Erkek Adam Namusunu Temizler

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Erkekler kadınların namuslarının bekçisi; hata yapan kadın, erkek akrabaları tarafından yargısız infaz ile cezalandırılıyor. İnsan hakları, yasalar umurlarında değil erkek akrabaların. Onlar kadının narin bedeninden kendilerini sorumlu tutuyorlar.

Onlar bu bedenin sahipleri...ve bu bedene dokunan başka erkekler, eğer bu lekeyi temizlemeye yanaşmıyorlarsa, aile meclisi toplanıyor ve infaz kararlaştırılıyor. İnfaz edilen ise daima genç kadın, cezalandırılan asla genç kadının namusunu kirleten erkek değil.Ceza çoğu zaman ÖLÜM, hem de en vahşi şekilde. O zaman namusları temizleniyor erkek akrabaların. Vicdanları kirlendiği oranda temizleniyor namusları. Ellerindeki kan, yüreklerindeki yük önemli değil. ONLAR NAMUSLARINI TEMİZLİYORLAR, gencecik bir kadının kanıyla yıkanıyorlar...

İşte 13 Haziran 2000 tarihli gazetelerdeki haber

Urfalı Hanse Kaynak 'yasak' bir ilişkiye girerek hamile kalmıştı. Durum farkedilince aile meclisi onun dayısının oğluyla evlenmesini kararlaştırdı. Evlendi. Ama durum ortaya çıkınca babasının evine gönderildi. Kürtaj da yapılamadı çünkü, bebek 6.5 aylık olmuştu. Aile meclisi bir kez daha toplandı. Bu sefer karar ağırdı: Ağabeyleri onu alıp tarlaya götürdüler ve traktörle ezip geçtiler. Hanse iki can birden verdi! Resmi kayıtlarda "kaza" diye anlatılan bir olaydı. Urfalı Hanse Kaynak, tarlada ağabeyinin kullandığı traktörün altında "yanlışlıkla" kalarak can vermişti. Ailesi yas içindeydi. Hanse'nin töre kurbanı olduğu ise daha sonra anlaşılacaktı. Ağabeyleri, "Namus bizim için her şeyden önemlidir," dedikleri zaman...

ööf tiksiniyorum hala bu tip fikirlerden.hereks kendı başına polis,hakım,savcı vs.. ne bu ya

sakat bi konu.. kesinlikle insan canına deymez ama genede önemlidir..

örümcek beyinlerin ilerleyemen ideolojisi bu, değiştirmek zor ama elbet sona erecektir, tamam erkek kadının bekçisi gibidir,onu korur,saklar,işlerini kolaylaştırır ama bir yere kadar, bunun dışında zaten kadın kendi hacetini görebilir..

o gidip başkasıyla birlikte olmuşsa ben nie onun için hayatımı karartayım ???
Yüzüne tükürür, allah belanı versin der çeker giderim

erkekler her zaman birlikte oldukları bayanlardan kendilerini sorumlu tutarlar. erkegin ruhunda vardır sahiplenme duygusu ama kesinlikle davranış bu olamaz bu tür olaylar kabul edilemez. bu olan olaylar ve kadınlara kalkan eller kesinlikle çağ dışıdır. çağ dışındanda vazgeçtim tamamen vahşettir ...

Bir değer yargısı bu ama sonu ölüm olmak zorundamı?
Allahın verdiği canı Sen Kimsinki Alıyorsun?! (benim kızdığım bu işte)
Bencee artık bitmesi,aşılması gereken bir konu bu insanlık için
.....ama bitirmiyorlarrr
namus kavramına sığınan
vicdanı körelmiş,acıma duygusu yok olmuş bazı despotlar
İnsanın yaşamına,nefes alışınına devam ya da son verme hakkını kendinde nasıl bulabiliyorlar????

namusunu temizleyecek adam zaten namussuzdur

:mad: bunlar ince konular yaşanmadan ön yargılı davranılmamalı hepinizde haklısınız :boks: :boks:

neden olcak tabiki egitimsizlikten bir de yetistigi kültürden kaynaklaniyooo,,,,,,,ben egeliyim bizim orda hic öyle bi sey ne duydum ne de isittim bu tür olaylarin nerelerden ciktigi malum...yaniiii

sözüm erkek arkadaşlara

siz kendi namusunuzu yani bayanlarınkini değil bizzat kendinizinkini ne kadar koruyup kolluyorsunuz peki öğrenebilir miyim?

bu sorum yanlış anlaşılmasın.

bu soruyu sormamın tek bi sebebi var o da, erkeklerin genelinin ihtiyaç(!) adı altında herseyi kendileri için mübah bayanlar için yasak kabul etmesidir.

en nefret ettiğim şey budur. :mad: :mad: :mad:

haksız mıyım ama bayanlar?

kadının namusu erkegın elının kırı oluor we hep kadınlara oklar yoneltılıor..bnde gehennaya katılıorm.Allahın verdiği canı Sen Kimsinki Alıyorsun?!

Geri