Ergenekon İddianamesini boşverin. Sadece bu Gazi Mehmetçiğin anlattıklarını dinleyin

Meclisin kapılarını bölücülere açanlara ses yok konu asker olunca leş kargaları hemen üşüşür sonrada şehidin kanı üzerine siyaset yapmayın derler.

Şimdi bu kahraman şehitler bir ihanetin kurbanı mı oldu bunu denilmek isteniyor

düşünmesi bile insanın kanını donduruyor

Hatırlıyorumda; Başbakan Erdogan bir konuşmasında ''İçimizdeki PKK lıları temizledikmiki kuzey ırakta tampon bölge oluşturalım, önce içeriyi temizleyelim dagdakiler kolay'' demişti...
Ve ben şimdi daha iyi anlıyorum ne demek istedigini başbakanın...

yazıklar olsun...

ordunun içindeki şerefsizleri temizleyin artık.
Türk ordusu içinde pkklı köpeklerle iş birliği yapan hainler var.
aynı hainler mecliste de var.
hem meclisten hem ordudan bunları temizleyin artık. ne bekliyorsunuz?

bazılarıda her zamanki muhabbete başladı. ordu yıpratılıyor..
ne yıpranması?
ordunun içindeki bazı bölgeler hastalıklı.
ya buraları tedavi edin ya da kesin atın.

baykal_acilim.jpg

Katliama gönderdiler

O katliamdan yaralı kurtulup felç kalan Erdal Özdemir anlatıyor: “Bizi tek koruma vermeden, silahsız Bingöl’e gönderdiler. Kendim gideyim daha güvenli olur, diyenleri dayakla tehdit ettiler.” Ve bunu yapanların hiçbiri tek gün ceza yemedi.

Bazı arkadaşlar pavlovun klasik koşullanmacı denekleri bibi ayn şeyleri söyleyip duruyorlar

Orduyu yıpratıyormuşuz , asker düşmanıymışız falan filan

bakın bunu ben değil o çatışmada belkide tek sağ kurtulan ve hayatı tekerlekli sandelyeye mahkum olmuş gazi söylüyor. Sahi ya bu gazide asker düşmanı olmasın sakın .

bırakın papağan gibi aynı özleri tekrarlamayıda bu gazinin sorduğu sorulara cevap yazın

Sahi ya bu gazide asker düşmanı olmasın sakın .

bırakın papağan gibi aynı özleri tekrarlamayıda bu gazinin sorduğu sorulara cevap yazın

:clap:clap:clap

sahi ya
bunlar o gaziyi bile PKk sempatizanı ve ordu düşmanı ilan ederler

kendi PKK yalakalıklarına bakmadan

Ordu içinde ki Ergenekoncu oluşumun ihanetidir bu olay

Bazı arkadaşlar pavlovun klasik koşullanmacı denekleri bibi ayn şeyleri söyleyip duruyorlar

Orduyu yıpratıyormuşuz , asker düşmanıymışız falan filan

bakın bunu ben değil o çatışmada belkide tek sağ kurtulan ve hayatı tekerlekli sandelyeye mahkum olmuş gazi söylüyor. Sahi ya bu gazide asker düşmanı olmasın sakın .

:clap:clap:clap

Çok pis oturtmuşsun cevabı

ama anlayana

Geri