Erkek Kaş Alır mı?

Erkek Kaş Alır mı?

• Alabiliir

Kullanılan: 134 54.0%
  • Alamaz

Kullanılan: 51 20.6%
  • Yok daha neler Orta morta anlamam

Kullanılan: 47 19.0%
  • fikrim yok

Kullanılan: 16 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    248
Delikanlı adamın cımbızla işi olmaz....

Erkek adam dar kot giymez deip 1 sene sonra dar kot giyen, erkek adamın bakımla vs olmaz diip ertesi sene kuaförde yüzüne maske bile yaptıran, erkek adam kaş aldırmaz diip yine ertesi sene ortadakileri aldıran bi arkadasım var :D, büyük konusmamak lazım

herkesin kişisel fikri ama.. alan erkeği ben doğru karşılayamıorum..

kişisel fikrim..

walla ben ortasını sevgilime aldırıyorum :D
one öle tek kaş gibi olmuyor yaw:D

alana biz top diyoruz :durdurun

ALır ama böyLe bir$ey oLur , tabi buna erkek diyen oLursa :saskin

2ewz9s4.jpg

edit : Mr.KLex o bizim Sedat Abi'miz , iLham kaynağım :) ona Laf yok :hhsigara

kaşını alana ben erkek demem.bu resimdeki zırtapozada uyuz oluyorum bak bak bide ilham kaynağım demişsin anlaşıldı sende ona benzemek niyetindesin sorun değil sanada uyuz olurum

Ka$ı inceLtip biLmem ne haLLere sokarsa oLmaz tabii kide =)
Birçok bayan üyemizin dediği gibi sadece ortası (= ..

Sonucu Gayet Ne Olarak "ALAMAZLAR" Bekliyordum Ama One yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sonucu Görünce Sok Oldum abi olumu öyle şey erkek kaş alırmı)bildigin kaş inceltmedn bahsediyom)

kaşını alana ben erkek demem.bu resimdeki zırtapozada uyuz oluyorum bak bak bide ilham kaynağım demişsin anlaşıldı sende ona benzemek niyetindesin sorun değil sanada uyuz olurum

Arkadaşım seviyeli ol ......... bu 1
2 adam zaten ona dememiş ondan önceki mesajlarda fotosu olan "sedat abiye" :D demiş edit teki ismi görürsen anlarsın sedat abiye saygı :D:D

alana biz top diyoruz :durdurun

KESİNLİKLE DOĞRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Sonucu Gayet Ne Olarak "ALAMAZLAR" Bekliyordum Ama One yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sonucu Görünce Sok Oldum abi olumu öyle şey erkek kaş alırmı)bildigin kaş inceltmedn bahsediyom)

Arkadaşım seviyeli ol ......... bu 1
2 adam zaten ona dememiş ondan önceki mesajlarda fotosu olan "sedat abiye" :D demiş edit teki ismi görürsen anlarsın sedat abiye saygı :D:D

KESİNLİKLE DOĞRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
[/QUOT

OLAYI BAŞKA YÖNLERE ÇEKMEYE ÇALIŞMA SENİN GİBİLERİ ÇOK GÖRDÜM

Ortası Tabikide Alınmalı..

Yoksa OranGutanLar'a ßenziyosun..

sahranile katılıyorum. bazı kızlar ay iğrenç bişi diyor. sanki eskiden kadınlar kıllarını alıyorlarmış gibi insanlar ilerliyor ama tabi bunu i..nelik konumuna getirmeden eskiden saç uzatan erkeklere bile i.ne diyorlardı şimdi kimse takmıyor sözün özü i..ne gibi görünmek isteyen ona göre düzgün görünmek isteyen one göre alır.

Geri