erkek tavlama yöntemleri

MiKeRiNoS

New member
Reaction score
0
arkadaslar erkek kız tavlar diye söylenir hep ama aslında kızlarda erkekleri elde etmek için bazı şeyler yapar. mesela bazı kızlar sırf erkek için futbol muhabbetine girer. bildiğinden felan deilde maksat erkeği etkilemek.. hem zaten konuyu açtıktan sonra erkek tutamaz kendini başlar konusmaya.ee erkeklerin genelının zaafıdır futbol..
mesela araba/basket/formula vs. felan. ya bi kaç cümle sölemesı yeterli zaten.hmm benımde başımdan basketle ilgili geçmişti böle bişii kız basket oynuyodu sırf benle konusmak için. sonrada fırsatını buldugu anda da konuştu benle. falla ne diyim tavlandık orda:D (kız çok güzeldi) aklıma gelirse eklerim daha böle çok şey var.
bildiğiniz buna benzer şeyler varsa paylaşalım lütfen..

ben bu yöntemleri kullanmam ki gerek yok.tavlanan tavlanıyo zaten...:) :goz:

KıRmIzIkIz' Alıntı:
ben bu yöntemleri kullanmam ki gerek yok.tavlanan tavlanıyo zaten...:) :goz:

ya sen kullanmıyo olabilirsın ama bazı kızlar kullanıyo. hem neden hep biz kızları tavlamaya çalışıoz bırazda kızlar ugrassa olmuyo mu??

kızlar erkekleri bence tavlamaz sadece biraz yüzünü güldürür cilve fln yapar Erkek de tereyağ gibi erir sora kıza çıkma teklifi eder olay bu yane...

Saçma bence böyle şeyler..

erkekler fırsat verse belkim onlarda tavlanır...ama öyle bi yapışıolarki kızın onu tavlamayı düşünmesi bile imkansız.....

Tavlayin Bizi!! Tavlanmak Istiyoruz!! :d

zverim' Alıntı:
erkekler fırsat verse belkim onlarda tavlanır...ama öyle bi yapışıolarki kızın onu tavlamayı düşünmesi bile imkansız.....

:)

walla bi erkek olarak ben bu yoruma katılmak zorundayım.. dooru söze ne denir ki.. yapıştık mı fena yapışıyoruz harbiden..

bi alay gerizekalı kız (kızlar üstünüze alınmayın ama lıncak yeriniz varsa alının tabi ;)) benimle gitar muhhabeti yapmaya kalkışıor sırf bu yüzden tabi gitar farklı bi konsol 1 hakan şükür 2 sergen yalçın diince bitmior bu iş tabi sonra batırıo çırpınıo daada batıor canım isterse ben onun istediğini veriom beğenmezsem güle güle deip devam ediom :p

bunların hepsi belki haftada 5- 6 kez başıma gelior ama gönül başkasında olunca olmuo aslıunda oluoda karıştırmayın işte :p

birde şu var....uykusu olan ve açlık krizine girmiş hiç bir erkek tavlanmas...bırak tavlamayı konuşulmas bile...sanırım bütün erkekler uyudu..hadi kıslar shbete devam!hazır onlar uyumuşken :)))

SıpA' Alıntı:
bi alay gerizekalı kız (kızlar üstünüze alınmayın ama lıncak yeriniz varsa alının tabi ;)) benimle gitar muhhabeti yapmaya kalkışıor sırf bu yüzden tabi gitar farklı bi konsol 1 hakan şükür 2 sergen yalçın diince bitmior bu iş tabi sonra batırıo çırpınıo daada batıor canım isterse ben onun istediğini veriom beğenmezsem güle güle deip devam ediom :p

bunların hepsi belki haftada 5- 6 kez başıma gelior ama gönül başkasında olunca olmuo aslıunda oluoda karıştırmayın işte :p

işte bi örnek daha ama hala kızlar saçma felan diyo bu konuya. kızlarda uğraşıyo erkek tavlamaya..ya ndn hep erkek uğrasacak tavlamaya?? hem zaten bi kızı tavlamak için ugrasmaya başladın mı yandın kızlarda bi naz bi trip ohooo. madem tavlanmak istionuz ne gereği var bunların dimii:Sopa

ala ala ya benim başıma hiç gelmiyo bole şeyler yada acaba kız arkadaşım olduğu için ben kör oldumda görmüyomuyum :) yanlız bunu anlatmam lazım geçen sene okuldayken evde kalıoduk 3 arkadaş bir kız arkadaş var diğer 2 arkadaşımla çok iyi dir arası e tabi benlede yakın. (bu arada okuldan tam63 çıkma teklifi aldı nasıl oluo anlamıom:) bir gece bizde kaldı. sabah 5 mi ne benim odaya biri girdi beni uyandırdı bi baktım kız arkadaş :eek: "ben içerde korkuyorum yanlız başıma dedi yanıma yatarmısın??:D ben dumur :) gittim salona ama uyku sersemiyim açtım diğer çek-yat ı neyse yattım. gözümü araladım bana bakıo:goz: ben ne yaptım???? hehe döndüm arkamı uykuya devam :) ne yapayım çapkın değilim (acaba fazlamı abartmışım çapkın olmamayı??):(

falla sana ne dıyım. kız sana resmen asılmış sen arkanı dönmüşşün. tüü sana rezil şey.. lem ndn rastlamaz bize böleleri of yaf

MİKERİNOS1 arkdaşım senin canın tavlanmak istiyomuşş :)
Maalesef her erkeğe sökmüyo o numaralar..
Bi bayan da ağırlığını koyucak canımm ne o öyle erkeğin peşinde mi koşucaz bide :p

Abicim bu konular saçma ya... Hersey bu kadar basit olmuyor bazen. Ben seviyorsam birini onu tavlamaya çalışmam. Onu sevdiğimi hissettiririm veya söylerim ( suana kadar hiç mutsuz olmadım ) . Yok şu muhabbet yok gitar yok spor yok astroloji.Bunlar yalan şeyler. Herşey içimizde bitiyor.

saçma bunlar becede mod arkadaşıma katılıyorum...seviyorsan söyliceksin arkadaş

ala ala illada sevgi gerekmez ya! yaz aşkı denen bişy var dimi ama??? eğer hep sevicem diye beklersen dünyada 1 tek kişiyle olma şansın var eğer o tutmazsa yalancı oluyosun sevgi konusunda bence. seçme hakkı olmalı taraflar birbirini kandırmadığı sürece hep büyük bir sevgi olmak zorunda değil bence

MiKeRiNoS1' Alıntı:
işte bi örnek daha ama hala kızlar saçma felan diyo bu konuya. kızlarda uğraşıyo erkek tavlamaya..ya ndn hep erkek uğrasacak tavlamaya?? hem zaten bi kızı tavlamak için ugrasmaya başladın mı yandın kızlarda bi naz bi trip ohooo. madem tavlanmak istionuz ne gereği var bunların dimii:Sopa

boşfer sen kızları takma onlar açı gerçeği kabullenmek istemiolar:D

Ya Erqeqleri Hafife Almayım Ablalarım :cool:

Anca 2 Gönül Birbirini Sewerse Aşıq Olurlar :=)

Ama 1 Gönül Sevip 1 Gönül Semesse.. :=)

Geri