Erişimi yasaklanan sitelere girmek için Firefox eklentisi..!

I_PeNTaGRaM_I

New member
Reaction score
0
İst. Kıyamet Vakti Bulunduğu alan: Antrepo Kahrama
PhProxy - InBasic

php-jpg.png

Firefox kullanıyorsanız ve engellenmiş sitelere girmek için proxy sitelerini kullanıyorsanız firefox'un phproxy-inbasic eklentisini kullanabilirsiniz.

Bu eklenti sayesinde tek tıklama ile bir proxy sitesine girmeden engellenmiş siteye ulaşabiliyorsunuz.eklentiyi buradan indirebilirsiniz.

Eklenti kurulumunun ardından sağ alt köşeye eklentinin "P" simgesi yerleşiyor.Engelleme görüntülendiğinde sağ altta yer alan " P " simgesine tıklıyoruz ve engeli ortadan kaldırıyoruz.

Umarım verilmemiştir. Araama yaptım gerçi bulamadım böle bi konu..
Ayrıca umarım konu doğru yerdedir..
icon15.gif

vallah guzel paylasım bayada kullanıslı:D

saol pentagram güzel bişimiş

ben denedim şimsi gayet güzel çalışıyor subtitlez.com engellenmişti. sağ alt köşedeki p ye sol tıklayınca girdi.tşkler

siteye girdide arkadaş dosya indiremedim. download butonuna basınca hep yenileme yapıyor subtitlez da. bunun da yolu varsa deyiver işe yarsın şimdiden tşkler.

mükemmel bişeymiş ya... çok teşekkürler. bütün engellenenlere giriyor.. dns değistirmeyi becerememiştim gerek kalmadı artık

ben denedim şimsi gayet güzel çalışıyor subtitlez.com engellenmişti. sağ alt köşedeki p ye sol tıklayınca girdi.tşkler

siteye girdide arkadaş dosya indiremedim. download butonuna basınca hep yenileme yapıyor subtitlez da. bunun da yolu varsa deyiver işe yarsın şimdiden tşkler.

evet dostum aynı sorun bende de var.. bunun bi çözümü var mı ki?? ayrıce program için çok teşekkür ederim arkadaşım..

emeğe teşekkürler...Fakat bu uğraştırıcı bir yol..
Benim tavsiyem...
DNS'İ:::
208.67.222.222
208.67.220.220
yapın yasak filan tıklamakla uğraşmayın...

Geri