Ergenekon... Masada Atatürk, kasada George Washington!

bu gazete ve yazarlarının kime çalıştığını bilen bir insan için bu yazılanlar hiç şaşılcak bişey değil

haberde denmiş ki 2001 yılında sinan aygün böyle diyordu .ona bakarsan tayyip 2001 de neydi şimdi ne ?

tayyip erdoğan belediye başkanı iken belediye başkan maaşı ile geçinemiyorum diyordu .bu konuda beyanı var .başbakan oldu 3 MİLYON DOLARA oğluna gemi aldı . bu hain basın ne kadar yazdı bu olayı .hiç

yazdıysa da tayyibin bu parayı nerden bulduğunu ve dolarmı tl mi olup olmadığını yazdımı .

onu gör bunu görme .bunların müslümanlıkla alakası yok .adalete bak .tayyibin bir kaç milyar maaaşı var normalde sadece .bu adam iş adamı .tayyibin sülalesini satın alır . bunu yazdılarmı .sabit bir kaç milyar maaşı olan bir başbakanın bu parayı nasıl bulduğunu ve cinsini yazsın önce . onu görmez yazmazda bunu görür yazarsa bunların yaptıkları şerefsizlikten başka bişey olmaz .

ve ben böyle - iftira dolu - taraf tutan bir habere inanmam.okumam .kaale bile almam

zaten bu gazeteyi takip edenler zaten belli tarikatların üyeleridir .ne yazarsalar vahiymiş gibi gerçekmiş gibi okurlar .bu yazar da bu zihniyetteki insanlar için cebrail gibidir

karqta demiş ki ;

allahın kaç para eder,dolar üstündenmi tl denmi ?

bu gazetenin ve yazarlarının müslümanlıkla alakalarının olmadığını düşünen bir insan olarak ve dinlerinin imanların abd olduğunu düşünen bir insan olarak şunu söyliyebilirim .

bunların allahı dini imanı bush .

şimdi bu mantıkla karqta ya cevap verelim .5 para etmez bunların allahı karqta.bu yazarlar ve gazete allahsız ,dinsiz imansız . bunların allahı 5 para etmez .

ne 5 dolar,ne 5 avro nede 5 ytl ....

ALLAH ismi 99 isimden birisidir ve birincisidir. ALLAH ın ismini anarken dikkat ediceksiniz ve ALLAH ismini kendi kafanıza göre kullanmassanız sizin yararınıza. Karşınızda ki inançlarına saygı duymayı bileceksiniz bilmiyorsanız size bildirirler. Ateist olabilirsiniz deist olabilirsiniz ama siz böyle davranmaya devam ederseniz. Bizde size KAFİR diyebilir ya da müslümanım deyipte ALLAH a ve peygamberine her fırsat saldrırısanız MÜNAFIK deyimini kullanabiliriz. Bu ülke müslümanlığı en üst seviye getirmiş bir efradın oluşumudur. Müslümanlığa dine gariziniz varsa bedelini zaten ödersiniz.

Arkadaşlar bunu açıkca ve net olrak söylüyorum ve inanın bunların hepsi "ORDUYU YIPRATMA POLİTİKASI"dır... Atatürk ve inklaplarına ordumuzdan başka kimse sahip çıkmamıştır bugüne kadar ve kötü emelleri olan kişilerinde 1. hedefi bu yüzden T.S.K. olmuştur... Şunu aklınızdan çıkarmayın ki "Bu Ordu ole 2-3 çapulcunun lafıyla yıkılmaz..." Hak yerini bulucak ve Ordumuz yine dimdik ayakta olacaktır...

Satılmış gazetenin satılmış yazarı.
Yaptığı tamamen warlık düşmanlığı we sizde bunu alkışlıyorsunuz.
Bu ülkede özelleştirmeler döviz cinsinden yapılıyor farkında mısınız ? Bunu yapanda akp hükümeti. Ewinde para sahibi olmak ne zamandan beri suç oldu ? neyin şahı neyin matı ? Türkiyede $ milyoneri olan 10bin den fazla şahıs war. Kaldı ki Sinan Aygün Çete kurmak suçundan göz altına alındı, herhangi mali bir suçtan değil. Çıkartın artık bu at gözlüklerinizi. SAÇMALIYORSUNUZ !!!!! Eleştiri mutlaka yapın ama eleştiri yapmak içinde saçma sapan şeyler söylemeyin.
Sinan Aygün ergenekon dawasından suçlu olup olmadığını bende sizler gibi izleyip göreceğim. Suçluysa cezasını sonuna kadar çeksin ama adamın parası war diye sakın laf etmeye kalkmayın. Bırakın bu ilkelliği geri kalmışlığı.

daha ne konuşuyorsunuzki, işte bu kadar.

ALLAH ismi 99 isimden birisidir ve birincisidir. ALLAH ın ismini anarken dikkat ediceksiniz ve ALLAH ismini kendi kafanıza göre kullanmassanız sizin yararınıza. Karşınızda ki inançlarına saygı duymayı bileceksiniz bilmiyorsanız size bildirirler. Ateist olabilirsiniz deist olabilirsiniz ama siz böyle davranmaya devam ederseniz. Bizde size KAFİR diyebilir ya da müslümanım deyipte ALLAH a ve peygamberine her fırsat saldrırısanız MÜNAFIK deyimini kullanabiliriz. Bu ülke müslümanlığı en üst seviye getirmiş bir efradın oluşumudur. Müslümanlığa dine gariziniz varsa bedelini zaten ödersiniz.

Bende inancımın kuwwetli olduğunu düşünürüm. Bunu her yazımda ısrarla söylüyorum çünkü söylemezsem yazıma wereceğiniz yanıtlar aynı Emrah1607 yi imansızlıkla, münafıkla, kafirlikle itham ettiğin gibi olabilir.
Bardakçıoğlu görewi bırakırsa (hatta biz bıraktırarım kendisine) yeni Diyanet işleri başkanımız hazır. Kimin müslüman olduğunu, kimin dinsiz olduğunu hemen anlayabiliyorsun. Hatta Papalık gibi bir görew werelim size sayın elais. İstediğinizi aforoz edin istediğinize cadı awı başlatın. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını da üstünüzden kaldıralım. Böylece önünüze gelen hakaret we küfür edin ayrıca tehditler yağdırın. Ortak inancımız olan Kuran'da da iftira atmanın, hakaret etmenin, insanları dinsiz ilan etmenin serbest olduğunu hatırlamıyorum ama size bir ayrıcalık yaparız. Lütfen ağzınızdan saçılan salyalarınızı siliniz. Medeni olun, ilkellikten we yobazlıktan arındırın kendinizi.
Size sizi rahatlatacak tawsiyelerde bulunamıyorum çünkü beyniniz yıkanmış. Farklı bir ruh haliyetindeniz. İnancınız için Türkiye Cumhuriyetinin kanunlarını yakıp yıkmaya hazır olduğunuz görülüyor. Allahtan size şifa diliyorum
Not : Muhtemelen bu yazıyı okurken bana da salyalarınızla küfür sayıp dökeceksiniz. İşte farkımız burda. Ben kötü sözün sahibini bağlayacağı inancındayım.

Bir sözümde Emrah1607 arkadaşa,
E be arkadaşım sen bu ülkede yobazların sadece Siwas - Madımak Oteli önünde mi kaldığını sanıyorsun. Allah'ın ismini istediğin gibi kullanamazsın, anlıyor musun ?!! Aksi takdirde size bildirirler. Saygı duyacaksın, terbiyesizlik yapmayacaksın ! Onların istediği gibi bir yobaz olacaksın.

Bende inancımın kuwwetli olduğunu düşünürüm. Bunu her yazımda ısrarla söylüyorum çünkü söylemezsem yazıma wereceğiniz yanıtlar aynı Emrah1607 yi imansızlıkla, münafıkla, kafirlikle itham ettiğin gibi olabilir.
Bardakçıoğlu görewi bırakırsa (hatta biz bıraktırarım kendisine) yeni Diyanet işleri başkanımız hazır. Kimin müslüman olduğunu, kimin dinsiz olduğunu hemen anlayabiliyorsun. Hatta Papalık gibi bir görew werelim size sayın elais. İstediğinizi aforoz edin istediğinize cadı awı başlatın. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını da üstünüzden kaldıralım. Böylece önünüze gelen hakaret we küfür edin ayrıca tehditler yağdırın. Ortak inancımız olan Kuran'da da iftira atmanın, hakaret etmenin, insanları dinsiz ilan etmenin serbest olduğunu hatırlamıyorum ama size bir ayrıcalık yaparız. Lütfen ağzınızdan saçılan salyalarınızı siliniz. Medeni olun, ilkellikten we yobazlıktan arındırın kendinizi.
Size sizi rahatlatacak tawsiyelerde bulunamıyorum çünkü beyniniz yıkanmış. Farklı bir ruh haliyetindeniz. İnancınız için Türkiye Cumhuriyetinin kanunlarını yakıp yıkmaya hazır olduğunuz görülüyor. Allahtan size şifa diliyorum
Not : Muhtemelen bu yazıyı okurken bana da salyalarınızla küfür sayıp dökeceksiniz. İşte farkımız burda. Ben kötü sözün sahibini bağlayacağı inancındayım.

Bir sözümde Emrah1607 arkadaşa,
E be arkadaşım sen bu ülkede yobazların sadece Siwas - Madımak Oteli önünde mi kaldığını sanıyorsun. Allah'ın ismini istediğin gibi kullanamazsın, anlıyor musun ?!! Aksi takdirde size bildirirler. Saygı duyacaksın, terbiyesizlik yapmayacaksın ! Onların istediği gibi bir yobaz olacaksın.

Sizin ne yarannz var anlamadım.Burda sayısız ben ateistim deistim diyen insan var ve onlar da kendilerini inkar etmez Bunların avukatlık görevi yapacaksanız siz de onlardansınız. Almışsınız benim mesajımı yok bardakoğlu yok madımak oteli aklınsıra laf olsun torba dolsun yazmışsın. Akşama kadar burda herkese hain, yobaz irticacı, dinci diye sıfat takanlar yazıları yazanlardır. Ben burda din tartışmasına girecek değilim . Fakat onların Alllah ı ve bunların Allah ı diye söze başlarlarsa orda dur deriz.Herkes haddini bilsin her insanların yanlışını yada gazeteciyi alıp Alllah a dine peygambere İslama saldırı amacı edinmesin.Böyle konuyu dağıtıp sen iki de bir benim mesajımı alıp olayı kişisel kavgaya çekmeye çalışıyorsun bunu da anlamış değilim. Her zaman söylerim dinin yıllarca bayraktalığını yapmış ve Fatih Sultan Mehmetin Mevlananın Yunus Emreleri Hacı Bektaşi Velinin memlekettin de sizin gibi insanların türemesi çok acı.

Sizin ne yarannz var anlamadım.Burda sayısız ben ateistim deistim diyen insan var ve onlar da kendilerini inkar etmez Bunların avukatlık görevi yapacaksanız siz de onlardansınız. Almışsınız benim mesajımı yok bardakoğlu yok madımak oteli aklınsıra laf olsun torba dolsun yazmışsın. Akşama kadar burda herkese hain, yobaz irticacı, dinci diye sıfat takanlar yazıları yazanlardır. Ben burda din tartışmasına girecek değilim . Fakat onların Alllah ı ve bunların Allah ı diye söze başlarlarsa orda dur deriz.Herkes haddini bilsin her insanların yanlışını yada gazeteciyi alıp Alllah a dine peygambere İslama saldırı amacı edinmesin.Böyle konuyu dağıtıp sen iki de bir benim mesajımı alıp olayı kişisel kavgaya çekmeye çalışıyorsun bunu da anlamış değilim. Her zaman söylerim dinin yıllarca bayraktalığını yapmış ve Fatih Sultan Mehmetin Mevlananın Yunus Emreleri Hacı Bektaşi Velinin memlekettin de sizin gibi insanların türemesi çok acı.

Benimde anlatmak istediğim bu. Anlamıyorsunuz. Gerçekten anlamıyorsunuz. Olayları kişiselleştiren sizlersiniz. Yine sizi eleştirdiğim şeyleri yapıyorsunuz. İnsanları kategorize ediyorsunuz. Size söylüyorum. BEN MÜSLÜMANIM. İNANÇLI BİRİYİM ama hala "onlardan" diyebiliyorsunuz. Ayrıca Madımak olayı için hala önemsiz birşeymiş gibi bahsediyorsunuz. Sizden "ewet o olayı biz de taswip etmiyoruz" açıklamasını beklerdim. Kişisel kawgaya neden gireyim ki ? Hayatımızda yeterince problem warken yenisine ne ihtiyacım war. Mantıksız bir yorum. Gerçi bunun tartışma yeri burası değil. Başlık açarsan sewe sewe tartışırız ama Emrah1607'yi tehdit ettiğin gibi beni de tehdit edeceksen birşey diyemem. Başkalarına tehditler sawurduğun zaman birisi sana tepki gösterince "sana ne" diyor sen we senin gibiler. İşte yine anlamadığın bu; yanlış yapıldığı yerde sesini çıkartmazsan yarın oklar sana dönünce kendini koruma hakkın olmaz. Tehdit we sindirme taktikleri uyguluyorsun ki bu kabul edilemez. Bunun için özür bile dilemedin.
Ewet senin yobaz olduğunu düşünüyorum, hatta Cumhuriyet rejimine saygın olmadığını we din eksenli rejim taraftarı olduğunu düşünüyorum. Eğer ki "bu doğru değil, benim için önce watanın birliği gelir. Cumhuriyet hepimizin" diyebiliyorsan herkesin huzurunda senden özür dilemeye hazırım. Ama dediğim gibi dinimizin ortak hayatımızda daha etkin olmasını istiyorsun. İyi bir müslüman olmandan memnun olurum. Benimde hoşuma gider ama bu toplumu ilgilendirmez. Yazdıklarımı ya algılayamıyorsun ya da algılamak istemiyorsun, Allah'ın biri beşi olmaz. Senin benim olmaz ama benim müslümanlığımı tartışamazsın. Şimdi sana soruyorum Dinimize yapılan saldırılar mı daha wahim boyutta yoksa Cumhuriyete we Atatürk ilkelerine yapılan saldırılar mı ?
Benim gibilerden korkma, biz insanları sindirmeye değil tam tersine adalet we serbestlik gelsin istiyoruz. İsteyen camisine gitsin isteyende meyhaneye. Yeter ki serbestlik olsun. Sizlerin inandığı gibi yasaklar gelmesin.

sen nasıl bir müslümansınki dini kullananlara prim vermekten geri durmuyorsun.burada alıntı yapılan gazetenin kim olduğunu görmüyor söylendiğindede anlamıyorsun .sizin gibi dinci geçinenler yüzünden bu gazeteler hala ayakta .bunlara prim veriyosunuz sizin sayenizde bunlar bu ülkenin kurumlarına sladırıyor ve bu ülkeyi yıkıcı yazılar yazıyorlar.

yaptıkları herşey taraflı.bunların dini imanı amerika .sizin yüzünüzden bu ülke daha çok çekecek .aklınız başınıza geldiğinde çok geç olacak .

bu insanların yanlışı bir değil iki değil .bunlar bu dini ve bu ülkeyi tahrif etmek için görevlendirilmiş fil ve atlar .siz de bunlara piyon olup bunları savunmaya devam edin .

Benimde anlatmak istediğim bu. Anlamıyorsunuz. Gerçekten anlamıyorsunuz. Olayları kişiselleştiren sizlersiniz. Yine sizi eleştirdiğim şeyleri yapıyorsunuz. İnsanları kategorize ediyorsunuz. Size söylüyorum. BEN MÜSLÜMANIM. İNANÇLI BİRİYİM ama hala "onlardan" diyebiliyorsunuz. Ayrıca Madımak olayı için hala önemsiz birşeymiş gibi bahsediyorsunuz. Sizden "ewet o olayı biz de taswip etmiyoruz" açıklamasını beklerdim. Kişisel kawgaya neden gireyim ki ? Hayatımızda yeterince problem warken yenisine ne ihtiyacım war. Mantıksız bir yorum. Gerçi bunun tartışma yeri burası değil. Başlık açarsan sewe sewe tartışırız ama Emrah1607'yi tehdit ettiğin gibi beni de tehdit edeceksen birşey diyemem. Başkalarına tehditler sawurduğun zaman birisi sana tepki gösterince "sana ne" diyor sen we senin gibiler. İşte yine anlamadığın bu; yanlış yapıldığı yerde sesini çıkartmazsan yarın oklar sana dönünce kendini koruma hakkın olmaz. Tehdit we sindirme taktikleri uyguluyorsun ki bu kabul edilemez. Bunun için özür bile dilemedin.
Ewet senin yobaz olduğunu düşünüyorum, hatta Cumhuriyet rejimine saygın olmadığını we din eksenli rejim taraftarı olduğunu düşünüyorum. Eğer ki "bu doğru değil, benim için önce watanın birliği gelir. Cumhuriyet hepimizin" diyebiliyorsan herkesin huzurunda senden özür dilemeye hazırım. Ama dediğim gibi dinimizin ortak hayatımızda daha etkin olmasını istiyorsun. İyi bir müslüman olmandan memnun olurum. Benimde hoşuma gider ama bu toplumu ilgilendirmez. Yazdıklarımı ya algılayamıyorsun ya da algılamak istemiyorsun, Allah'ın biri beşi olmaz. Senin benim olmaz ama benim müslümanlığımı tartışamazsın. Şimdi sana soruyorum Dinimize yapılan saldırılar mı daha wahim boyutta yoksa Cumhuriyete we Atatürk ilkelerine yapılan saldırılar mı ?
Benim gibilerden korkma, biz insanları sindirmeye değil tam tersine adalet we serbestlik gelsin istiyoruz. İsteyen camisine gitsin isteyende meyhaneye. Yeter ki serbestlik olsun. Sizlerin inandığı gibi yasaklar gelmesin.

Hala olayı kişiselleştirme çabasınıdasınız. Yine oturup sen yobazsın sen dinci diye sıfatlar takma devamlılığına devam ediyorsunuz. Benim sizinle sidik yarışına zamanım yok Konuyla ilgili mesaj yazın. Siyaset üzerinden dine Allaha saldırılarınızdan vaz geçin. Zaten konuyu açan arkadaş cezasını almış. Olay bitmiştir.

Sivasla ilgili yorumumu istemişsin daha gecenlerde yazmışım aç bak oku..
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3137385&postcount=55

Her zaman söylerim dinin yıllarca bayraktalığını yapmış ve Fatih Sultan Mehmetin Mevlananın Yunus Emreleri Hacı Bektaşi Velinin memlekettin de sizin gibi insanların türemesi çok acı.

en kötüsü dini bilmeden din ustunden yarar saglamak amaclı cıkarcı karaktersiz insanların turemesi.

elin ne oldugu belirsiz adamına dua okucak diye 10 milyon verip sıraya giren, sıraya giremeyenlerin param yoktu diye aglayan tüh bak dua edemeyecek diye agladıgı kendini parcaladıgı cahil bireylerin yetişmesi çok daha acı.

dinden imandan bahseden Elais, dinine saygı istiyorsun sonra din bayraktarlıgı yapılmıs bir ülkede sizin gibi insanların türemesi çok acı diyorsun.

bu ne çelişkidir bre?

daha kendi içinde ilk paragrafta dinime saygı goster diye aglayan sonra da milletin inanışına saygısızlık eden bir zihniyetsin, bunu yazında da acıkca gorebiliyoruz.

once kendi kapının önünü süpür, sonra başka kapılara laf yetiştirirsin.

bu arada insanlık dinle ölçülmez. insanlık farklı birşeydir hiç bir dinle ölçülmeside mümkün degildir.

sen bile bir musluman olarak, cogu ateist deist hristiyan musevi bilim adamları muhendisler tarafından yapılmıs teknolojileri kullanıyorsun.

işine geldigi gibi davranmaktan ve çelişkili yazılar yazmaktan ne zaman vaz geçersin bilemem. bu zamana kadar geçemedin gerçi ,bundan sonra da zor.

en kötüsü dini bilmeden din ustunden yarar saglamak amaclı cıkarcı karaktersiz insanların turemesi.

elin ne oldugu belirsiz adamına dua okucak diye 10 milyon verip sıraya giren, sıraya giremeyenlerin param yoktu diye aglayan tüh bak dua edemeyecek diye agladıgı kendini parcaladıgı cahil bireylerin yetişmesi çok daha acı.

dinden imandan bahseden Elais, dinine saygı istiyorsun sonra din bayraktarlıgı yapılmıs bir ülkede sizin gibi insanların türemesi çok acı diyorsun.

bu ne çelişkidir bre?

daha kendi içinde ilk paragrafta dinime saygı goster diye aglayan sonra da milletin inanışına saygısızlık eden bir zihniyetsin, bunu yazında da acıkca gorebiliyoruz.

once kendi kapının önünü süpür, sonra başka kapılara laf yetiştirirsin.

bu arada insanlık dinle ölçülmez. insanlık farklı birşeydir hiç bir dinle ölçülmeside mümkün degildir.

sen bile bir musluman olarak, cogu ateist deist hristiyan musevi bilim adamları muhendisler tarafından yapılmıs teknolojileri kullanıyorsun.

işine geldigi gibi davranmaktan ve çelişkili yazılar yazmaktan ne zaman vaz geçersin bilemem. bu zamana kadar geçemedin gerçi ,bundan sonra da zor.

işine geldiği gibi çarpıtma da çarpıtmada üzerinize yok şimdi konuyu almış 10 binlara duaya sıraya giren dua deyip ainsnalar atıp tutup sallamışsınız. Atesit Deist diyince hemen zıplıyosun..Akşama kadar emperyalizm abdci de siyonistçi israile peşkeçisi yobaz irancı diye yazıp durup sonra da atesit deistin yanına iki dini koyup kendine pay çıkarıyosun.Yok bilmem teknolojisini kullanıyosum. İsnanı her türlü sıfata koyan sizlersiniz.

işine geldiği gibi çarpıtma da çarpıtmada üzerinize yok şimdi konuyu almış 10 binlara duaya sıraya giren dua deyip ainsnalar atıp tutup sallamışsınız. Atesit Deist diyince hemen zıplıyosun..Akşama kadar emperyalizm abdci de siyonistçi israile peşkeçisi yobaz irancı diye yazıp durup sonra da atesit deistin yanına iki dini koyup kendine pay çıkarıyosun.Yok bilmem teknolojisini kullanıyosum. İsnanı her türlü sıfata koyan sizlersiniz.

insanı her türlü sıfata koyana degil de kendini o sıfata koydurana bakılmalı

kal saglıcakla

ne o Aygün'ün kasası sizinmiydi? de bu kadar sahip çıkmışsınız adamın parasına.Daha yetmemiş yazıyı orduya kadar getirmişsiniz.Ne menem provakatörmüşsünüz yahu.En sonuncunuzu buradan askere uğurlamıştık şimdi yeşillik topluyor.
Sizinde yeşil deyince aklınıza dolar yada euro geliyor herhalde?
Verecek kardeşim hesabını,hemde herkes nasıl kazandığını verecek.
Yoksa imamın dediğini yap,yaptığını yapma atasözü buraya cuk mu oturuyor ne?

Kasadaa yastık altın para o kadar vatanseverseniz bir tane bankaya yatırında piyasa da para kıtlığı yok olsun. Sonra çıkıp bağırıyorlar cari acık cari acık kayıtsız paraları saklayan bakalım bunlar bulunanlar. Hemde Euro TL ye değil.

tam düşündüğümü yazmışsın helal kardeşime.... doğru söze ne haced.

Ergenekon... Masada Atatürk, kasada George Washington!

Her zaman söylerim ya, yine söyleyeceğim... Bir insan, bir “iddia” sahibi ise, bir “misyon” üstlenmiş ya da bir “fikir” veya “ideoloji”nin savunuculuğunu yapıyorsa, işte bu insanın “eylem”leri, “söylem”leriyle örtüşmek zorundadır!.. Buna misal olarak da; “İmamın sarığı beyazdır, leke kabul etmez” sözünü örnek göstermişimdir... çünkü imam, bir “önder”dir, “lider”dir!.. Onun “din dışı bir eylem” içinde bulunması; hem mümkün değildir, hem de “aidiyetini inkâr”dır!..

Hatırlarsınız, buna örnek olarak; “başörtülü bir hanım”ın da başını örttükten sonra “sıradan bir insan” olmaktan çıktığını, “misyon yüklü bir insan” haline geldiğini, dolayısıyla; sokakta “sakız patlatma” veya parkta “sigara tüttürme” ya da “bir erkekle sarmaş-dolaş yürüme” lüksünün olamayacağını söylemiştim.
Hâlâ aynı düşüncedeyim...
Ama, bu düşüncem sadece “İslâmî kimlik sahipleri”yle sınırlı değil... Bu görüşler, “Ulusalcı” veya “Atatürkçü” ya da “Solcu/Marksist” olduklarını iddia eden “misyon sahipleri” için de geçerli!..
“Müslüman” olduğunu söyleyen bir insanın “İslâm dışı bir yaşam” içinde bulunması veya “İslâm’ı istismar” etmesi, nasıl “dincilik”le yaftalanıyorsa, “Atatürkçü” olduğunu söyleyip de “Atatürk’ü istismar” edenlere de; pekalâ “Atatürkçü geçinen” veya “Atatürk’ten geçinen” yaftası geçirilebilir!..
Kısacası; kim, hangi “inanç” veya “ideoloji”nin savunuculuğunu üstlenmişse; “herhangi bir birey” olmadığını bilmeli ve artık “misyonuna uygun” hareket etmelidir!..

Din'le yatıp dinle kalkan 2 cümlesinden birinde müslümanlıktan bahseden Hüseyin Üzmez hakkında ne düşünüyorsun neden hapiste? sayın üzmez göründüğü gibi yaşamadığından mı yada yaşadığı gibi görünmediğinden mi bu hallerde? sayın yazarcık ve bu yazarın yazısını savunanlar cevap verebilirmi?

ESRA öZYüREK VE KEMALİST NOSTALJİ!..
Bunları böylece ifade ettikten sonra, gelelim Esra özyürek’in söylediklerine...
Efendim, Esra özyürek, “CHP’nin sivri isimlerinden biri” olan, partinin genel saymanı Mustafa özyürek’in kızıdır... Kendisi, aynı zamanda ABD’de California üniversitesi San Diego kampüsünde Antropoloji Bölümü öğretim üyesidir... Kendisini “Cumhuriyetçi” olarak tanımlayan bir akademisyendir.
özyürek, ailesi de dahil, “Kemalist” bir çevrede yetiştiğini, Kemalistlerin “1930’lar nostaljisi ile yaşadığını” ve bu kesimin “Atatürk’ü, bir ticari meta haline getirdiğini” söylüyor ve ekliyor:
“Atatürk’ün mütecessis bakışları altında büyümüş olmama karşın, birkaç yıllık ayrılığın ardından ülkeye döndüğümde Atatürk imgelerinin her yerde oluşu karşısında şaşkına dönmüştüm.
Beni asıl şaşırtan bunların tuhaf yerlerde ve yeni pozlarda karşımıza çıkmasıydı.(...)
Kemalist müteşebbis ve tüketiciler Cumhuriyet’in kurucusunu kişisel yaşamlarına ve girişimlerine yaratıcı tarzlarda uyarlamışlardı.
Restoran ve barlar için içki masasında Atatürk, kafeler için, çeşitli pozlarıyla kahve içen Atatürk, gece kulüpleri için dans eden Atatürk, veterinerler için kedi köpeklerle beraber Atatürk resmi vardı.”

EVİN HER TARAFINDA ATATüRK
Esra özyürek ismi, “Modernlik Nostaljisi... Kemalizm, Laiklik ve Gündelik Hayatta Siyaset” adlı kitabıyla gündeme geldi... Esra özyürek; kendisiyle yapılan röportajda; ABD’deki doktora çalışmasını bitirip Türkiye’ye döndükten sonra geldiği İstanbul’da, “CHP’li babasının evi”ni şöyle tasvir ediyor:
“Atatürk sanki her yerdeydi. Sehpanın üstünde, kitap raflarında duran Atatürk resimleri gözüme çarptı. Keza Atatürk resimli fincanlar ve anahtarlıklar vardı.
Giydikleri dört paltoya altı ayrı rozet iliştirmişlerdi. (...) Artık ilgimi çeken şey başörtülü sürücüler değil, her yerde insanın karşısına çıkan Atatürk ve aşina olduğum evlerdeki 1930’lar nostaljisiydi.”
Gördüğünüz gibi, “şekilcilik” dört dörtlük...
“Restoran ve bar”lar için, “içki masasında Atatürk.”
“Kafe”ler için, “kahve içen Atatürk.”
“Gece kulüpleri” için, “dans eden Atatürk.”
Ve “veteriner”ler için, “kediler ve köpeklerle birlikte çekilmiş Atatürk resimleri.”
“Sehpa”nın üstünde Atatürk!..
“Kitap rafları”nda Atatürk!..
“Fincan”da Atatürk!..
“Anahtarlık”ta Atatürk!..
“Palto”larda Atatürk rozeti!..
Evet, “şekilcilik” konusunda, bütün “Atatürkçü”ler, dört dörtlük!..
Peki, ya “ruh” olarak nasıllar?..
Atatürk’ü ne kadar, daha doğrusu “nereye kadar” seviyorlar!..
“Samimi bir Atatürkçü” müdürler, “Atatürkçü mü geçinmektedir”ler, yoksa “Atatürk’ten mi geçinmektedir”ler?..

ne üdüğü belirsiz bir kişinin yazdığı kitabı köşenizde tartışıyorsunuz. ama biz ve bizim gibi düşünenler sayın başbakanın yahudi olduğunu idda eden kitapları köşelerimizde tartışmıyoruz, tartışrtmıyoruz bile. sizinle bizim aramızdaki fark bu. ama madem yazılmış bir cevap vereyim istedim. nasıl dini inançlarımız gereği evimizin yüksek yerlerine, kapı üstlerine karınca duası veya benzer ayetler asıyorsak, masamızın üzerinede Atatürk resmi, Atatürk selüiti koyabiliriz bu en doğal hakkımızdır. 1930 nostajisi demiş hanımefendi. biz hiç unutmadık bizim yüreğimizde hiç eskimedi o söyledikleri ki nostaji olsun. son zamanlarda Atatürkse saldıranların popülaritesi arttığındanmıdır nedir. canı sıkılan dikkat çekmek isteyen Atatürk'e saldırır olmuş. Atatürk'çülerin samimi olup olmadığını tartışırız da dindar geçinip hırsızlık yapanlarında dini konularda samimi olup olmadığını tartışmak isteriz

AYGüN’üN EVİNDEKİ İKİ KASA!
Elbette, Esra özyürek’in CHP’li babası Mustafa özyürek’le ilgili bir şey söylemeyeceğim... çünkü onun “sözde” mi, yoksa “özde” mi Atatürkçü olduğuna dair bir bilgim, dolayısıyla fikrim yok!..
Ancak Esra özyürek’in, “Atatürk istismarcılığı”nın hangi boyutlara ulaştığını gözler önüne seren “gözlem”lerini okuyunca, “Ergenekon Terör örgütü”ne yönelik operasyonlarda “gözaltı”na alınan kişilerirn görüntüleri geliverdi gözlerimin önüne...
En çok da, ATO Başkanı Sinan Aygün’ün gözaltına alındığı esnada sarfettiği sözler şaşırttı beni.
Biliyorsunuz; Sinan Aygün, “gözaltı”na alınıp polisler tarafından götürülürken, gazetecilerin “niye gözaltına alındığını” sorması üzerine şöyle bir cevap vermişti:
“Atatürk’ü çok sevdiğim için!”
Sinan Aygün’ün verdiği bu “mesaj” ve çizdiği bu “imaj” çok tartışıldı.
“Ergenekon Terör örgütü”ne yönelik operasyonlar; gerçekten de “Atatürkçü”leri, “Cumhuriyetçi”leri ve Baykal’ın da iddia ettiği gibi “laik”leri susturmaya mı yönelikti?..
Kamuoyu, bu “masal” ile uyutulmaya çalışılıyordu ki; gelen bir haber “bomba” gibi patladı ve bırakın milleti uyandırmayı, gözlerin faltaşı gibi açılmasına yol açtı!..O haber, şuydu efendim:
“ATO Başkanı Sinan Aygün, evine gelen kişilerden kimlik beyanı istedi. Arama kararının tebliğ edilmesinin ardından polisler evde arama yapmaya başladılar.
Evde yapılan aramada polisler 2 ayrı kasa tespit ettiler. Bu kasalardan birinin kendisine, diğerinin ise eşine ait olduğunu söyleyen Aygün’e içinde ne olduğu soruldu.
Polislere, “Kişisel ziynet eşyası ve para var” cevabını veren Aygün’den, kasaların açılması ve içindekilerin zapta alınması gerektiği ifade edildi.
Bunun üzerine ilk kasayı açan polis, içinden çıkan 3 milyon Euro’yu görünce şaşırdı. Aygün’ün bu paranın kendisine ait olduğunu ve tasarrufu olduğunu beyan etmesi üzerine paraya el konulmayarak tutanakla kayda alındı ve kasa tekrar kapatıldı.
Terörle mücadele polisleri, diğer kasanın da açılmasını istedi. Ancak Aygün’ün eşi bu kasada kendisine ait altınların bulunduğunu ifade ederek açmak istemedi. Polislerin ısrarı üzerine anahtarı şu anda bulamayacağını söyleyen Aygün’ün eşine ait kasa, çilingir çağrılarak açıldı.
Aygün’ün eşine ait kasanın altın ve ziynet eşyalarıyla dolu olduğunu gören polis, “Bu ziynet eşyaları ve altınlar size mi ait” diye sordu. Aygün’ün eşinden “evet” cevabı alındıktan sonra kasa tespit tutanağı dolduruldu ve kasa kapatıldı... Polisler, yanlarına Sinan Aygün’ü de alarak evden çıktılar!..”

yukarıda altını çizdiğim yere dikkat ediniz
"gelen bir haber “bomba” gibi patladı ve bırakın milleti uyandırmayı, gözlerin faltaşı gibi açılmasına yol açtı!.."
vayy beee adamın evinde iki kasa çıktı gözler fal taşı gibi açıldı. dünyada ilkkez mi birisinin evinde kasa cıktı? yahuu benim kıçı kırık amcamın topu topu 3 dairesi ve 10 dönüm fındıklığı var ama amcamın evinde bile kasa var. Sinan Aygün'ün evinde kasa olmasımı sizi böyle şaşırttı? eğer gerçekten bu kadar şaşırdıysanız tüküreyim sizin araştırmacı gazeteciliğinize.

Haberin birinci ayağı bu kadar.. Bir de ikinci ayağı var ki, orası birincisinden de ilginç...
Ama ikinci ayağa geçmeden önce, aklıma takılan bir soruyu, sizlerin de dikkatlerine sunmak istiyorum:
“Sinan Aygün, 2.5-3 milyon Euro’yu ne kadar zamanda ve en önemlisi de niye biriktirdi?.. Bu kadar parayı niye bankaya yatırmadı da, evindeki kasada sakladı?!?.. Eğer bu parayı bankaya yatırmış olsaydı, ayda en az 25 Bin Dolar faiz geliri sağlayacaktı!.. Sinan Aygün, bu kadar geliri, hangi gerekçeyle ve hangi düşünceyle elinin tersiyle itti?.. Yoksa; bu para kendisinin değil de, başkalarının emaneti mi?.. Aygün; bir işadamı mıdır, yoksa emanetçi mi?”

Sinan Aygün o parayı ne kadar zamanda biriktirmiş. sayın yazarcık bunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. o adam mütahitlik yapıyor inşaat yapıyor. kendiniz yazılarınızda sık sık beyan ediyorsunuz akepe döneminde inşaat sektörü aldı başını gçtti şöyle iyi böyle iyi. okadar iyiyse inşaat sektörü bu adam bu parayı bir yıldan daha kısa sürede kenara koyabilir. nedne bankaya yatırmamışmış. 1453 tane neden saya bilirim. bankalara yatırılan paranın 50 milyardan üzerinde kalan bölümüne devlet güvencesini kaldıran yasayı çıkarmış olması olabilir mi?

BU NASIL ATATüRKçüLüK SAYIN BAŞKAN?
Şimdilik, bu kadarcık bir “soru”yla yetinip, “haberin ikinci ayağı”na geçelim.
Nerede kalmıştık...
Son olarak demiştik ki;
“Zabıtlar tutulup, kasalar kapatıldı... Polisler, Sinan Aygün’ün kollarına girip, evden çıktılar!”
İşte o anda, kendilerini bekleyen “gazeteci ordusu”ndan bir soru geldi:
“Neden gözaltına alındınız?”
Aygün, soruya şu karşılığı verdi:
“Atatürk’ü çok sevdiğim için!”
Evet, Aygün bu cevabı vermişti ama, kendisini götüren polislerden birinin sözleri, Aygün’ün “Atatürkçü” ve “Ulusalcı” karizmasını yerle bir edecek önemdeydi!..
“Atatürk’ü çok sevdiğim için gözaltına alınıyorum” diyen Sinan Aygün’e, yanındaki polis; “Kasadan çıkan Euro’ları” hatırlatıp, şu karşılığı vermiş:
“Sayın Başkan, Atatürk’ü çok sevdiğinizi söylüyorsunuz ama, kasadaki paraların üzerinde Atatürk yok!!!”
Haberi geçen ajanslar, bunu Aygün’e bir “takılma” ve “şaka” olduğunu bildirdiler!..
“Şaka” mı?!?.. Bence, bu sözler bir “şaka” değil, “gerçeğin ta kendisi!”
Evet, “maskeleri düşüren” bir gerçek!..

Polis ne zamandan beri yetkisini aşıp böyle şeylere karışabiliyor? Türk Silahlı kuvvetlerine ikide bir kızıyorsunuz ya yetkisini aşıp siyasete karışıyor. TSK ya görevi olmasına rağmen (bilmiyorsanız TSK nın görevlerini okuyabilirsiniz.) kızıyorsunuz ama polis memurunu başınıza tac ettiniz. ki bu sadece bir idda hadi diyelim ki böyle bir gaflet yapıp polis öyle birşey sordu. siz nereden öğrendiniz? polis mi bu bilgiyi verdi size? polisin söylediğini varsayarsak bu yaptığı sizce ETİK mi? sizin için etiklik önemli değil ama bu lafa sayın Aygün ne cevap vermiş ? eminim yüzüne bakmamıştır. maskeleri düşüren bir gerçek demiş peki hatırlarsanız eski 5 binliralık bankonotlar üzerinde Mevlananın resimleri vardı. ozaman yatırımını 5 bin liralık bankonot üzerine yapmayıpda dolar/mark üzerine yatıranlar Mevlanayı sevmiyor manasımı çıkıyordu?

“TüRK LİRASI’NA İTİBAR” NEREDE?
Düşünebiliyor musunuz?..
Adam “Atatürk”ü çok seviyor ve “Ulusalcılık” yapıyor ama, üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan “Türk Lira”larını değil, üzerinde “Mozart” gibi sanatçıların bulunduğu “Avrupa paraları”nı istifliyor!..
Bu “Atatürkçü” ve “Ulusalcı” Sinan Aygün ki, 2001 yılında “Türk Lirası’na İtibar” kampanyası başlatmış, bu kampanya için “Ulusal Para, Ulusal Onurdur” sloganını geliştirmişti!..
Dahası, ATO’ya bağlı işyerlerinde “döviz kullanımı”nı yasaklamıştı!.. Yani, hemen herkes, üzerinde “Atatürk’ün resmi” bulunan “Türk Lirası”nı kullanacaktı!..
Evet evet; üzerinde George Washington resimleri bulunan “Dolar”ları veya “Mozart”ın resimlerinin bulunduğu “Euro”ları kullanmak “yasak”tı!..
öyle ya;
“Yerli malı, Türk’ün malı”ydı ve “her Türk onu kullanmalı”ydı!..
Ama, “Ergenekon Terör örgütü”ne yönelik operasyon gözler önüne serdi ki; “Atatürkçü” olduklarını iddia edenlerin “çalışma masaları”nda “Atatürk’ün resmi” vardır ama, “para kasaları”nda George Washington ve Mozart’ın resimleri!..
“Ne yaman bir çelişki” değil mi?..
“Masada Atatürk’ün resmi,
Kasada George Washington!”
Eğer, bunların hepsi böyle bir “Atatürkçü” ve böyle bir “Ulusalcı” ise, daha ben ne diyeyim?..
ört ki, ölem!..

insanın fikri neyse zikride o olmalı demiş sayın yazarcık yukarıda herhalde kendisi söylediği gibi bir kişi. Atatürkü sevip sevmemeyi kağıt parçasına indirgiyor. ama bilmiyor bizim yüreğimizde Atatürk sevgisi, cebimizde değil. şimdi böyle düşünen bir yazarın cevap vermesi gerekir. kendisinin içindeki Allah sevgisi yüreğinde mi yoksa cebindemi?

AB FONU KULLANAN HAİN Mİ?
Haa, hemen ifade edeyim:
Aynı operasyon kapsamında gözaltına alınan emekli Jandarma Genel Komutanı ve aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı olan emekli Org. Şener Eruygur da, bir zamanlar “AB fonları”ndan faydalanmayı, “ülkeyi satmak”la eşdeğer görüyor ve bu fonlardan para alanları “vatan haini” olmakla suçluyordu!..
Gelin görün ki;
Şener Eruygur’un “yöneticisi” olduğu çağdaş Eğitim Vakfı, 3 proje için Avrupa Birliği’nden “700 bin Euro’luk fon” almıştı!..
Ne yaman bir çelişki!..

işte buna gülünür :D sayın Cumhurbaşkanıda AB yi hıristiyan birliği olarak tv programlarında anlatmıştı bizi almayacaklar diye bangır bangır bağırıyordu. (inanmayanlara video gönderebilirim) peki şimdi nasıl oldu da AB yi savunur oldu. bizim için olmazsa olmaz görüyor? Ne yaman bir çelişki!.. SAYIN YAZARCIĞI SAVUNANLAR BUNLARA CEVAP VERMELİ!!!

ORTAYA çIKAN DARBE EYLEM PLANI
İşin aslını bilmem ama işte bu Şener Eruygur’un “Fenerbahçe Orduevi’ndeki odası”nda çıktığı ileri sürülen “Darbe Eylem Plânı”nda “ses getirecek bir eylem yapılması!... Mitingler düzenlenmesi!.. Ve iktidarın değişmesi” üzerine “strateji”ler geliştirildiği, “ilk kurşunun da 7 Temmuz’da sıkılması”nın amaçlandığı ortaya çıkmış...
“Darbe Eylem Plânı” şöyle yürüyecekmiş:
“Sinan Aygün tarafından ekonominin kötüye gittiğine dair ardı ardına anketler yaptırılıp, sonuçları kamuoyuna duyurulacak... Temmuz 2008’in başında siyasi cinayetler işlenecek... Bu cinayetler için aralarında JİTEM’den ayrılan kişilerin de bulunduğu 30 kişilik bir tim kuruldu. Bu tetikçilerin özellikle de yargı mensuplarını hedef almaları öngörülüyordu.
Zira, cinayetlerden sonra 6 Temmuz’da 20 ilde eşzamanlı ‘yargıya sahip çık’ mitingleri düzenlenecekti.
Gaziantep’teki mitinge ise Hurşit Tolon ve ulusalcıların önde gelen isimleri katılacaktı.
Yasadışı olarak tertip edilen mitinglerde polisle çatışma hedefleniyordu. Bu şekilde ülkede bir iç çatışma ortamı oluşturulup darbeye davetiye çıkartılacaktı!..
Ele geçirilen ‘darbe eylem planı’nda askeri müdahale sonrası kimin Cumhurbaşkanı ve Başbakan yapılacağının dahi ifade edildiği iddia ediliyor.”
Evet; aralarında Şener Eruygur, Hurşit Tolon ve Sinan Aygün’ün de bulunduğu isimler; iddialara göre, “yine ve yeni bir darbe”ye hazırlanıyormuş!..
Peki, ne olacaktı “darbe” yapınca?..
Elbette, “işler tersine dönecek”ti!..
Yani, artık “masada Atatürk, kasada George Washington” değil, herhalde “Masada George Washington, kasada Atatürk resmi” olacaktı!..
“Kemalist Nostalji”ye bakar mısınız?!?..
“Misyon adamları”na bak, hizaya gel!!!..

sayın köşe yazarcığı emniyet bu haberi yalanladı sen hala yazıyorsun. eğer yazdığında yalanlamadan haberin yoktuysa sözüm yok. eğer yazdığında yalanlandığından haberin var ise sen bir hayinsin asıl bu ülkeyi karıştırmak isteyen saçma sapan darbe planları ortaya atanlardır. aynı haber hem sabahda hem star gazetesinde aynı kalemden çıkmış bir şekilde yazıldı. emniyet müdürlüğü haberi yalanladığında yüzleri hiç kızarmadı mı? hiç utanmadılar mı? gerçi utanacak yüzleri yok. peki Sinan Aygün anketler yapmasaydı ülkenin kötü durumda olduğunu anlamayacakmıydınız? yada kendiniz elinizi vicdanınıza koyup Allah için cevap verin ülke gerçekten anlattığınız gibi günlük güneşlik mi? hiçbir sıkıntımız derdimiz yok mu? he birde unutmadan idda da 7 temmuzda 40 ilde illegal mitingler yapılacak diye yazmıştınız. o illegal mitingler dediğiniz Biz Kaç Kişiyiz platformunun haftalar önceden planladığı ve ilgili bakanın izinli olduğunu açıkladığı, mitinglerdir

Hasan Karakaya
Vakit

cevap verme işimiz bittiğine göre gelelim şahsımın yorumuna. şahsen saf beyinler ilgili yazarın yazılarına inanmasalardı bu yazıya bu kadar cevap verip zamanımı harcamazdım.çünkü değmezdi.
yıllardır söylüyorum eski adıyla akit şimdiki adıyla vakit bir gazete değildir. gazetecikdir. 3-5 kişinin aslı astarı olmayan bir sürü haberi bir araya getirip gazetecilik oynayan, tek amaçları TSK yı karalamaya çalışmak olan bir örgüttür. evet kişisel araştırmalarıma göre bir ÖRGÜT. bu ülkeye hiçbir faydası olmayan kişiler, bu ülkenin Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatması kanıma dokunuyor şahsen. vakiti takip edenler varsa dikkatli okusunlar hemen hemen hergün mutlaka birbiriyle çelişen 2 haberi farklı sayfalarında yazarlar. bi yerde ak dediklerine ikinci sayfada kara derler. çünkü aralarında koordine yoktur. e söyledik okadar bunlar gazete değil gazetecik olur okadar.

Hala olayı kişiselleştirme çabasınıdasınız. Yine oturup sen yobazsın sen dinci diye sıfatlar takma devamlılığına devam ediyorsunuz. Benim sizinle sidik yarışına zamanım yok Konuyla ilgili mesaj yazın. Siyaset üzerinden dine Allaha saldırılarınızdan vaz geçin. Zaten konuyu açan arkadaş cezasını almış. Olay bitmiştir.

Sivasla ilgili yorumumu istemişsin daha gecenlerde yazmışım aç bak oku..
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3137385&postcount=55

Öncelikle ben sizinle aşık atmaya (bu kelimeyi kullanın. Küfür we argo sewiyesizliktir) kalkışmam. Yazdıklarımı anlamamaya dewam ediyorsunuz. Cumhuriyet düşmanı mısınız dedim cewap yok. "Şeriatçı değilim, yobaz değilim" demenizi hala bekliyorum. Din eksenli dewlet istiyor musunuz ? Ben mi Allah'ımıza saldırıyorum ???? Hangi cümlemde ?? YALAN SÖYLÜYORSUNUZ !!! sözünüzü geri alın. Bana din düşmanı demeye getiriyorsunuz. Sözlerinizi size iade ediyorum. İnancıma laf ediyorsunuz sonra size muteber adam muamelesi yapmamızı bekliyorsunuz.
Siwas katliamını kabul etmemeniz güzel ama arkasından konuyu başka yerlere çekmeniz yanlış. Elmalar ile armutları karıştırmışsınız. Her olayı birbiriyle bağlamak yanlış. Her suç ayrı kabul edilir.

tam düşündüğümü yazmışsın helal kardeşime.... doğru söze ne haced.

Warlık Düşmalığına dewam. İnsanları parası war diye suçlu ilan etmeye hakkınız yok. Herkes parasını bankaya mı yatırmak zorunda ? Sinan Aygün mali bir suçtan sorgulanmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca suçu da henüz sabit değil. Yargılansın. Eğer ki suçlu ise her insan gibi cezasını çeksin ama değilse şu an sizin yaptığınız suç oluyor.
Bu kafayla Türkiye ilerlemez. Yaptığınızın komünizmden ne farkı war ? Parası olan suçlu, parası olmayan namuslu mu oluyor yani ? Savcılık Sinan Aygün'ü parası war diye tutuklamadı dikkatinizi çekerim. Paranın kaynağının sorulması (nereden buldun kanunu) artık ülkemizde akp sayesinde uygulanmıyor (Bknz. kaynakça). Keşke sorulsa da ilk olarak başbakanımızdan başlayarak gemiciki sorsak.

Hayatında 30 bin euroyu bir arada göremeyenler 3 milyon euronun hesabını sorar olmuş.
Tüm dünyada 50-100 milyon dolar işi olan herkesin 3-5 milyon dolar nakit parası durur kasasında.
Bu parada dolar ya da euro gibi tüm dünyada akışkanlığı olan paradan seçilir.
Ama ayda 500 lira maaş alanlardan 3 milyonun hesabını sormasını istiyorsunuz.

Bu adamın 3 milyon eurosu kara para mı? Kaçakçılık mı yapmış? Zimmetine para mı geçir miş?

Bakın bu paranın haksız kazanıldığı ile ilgili hiç bir beyan yok. Zaten haksız kazanıldığını yakalasalar vay Sinan Aygün ün haline. Şu ana kadar mahkemeye çıkar cezasını da alırdı.

Bir adamın kasasından çıkan 3 milyon euroyu Atatürkçülüğü ile kazandığını iddia ediyor ahlaksızlar.
Eğer öyle olsaydı Atatürkçü düşünce derneği Türkiye nin en güçlü en zengin örgütü olurdu.
Oysa bilmem ne cemaatinin, bilmem ne tarikatının yıllık ticaret hacmi, aldığı ihaleler gösteriyor ki
islami kesim islamdan nemalanmaktadır.
Evet bugün Atatürkçü olduğunuz için ihale alma şansınız sıfırdır ama eşiniz türbanlı ise, ya da bilmem ne cemaatine üye iseniz o cemaatin etkin olduğu belediye ve devlet kurumlarından çatır çatır ihale alırsınız ALLAH BEREKET VERSİN dersiniz.
Evet ahlaksız bunlar. Aile terbiyesi almamış, vicdanı olmayan yanar dönerler gezior aramızda...

Sinan Aygün bir iş adamı. Hem de yılların iş adamı. Hem de ATO Başkanı olabilecek kadar ticarette geniş çevresi olan, etkin, sözü dinlenen ve başarılı bir iş adamı.
Bugün hangi şehri Ticaret Odası Başkanının kasadından bir kaç milyon euro çıkmaz. 3 milyon euro ayda 35 bin euro faiz getirir yazmışlar. Bu bir aptalın bakış açısı olmalı. Siz 3 milyon euroyu 35 bin euro için bankaya yatırırsanız size aptal derler. Çünkü faiz her zaman paraya değer kaybettirir. Faiz asla paranın değerini korumaz. Ama bu aptalca soruyu soran YARI CAHİL insan yığınları ne anlar makro mikro iktisattan.
YARI CAHİL ADAMA BİR ŞEY ANLATAMAZSINIZ ÇÜNKÜ O CAHİL OLDUĞUNU FARKETMEDİĞİ İÇİN ÖĞRENECEĞİ BİR ŞEY YOKTUR.
Ama siz elinizdeki nakit 3 milyon euroyu çok sıkıştığı için elindeki 5 milyon euroluk fabrikayı satmak isteyen adama verirseniz bir günde 2 milyon euro kazanırsınız.

Hasan Karakaya gibi satılık kalemler bu yazdıklarımı gayet iyi bilirler. Ama onlar kendi cemaatlerinin hayal dünyasını fantezi dünyasını yaratmakla mesuldürler. İslamcılara masallar yazarlar. Yazdıkları tam bir masaldır çünkü romanlarda gerçek payı vardır. Ama karakaya gibiler olağanüstü masallar ile hayal dünyasında yaşatırlar cemaatlerini. Okuyucu diyemiyorum maalesef. Çünkü bu tarz basın cemaatlere oynar.

Sonuçta bu adamların hepsi beraat ederse, Hasan Karakaya ve onun tüm yazılarını buraya yazarak destekleyerek kuyruk acılarını çıkarmak isteyen terbiyesizler ne diyecekler?
Bizler ahlaksız şerefsiz insanlarmışız ki başka insanlara iftira atmışız diyebilecekler mi?

İslamcılar da ahlak zaafiyeti had safhaya çıkmıştır.
İslamdaki en büyük günah ne türbandır, ne zina...
En büyük günahların başında iftira gelir.
Yeni nesil islamcıların iftiraperver politikaları ulusalcılara çamur banyosu yaptırmaktadır.

Ama yağmur yağar çamur akar.
Sizin içinizdeki karanlık ne zaman geçer onu bilmem.
Peygamberden sonraki karanlık dönem aynen devam ediyor.
Cahiliye devri islamla son bulmadı maalesef.
Cahiliye müslümanları örümcek beyinleri ve ahlaksız karanlıkları ile belden aşağı vurmaya devam ediyor.

Ooo Her Yanında Döviz Taşıyana Amerika Ajanı Dersek İşimiz Var Borsacılar Yandı Ozaman :D

Hemen Fethullah'a yapılan bağışların kaç EURO olduğunu soruverelim. Hatta neden herhangi bir islam ülkesi değil de USA'da ikamet ettiğini de soruverelim. Yada Başbakanınızın gemiciğinin kaç EURO veya USD ettiğini de soralım hatta ÜLKEYİ KAÇ EURO'ya sattığını soralım. MALUM RTE TÜRK LİRASI KULLANMAZ.

Pardon birşey daha ekleyeceğim. Ayrıca doğru ya konuştuğumuz adam Ticaret Odaları başkanı değil. Kendisi herhangi birisi. Para ne gezer onda... GEMİCİK FALAN DA ALAMAZ DEVLET BURSUYLA OKUDUKTAN SONRA... Adam da öldüremez Devlet sanatçısımı onu hiç mi hiç öldüremez ya da öldürdükten sonra kendisine 3 aylık ehliyet hazırlanmaz... Gerçekten yazık.

ben parasında değilim.bunun altından daha çok pislik çıkacak.

Geri