Ergenekoncu Albay Fikri Karadağ'dan Şehit ailelerine akılalmaz hakaretler

İşte böyle şerefsiz insanlar yüksek kademelerde olduğu için ülke bu halde inş. zamanla bu devletin içine koğuslanmıs adi hain insanlar yok olacaktır .. Böyle İnsanları meydan da halka vereceklerki kolu bi tarafa ayağıı bitarafa parçalaya parçalaya öldüreceksin .. bak bakalım bi daha böyle bişey olurmu ..

İşte böyle şerefsiz insanlar yüksek kademelerde olduğu için ülke bu halde inş. zamanla bu devletin içine koğuslanmıs adi hain insanlar yok olacaktır .. Böyle İnsanları meydan da halka vereceklerki kolu bi tarafa ayağıı bitarafa parçalaya parçalaya öldüreceksin .. bak bakalım bi daha böyle bişey olurmu ..

ne kadar yüksek kademe? bakan, başbakan, cumhurbaşkanı dahilmi bu saydığın şerefsizlere.

İŞTE ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATACAK O KONUŞMA:

Tarih: 12 Kasım 2007

Turan: Biz ne yapabiliriz, bizim elimizden ne gelir, ben artık kudurdum, çıldırdım komutanım.

Mehmet Fikri Karadağ / Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı : Dedim ya, üzülmeye değmez, o oğulları şehit olan şerefsiz köpekler de bunlara oy verdi, ben mi verdim.

22 Temmuz sonuçlarına çok kızan Karadağ, yine bir telefon konuşmasında milletimize şöyle hakaret etmişti:

Mehmet Fikri Karadağ / Ergenekon Terör Örgütü Zanlısı:

Eşşek Türk diye boşuna dememişler Mamocum. İşte bunun için Eşşek Türk'ün manası bu.

http://www.habererk.com/haber.asp?id=2894

Bu sözleri şuan Mecliste bulunan terörist DTP liler bile söyleyemedi.

Bence sen onlarda bile daha vatan hainisin

bunun gibi bazı kanı bozuk kişiler giydikleri dona kadar devletten almışlardır milletin parasıyla fakat ne vermişler sıfır aman efendim yıllarca vatana hizmet etmişler,almadılarmı karşılığını bedavamı çalıştılar.ama oşehit aiileleri endeğerli valıklarını evlatlarını feda ettiler vatana 30 sene subaylık yapmış bir emekli kişiye yakışırmı hani cenaze törenlerinde söylüyorsunuzya onlar bizim emanetimiz diye iyi sahip çıkıyorsunuz ailelerine

Geri