlamıyla "güçlü" ve "güvenli" kollarda hissedersiniz.

19. Her an hissetlikleri şeyleri daha rahat söylerler ve duygularını daha sık dile getirirler.

20. "Seni seviyorum" cümlesini kurmakta o kadar zorlanmazlar.

21. "Kadın" dilini daha iyi anlarlar.

22. Kıyafet, eşya vb. seçimlerde sizi yanlarından ayırmazlar. Onlar artık kadınların daha zevkli ve daha iyi alışverişçiler olduğunu kabul etmişlerdir.

23. Ne istediklerini daha iyi bilirler ve hedefe yönelmek için anında harekete geçerler.

24. Size kendilerini beğendirmek için daha çok çaba sarf ederler. Aslında daha oturmuş olduklarından kendilerine neyin, ne kadar
yakıştığını daha iyi bilirler.

25. Sizi kaybetmekten gerçekten korkarlar. Sizin gibi çıtırı bulmuştur bir kere... Size keyfini çıkarmak kalır.

26. Sizinle konuşurken kelimeleri daha özenli seçerler.

27. Sohbetleri daha keyifli ve doludur. Kadınlarla da sohbet edilebildiğini anlamışlardır.

28. Zaman kavramı onlar için önemlidir. Her anı artık dolu dolu yaşamak isterler.

29.Onlar size kendinizi gerçek bir "kadın" gibi hissettirirler. Ne de olsa tecrübe!..

30. Ve en önemlisi "ön sevişmenin" kadınlar için ne kadar önemli olduğunu artık bilirler ve ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzatırlar. Böylece sizi daha mutlu ederler.

Kaynak : ekoLay

25. Sizi kaybetmekten gerçekten korkarlar. Sizin gibi çıtırı bulmuştur bir kere... Size keyfini çıkarmak kalır.

katılıyorum :victory

7. "Şimdi nerede ve ne yapıyor?" diye düşünmezsiniz. Çünkü o artık bar, disko ve gece hayatını bırakmıştır. Sakin sakin evinde oturuyordur.

sakın inanmayın!!!

Aslında çıtırlar bisi seviyo usta, konu başlığını değiştirmemis lasım:victory

eheheheehe bencede haklısın başlık kıslar olgun erkek sewer olsa daha ii olurdu :)

ama onlardada adrenalin kalmaz ya bn adrenalin hastasıyımda:D

yok yaw bayanlar cabuk cokuyo ya ondan bız genc kızları acparentez cıtırları kapaparentezı alıyoz e onlarda haklı canım bız erkeklerde gec olgunlasıyoz karlı olan bızız be :p yuru be cıtırlara ıcelım

Slm

BOŞVER YAŞI MÜHİM OLAN YÜREKTİR......:biggrin

kıSLAR yazı deiLde yoRumLAR dikkatimi cekti : )
Biri AndrenaLin tutkuSu ..
Biri inanmıyoR Elini eteğini heRseyden cektigine : )
Biri kaybetmekten korkmasına inanıyoR : )

VaLLa heLaL SizLERE ..
Light ErkekLER icin bence bu kuRaLLAR :)

30 uda 10 numara falz söze gerek yok emeğe saygı teşekkürler...

erkek her yaşta aynıdır bana kalrsaaa 20 si 30 yok bu erkeklerin yapıcaklarını her yaşta yapıo bunlarr:goz:

sevgiyi anladım da aşk nerde kaldı...............

Sizi kaybetmekten gerçekten korkarlar. Sizin gibi çıtırı bulmuştur bir kere... Size keyfini çıkarmak kalır

puhahahahaahah komıkmıs

Tercih edilmekte haklıyıs usta.

1-Nerdeydin? diye sormayıs
2-Tel.in nie kapalıydı die de sormayıs.
3-Dilediği zaman gelir, dilediği zaman gider, nie geldin, nie gidiyosun die de sormayıs.vb.vb

Kısaca onnara her türlü ösgürlüğü sunuyoz abi...

(Pardon bi de kaybetmekten korkmayıs usta...)

bu haric cogu dogru bence bu tam tersi şekilde olur :D

Bu şekildeki bir erkeğe,o çıtırlar, sevgili mi oluyo ? yoksa bi eşya mı ?

pekala bunları bii çoğu 30 una gelmemiş cengaver gibi genölerde de mevcut olabilir ki ben çok kez şahid oldum...Ayrıca bu niteliklerin hepsini anladım da 11. maddeye ben 50 olsam gene karşı çıkarım...Hemdee gün geçtikçe daha da şiddetle..;)

aman bee ben 30 maa gelecem kız arkadasım cıtır tamam ateşlii olacak taa ben dengim olmasını isterim yanii onun herseyii istediyi gibi olacak ben see onun cocukluklarınaa onun isteklerinii sırf o istiyor diyee yapacagım bir ilişki istemem ...erkekler kendi kafa dengii kızlardan hoslanır bence...benim kız arkadaslarım hepsiyle hobilerimiz cok tutuyordu vee cok keyiflii zaman geciyorduk düşünce yapımızz aynıydıı hep ...haaa niyee ayrıldık eee cocukluk o daa gencliğin verdiyi yenii heycanlar aramak ...
amaa o age of manyagıı kızı hiç unutmuyom :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

:D

Geri