Erkeğe Herşey Söylenmeli Mi ?

Erkeğe Hersey Soylenmeli Mi ?

• Evet

Kullanılan: 39 63.9%
  • Hayır

Kullanılan: 22 36.1%

• Kullanılan toplam oy
    61

hRη

New member
Reaction score
0
Bakalım Bayanlar Buna Ne Dİcek ?

Kadınlar, sevdiği erkeğe, kendileriyle ilgili gerçeklerin hepsini, geçmişte yaşadıkları güzellikleri ve çirkinlikleri en ince ayrıntılarıyla anlatmaya kalkışırlarsa ne olur?
Sosyologlar, bu soruya çok kısa bir cümleyle cevap veriyorlar: ‘O ilişki hemen noktalanır!’

Aslında erkekler her zaman kadınlardan dürüstlük ve açık yüreklilik beklediklerini söylerler. Ancak yaşanan olaylar, erkeklerin bu iddiayı sözün gelişi olarak ortaya attıklarını kanıtlıyor. Kadın- erkek ilişkilerinin devamı büyük ölçüde kadının davranışlarına ve dürüstlük ölçüsüne bağlı.

Eğer bir kadın, sevdiği erkeğin karşısına geçip de ‘Seni tanımadan önce, falancayla bir aşk yaşadım. Filanca bana evlenme teklif etmişti. Onun bir arkadaşından hoşlandığımı farketmiştim’ gibi açıklamalar yaparsa, bu dürüstlüğünün cezasını çok ağır öder.

Farklı şekilde söyleyin

Kadın- erkek ilişkilerinde gizlilik geçerli bir özellik değil. Fakat açıksözlü olmanın da bir derecesi var. Bu yüzden açıklama yaparken örneğin ‘Seni tanımadan önce flörtlerim oldu. Bir ikisiyle evlenmeyi bile düşündüm. Ama hayatımın erkeğini şimdi buldum. O sensin’ şeklinde bir açıkklama yapılabilir.

Yapılacak açıklamalar erkeği kuşkulandırır, kadına karşı beslediği duyguları yeniden gözden geçirmek isteyebilir. Kısacası, erkeğe her şey açıklanmaz. Açıklanmamalı.

Bırakın geçmişte yaşanmış olanlar belleğinizin bir köşesinde, sizin hayat arşivinizde saklansın.

Yeni bir hayata başlarken, arşiv görüntülerini gündeme getirmek, ilişkiyi çok zedeler.

Saklayarak nereye varabilirsinki..
En başında herşey uygun 1şekilde söylenmeli.

Bence ıkı taraf arasındada gızlı bırsey kalmamaLı..Bılınmeye hersey paylasıLmaLı..

Ben yaptımda ne oldu:( Guvensızlıq aLdı basını gıttı:(

aSLihaN' Alıntı:
Saklayarak nereye varabilirsinki..
En başında herşey uygun 1şekilde söylenmeli.

aynen katiliyoruMm..
bence yeni bi iliskiye baslamadan
hersey soylenmeli.... gercekten Seviyorsa anlayish gostericeginden eminim..

saklanarak bi yere kadar gidebilirsin aslı nın dediği gibi gün gelir sakladığın konu veya başka bi şey pat diye karşına çıkar ya da tekrar başına gelir o zamanda sevdiğinden sakladığın içinde sevgin zarar görmüş olur.Ben yaşadımm sevdiğim benden bir çok şeyi saklamıştı ve zamanında bunları yakalayınca ona olan sevgimde bitti derecesine gelmişti

bence sölenmeli sevgi demeq paylaşım demeq.saten bişi saklıorsan o ilişkide bi sorun var demektir :saf:

Bazen Herşeyi SöyLememek Size Bir Şans Tanır.. Kendinizi Tanıtmak Açısından.
Zaten Hatundan Yeni AyrıLdım.. Bu Konu Sanki Benim İçin AçıLmış. Neyse . :(

laf ağızda kalırsa siz ona,laf ağızdan çıkarsa o size sahip olabiilir..bence herşey soylenmemeli.. özet yazı da bunu anlatıo zaten..

walla ben herşeyi sölüom içimde kalırsa daral gelioo... :)

Erkeğe Herşey Söylenmeli Mi ?

--------------------------------------------------------------------------------

Bakalım Bayanlar Buna Ne Dİcek ?

Soru BayanLara Sorulmus :) Erkekler İçimizde Hain Var :)

bencede ilişkinin en başında geçmişte yaşanılanlar uygun bir dille anlatılmalı.çünkü mutlaka bir gün saklamaya değer gördüğümüz şeyler karşımıza çıkacaktır.Ozaman açıklamak çok daha güçtür ve karşınızdakinin size olan güveni sarsılır.

Yapılacak açıklamalar erkeği kuşkulandırır, kadına karşı beslediği duyguları yeniden gözden geçirmek isteyebilir. Kısacası, erkeğe her şey açıklanmaz. Açıklanmamalı.

Bırakın geçmişte yaşanmış olanlar belleğinizin bir köşesinde, sizin hayat arşivinizde saklansın.

Yeni bir hayata başlarken, arşiv görüntülerini gündeme getirmek, ilişkiyi çok zedeler

valla aynen katılıyom bence de kızlar fazla derine inmemeli:goz:

evet kesinlikle hatta mümkünse geçmişteki ilişkkilerinizden bile bahsetmeyin :D

Bencede herşey söylenmeli.sonradan ortaya cıktıgında utanmak var,yüzüne nasıl bakcan bide hee ;p

herşey söylenmeli elbette ama kesinlikle düşünmeden söylemeyin anlatmayın kabak suçsuz yere başınıza patlar:)

kesinlikle söylenmeli..yarın bir gun biyerden karsınıza cıkarsa tamir edilemez yaralar acılabilir buda ilşkiyi olumsuz etkiler...

bide bireyden bireye deişir..kimisi için kız arkadasının geçmişi önemli deildir,o yarınına baqar..benim için geçmişi çok önemlidir.

Geri