Erkeğe Herşey Söylenmeli Mi ?

Erkeğe Hersey Soylenmeli Mi ?

• Evet

Kullanılan: 39 63.9%
  • Hayır

Kullanılan: 22 36.1%

• Kullanılan toplam oy
    61
bencede sölenmeli.
hemde ilişkinin en başında.
seni geçmişinle,hatalarınla,senin doğrularınla kabul ediyorsa etmeli.etmiyorsa da gitmeli.
ve ilerde bunlarla ilgili bir şey söylediğinde "kabul ederek ilişki kurdun benimle" deme hakkına sahip olmalıyız :D :D

Tabiki Söylenmeli Tabikide Söylenmemeli

Demem O Ki: Söylenecek Insan Var Söylenmeyecek Insan Var

Herkes Hakli Aslinda :goz:

Bu Konuda Ben Daha Cok Hakliyim Hakliliğim Ne Kadarsa Lütfen Butona Basin:Sopa Teşekkürler:)

söylenirmi be tabiki söylenmemeli bi gün ayrılırsan herkeze gider bunlar

bize herşeyi açık açık söyleyin bayanlar gizli saklı kalmasın hiç bişey. sır istemiyoruz iyice tanıtın kendinizi(benim görüşüm):)

eğer birbirimizden bişey gizliceksek sevginin çıkmanın evliliğin aşkın anlamı neee???

erkege hersey soylenmelimi? sorusuna; hayir dedim, cunki:
1. gecmis artik mazide kalmalidir (ders cikartmak ayri olaydir..)
2. sevgilim/eşim daha evvel hayatimda olmadi bende onun hayatinda olmadim bu yuzden onu gecmis degil gelecek daha cok alakadar eder, yani onla tanistigim zamandan sonraki olaylari paylasmayi daha mantikli bulurum
3. bazi olaylar iliskiyi tehlikeye atabilir..karsindaki insani senden sogutabilir..bu yuzden bilinmemesi daha iyidir, mecbur durumda(baska cikis yolu olmadiginda...anlatilacak seyin cok risk getirmesi bilinirse..) yalan soyleyebiliriz
4. karsindaki insana herseyi anlatabilmek icin o insanin gercekten 200% anlayisli biri olmasi ve seni cok sevmesi/guvenmesi gerekir....yoksa durust olayim derken baska birsey olursunuz
5. iliskiye bir faydasi olmayacak seyleri neden anlatalimki? ..paylasacagimiz seyin faydasi olup olmayacagini bos laf olup olmayacagini dusunelim ilk once..
6. insanlar herseyi soylemek yerine..sozlerde tasarruf edip daha cok hal ile ifade edebilse kendini hersey daha guzel olur..

"erkek kadının ilk,kadında erkeğin son sevgilisi olmasının ister"bu yüzden söylenmemeli

Elbette vede kesinlikle söylenmemeli, bırakın bu doğruluk abidesini arkadaşlar.
kıslar hep gerçekleri ister ama gerçekler acıdır söylenince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor :(

Yani kısacası sonradan ortaya çıkması zorunlu değil ise söylenmemeli
:Sopa

Evet tabiki de ama ööle pat die de deil tabe.Biras keserek sölenmeli,ööle yanlış anlaşılabilcek gibi,kıl kaptırılmadan sölenmeli ki herşey dürüstçe yaşansın...

ilişki olgunlaşıp belli biryere geldikten sonra iki tarafında birbirine herşeyi anlatması lazım sadece kız veya erkek arkadaşlarını değil. ilişkileri devam ettiren güvendir güven duygusu kayboldumu ilişki muhakak biter...

konu evlilik yada evliliğe giden yoldaki ciddi bir ilişki ise söylenmeli... sonradan incinme, kırma-kırılma yada kavgaya yol açmaması için.......

aslında söylenmeli ama sadece iki tarafı ilgilendiren konular.... herkesin kendine ait, kimsenin bilmedigi gizli bir dünyası wardır... söylenecek şey war söylenmeyecek şey... :) :)

yaa söylencek şey var söylenmicek şey var.. ilişkinin hali hazır durumuna bağlı bişii.. ben herşeyin söylenmesi taraftarıyım ama bankadaki hesabımda ne kadar param niye söliyim.. yada günlüğümde ne yazıyormuş ona ne.. ilişkiler ikilidir ama her anın özeli de vardır.. bencee herşey söylenmemeli...

nekadar paran var şebnem bana söle bendenmi gizlicen :p:sigara:

erkege hersey solenırde kadınlara hersey solenır mı bilemicem :D :D

göstertirim sana ben özelden :p bidaha sana site adı veren esmerin :)

sebnemik' Alıntı:
yaa söylencek şey var söylenmicek şey var.. ilişkinin hali hazır durumuna bağlı bişii.. ben herşeyin söylenmesi taraftarıyım ama bankadaki hesabımda ne kadar param niye söliyim.. yada günlüğümde ne yazıyormuş ona ne.. ilişkiler ikilidir ama her anın özeli de vardır.. bencee herşey söylenmemeli...
bence söylenmeli,
ama sebnemik sana katılıyorum,
günlüğüne ne yazdığın yada ne kadar paran var söylenmeye bilir,
ama geçmişte yaşadıkları ilişkileri
uygun dille anlatması taraftarıyım,
çünkü ilerde anlatırsa yada erkek öğrenirse sorun yaşanabilir,
dürüstlük bence herşeydir,
dürüstlükten ödün vermemek lazım bence,
tabi bu tek taraflı değil,
erkekde kız arkadaşına anlatmalı,
herkeş karşılıklı olmalı

Geri