Gecmişte hepimiz bir çok hükümeti ve koalisyonları örtülü ödenekten para vererek bazı çetelere veya terör ve asala ile mücadele için kaynak yarattıkları için ipe çekmiştik..yazarlar medya uyumadı ısık söndürme eylemleri ile boykot etmişler aydınlık Türkiye söylemleri ile yola çıkmışlardı ve bizlerde bunlara kanıp forumlarda hallaç atmıştık..
Devleti örtülü ödenekten dolayı zavallı konumuna düşürüp önüne gelen bişeyler yazmış ve yüce divana gidilmişti,yargılananlar aklananlar paklananlar ı unutmadık..
İşin garip yanı son 30 yıldır nerdeyse tek basına iktidar olan koaalisyonla gelen,çok partili koalisyonlar sagı solu,önüm arkam herkes bu örtülü ödeneğide kullanmış,örtülü ödenekten pay verdiklerinide kullanmıştır..
Peki şimdi ne oldu bize ne değişti..?
Nerde medya nerde sorgucular,yazarlar,çizerler,eleştirenler..temiz toplum temiz siyaset temiz yönetimciler dersiniz..
Valla ben kimseyi göremiyorum ya siz..
Bir ülkenin en yüksek yöneticisi reisi cumhuru ve Cumhurbaskanlıgı bütcesinden milyarlarca ytl nin bu örgüte ve yandaslarına verildiği söyleniyor yazılıyor..Cumhuriyet mitinglerinin bu parayla düzenlendiği ve parti ve dernekler kuruldugu yazılıyor..Ben okudum bi kaç yerde tabii siz okudunuzmu bilememm..
Hatta son yeni organizasyonlar ve eylemlerinde barıs harekatımı ne aynı yöntem kişi ve kaynakla yapıldıgı söylenmekte..
Eger bu dogru ise ki ben dogru olduguna inanmak istemiyorum..
Cumhurbaskanlıgı makamının böyle imajını sarsmak,uluorta basit kıytırk çete ve konularda agza alınması bence çok acı..eger bu gercekse bununda hesabı sorulmalı..
Neden kimseden ses çıkmıyor kimse bu konuya değinmiyor,tek satır yazmıyor acaba.?
Tabii şimdi şunuda belirteyim dogru söyleyende dokusz köyden kovulmamalı...
Bu ergenekoncularda,sorumlularıda sebeb ve maksatları ne olursa olsun cezalandırlmalı,aklanıp paklanmamalı..