Erkek Nesli Tükeniyor.. =)

bugu

New member
Reaction score
0
3 milyon yıl önce Y kromozumu üzerinde bin 400 gen bulunduğunu, ancak günümüzde gen sayısının 45’e indiği söyleniyor.

26052009113208_502_618355erk.jpg

İngiliz akademisyen Prof. Jennifer Graves, erkekliği belirleyen Y kromozomunun ölüm sürecine girdiğini ve 5 milyon yıl içinde tamamen yok olacağını açıkladı.

İngiliz akademisyen Prof. Jennifer Graves, erkeklik genlerinin giderek azaldığını ve bu nedenle erkekliğin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu bildirdi.

İnsan cinsiyet kromozomları uzmanı olan araştırmacı Graves, erkekliği belirleyen Y kromozomunun ölüm sürecine girdiğini ve önümüzdeki 5 milyon yıl içinde tamamen yok olacağını belirtti.

İrlanda’daki bir konferansta açıklamalarda bulunan Graves, 3 milyon yıl önce Y kromozumu üzerinde bin 400 gen bulunduğunu, ancak günümüzde gen sayısının 45’e indiğini söyledi.

Avustralya’nın başkenti Canberra’daki Avustralya Ulusal Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan Graves, erkek kromozomunun yok olması durumunda başka bir tür insanın gelişebileceğini de kaydetti.

Milliyet

walla onu bunu bılmemde bugünlerde çok konuşulan bişi oldu kız arkadaşım bile farketmiş dedi heryer kız oldu galiba erkeklerin nesli tükenio doğru bencede...

çok kıymete bindik erkek milleti :D benden size sinyal :D ehueh

Son yıllarda zaten dünya nüfus oranlarınıda bakarsanız erkek nüfusunun bayan nüfusuna göre hızla bir azalma içerisine girdiğini
göreceksiniz bu da demek oluyor ki iyice kıymate biniyoruz : ).. benim açımdan sorun yok hatta sevindirici bir haber bile diyebilirim tşk.

İşte bu güzel haber şimdi erkek başına düşen kız sayısı çoğalacak. Zaten dinimizde de 4 e kadar almak serbest :)

denge bozulmaz size öle geliyordur:)

aynen katılıyorum erkek nufusu çok azaldı dışarı çıkıyorum kızlar ikili üçlü gruplar haline geziyorlar korkuyorum yani yanlış yollara sapacaklar diye :D

kız erkek gezen çift saysı çok azaldı :D

durum kötü kuzay kızlar hemcinslerine takılmaya başladı taş yağacak taşşş:biggrin:biggrin

kadın dırdırı erkeklerin sonunu getiriyor yavaş yavaş..bizdemi dırdıra başlasak ne =)

oleyyyyyyyy:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

bugün duyduğum en güzel haber değerimizi anlıcak bu kızlar :clap:clap:clap

Geri