ServerErr0r
uid=0(root)
- Reaction score
- 0
iLki sen oLdun :lol:
zeyna dan bahsediyor galiba
iLki sen oLdun :lol:
zeyna dan bahsediyor galiba
kızarsa kızsın ne yapalım bayanlarda onlarda açsın olmazsa kızkıza diye bir bölüm
Yaf Nerden GeLdi Bu ?
Ne GüzeL SohbeT Edecektik :d
Mrb,abi benim sewgilim yok yaa..bıraktım manyak kızı..zaten ben terketmeseydim o beni terkedecekti,sezmiştim...
bu arada gül dökme işi iyi olabilir,yani ben kız olsaydım etkilenmezdim ama bayanlar kanıyor işte ne yaparsın...
Hayırlı olsun süper bi yer.
Ne konusulacağını çok merak ediyorum.
Sohbetler belden yukarı çıkmaz heralde D:
Hayırlı olsun
Bu arada casuslar gelmeye başlamış![]()
merhaba arkadaşlar nassınız iyimisiniz inş. iyi olmuş böyle bi yerin açılması hayırlı olsun
casuslara dikkat bu arada![]()
Şimdi çatlıyolardır ne konuşuyolar die.
Yakında onlarda açar zaten.
Kız kıza sohbet diyeee![]()
quseL oLmuş xD 14 SubaTda tek Tabanca taqıLcaz Buyuk ihTimaLLe =)
oh be kafam kulağım rahat, kız mız yok ...
:durdurun şimdi sevgilisi olmayanlar doğal olarak (bende dahil =] ) bırakın bu işleri ya falan dicektir. oh kafam rahat derdim yok falan. avunuyoruz işteama ben eski kız arkadaşımı rumelide kahvaltıya götürmüştüm, sonra bikaç arkadaş buluşup takılmıştık o bukadar olduğunu sanmıştı ama akşamda kız kulesine ordanda kadıköye kargart'a gitmiştik gayet eğlenceli bi gündü bayada mutlu olmuştu. zaten kız kulesi diyince dipleri düşüyo
bu arada bu konunun erkeklerden çok bayan kullanıcılar tarafından takip edilceğinden adım gibi eminim![]()
E tabi doğal olarak bayanların merak konusuda bu değilmi. Acaba ne konuşuyorlar. diye.
Buyrun ne konuşuyoruz. Herşey ortada :huh: :lol:
Tek konuştuğumuz sizleri mutlu etmek için ne yapmamız gerektiği.
Valla başka birşey yok bak :lol: :durdurun
şifreli bi dil geliştirmemiz şart =)
Ne VaRMış SuRatımda :hadiordanBıyık Bi İnSana Bu KaDaR YakıŞıRdı :lol:Bu suratı görüpte nasıl yokmuş gibi davranabilirizki. Baksanıza şuna :huh:
Kaçın kaçın.....