Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    113
her zaman etmeli tabiki.. hangi çağda yaşıyoruz

kesinlikle hayat müşterektir

bence herzaman yardım etmeli

Kesinlikle her zaman yardım etmeli

bence etmeli çünki biz erkekler ev işi diyip geçiyoruz ama oda zor iş onun için kesinlikle ev işlerine biz erkeklerde el atmalıyız zaten hayat bazı şeyleri paylaşmak değilmidir yeri geldiğinde bunuda paylaşıcaksın...................

çalışmayan eşe yani ev hanımına yardım etmek bence mantıksız. sabahtan akşama kadar kendini yayan hatuna yardım edilmez. he ağar işlerde tabiki de edilir (beyaz eşyaların aştın silinicektir mesela onları çekersiniz falan. ağar işler bunlar). ama yerleri sil - süpür, sofra kur fln edilmez.

ama çalışan eşe yarım etmek farz gibi bişeydir ki benim de eşim çalışıyor. yerleri süpürürüm, vileda yaparım, toz alırım, sofra kurarım... sadece çocuğun altını değiştiremem ki çok şükür oda lazımlık kullanmaya başladı artık
(alt değiştirmek iğrenç bişey la... :goz: )

her eve benden bi tane lazım :)

bence yardımcı olmalılar çalışsa da çalışmasa da...

bence bütün işi erkek yapmalı kadın akşam kadar yatmalı cocuk yapmalı sadece oturup paso cocuk yapmalı (Daha neler:D)

Eşi zor durumda olduğunda yardım etmeli. Diğer zamanlarda erkek erkek gibi erkek işi yapmalı kadın da kadın gibi üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır.

çalışmayan eşe yani ev hanımına yardım etmek bence mantıksız. sabahtan akşama kadar kendini yayan hatuna yardım edilmez. he ağar işlerde tabiki de edilir (beyaz eşyaların aştın silinicektir mesela onları çekersiniz falan. ağar işler bunlar). ama yerleri sil - süpür, sofra kur fln edilmez.

ama çalışan eşe yarım etmek farz gibi bişeydir ki benim de eşim çalışıyor. yerleri süpürürüm, vileda yaparım, toz alırım, sofra kurarım... sadece çocuğun altını değiştiremem ki çok şükür oda lazımlık kullanmaya başladı artık
(alt değiştirmek iğrenç bişey la... :goz: )

her eve benden bi tane lazım :)

Seni kılıbık. Ayıp ayıp. erkekliğe hiç yakışmıyor.

Geri