Erivan'da Türk bayrağı yakıldı!

ManUtd

Nevşehir Lee
HH Üyesi
Reaction score
0
Erivan'da Türk bayrağı yakıldı!

erivan-2449_ic.jpg

24 Nisan soykırım gününü anmak üzere Ermenistan’ın başkenti Erivan’da düzenlenen törenler, milliyetçi Ermenilerin Türkiye aleyhindeki gösterilerine sahne oldu. Armenia Today’in haberine göre Erivan’da göstericiler, Türk bayrağını yaktı.

Türkiye aleyhtarı gösterilerin başını çeken bir Taşnaksütyun üyesi, Erivan ile Ankara arasındaki yakınlaşmayı protesto etmek için bayrak yaktıklarını söyledi.

Taşnaksütyun partisi ise Türk bayrağının yakılmasından gösterilere sızan aşırı milliyetçileri sorumlu tuttu ve parti olarak bayrak yakılmasına karşı olduklarını duyurdu.

Türkiye-Ermenistan ortak açıklamasına sert tepki gösteren milliyetçi Taşnaksütyun Partisi, hükümeti oluşturan dörtlü koalisyondan çekilebileceklerini açıklamıştı.

Kaynak

Edit: Saygı gösterdikçe başına çıkıyorlar.

Bu ÜLkeyLe YapıLacak AntLaşmayı, Hangi Menfaat Uğruna OLursa OLsun İçime Sindiremiyorum.

Ah ulen ben başbakan olacaktım varyaa,ambargo kordum ambargo bunlara :D Türkiye'de yaşama haklarını alırdım ellerinden,ticaret yapma haklarını,çalışma haklarını,hepsini.İnsan değil çünkü bunlar,insan haklarına da layık değiller.

Atatürk'ün yunan bayrağıyla ilgili hikayesini hepimiz biliriz işte bu yüzden Atatürk yüce insan işte bu yüzden Türk milleti yüce bir millet nolursa olsun saygı duymanız gereken şeylerde vardır ve bunları yapanlarda şite bu yüzden adi şerefsiz ve değersiz...

Tayyip ve Müritleri Sınır Kapısını açmakta kararlı .
Ne diyelim Tayyip ve Müritlerine böyle Aşağılık bir Devletle Antlaşma yapmaya çalıştıkları için .

Cumhur'un Başı Çıkar Ermenilerle çok iyi anlaşıyoruz der .
Tayyip çıkar Karabağdan Toprak getiren Azeri Vekillere Ananıda Al git Der
( Azarladı arkalarından )

Hadi Durmak Yok , Ülkeyi Emperyalizmin Kucağında Yönetmeye ve Biraz daha Bağımlı Hale getirmeye Devam !

ya bunlardan gelecek para gelmesin kardeşim aç kalalım yine gelmesin sınır açılmasın

Biz de onların bayraklarını yakalım ne güzel olur

Geri