Ergenekon’un kökeni ve Bediüzzaman’ın uyarısı

GemaR

Banned
Reaction score
0
1980′lerden bu yana ve buna benzer 17 bin 500 faili meçhul cinayet işlendi güzel ülkem Türkiye’de. Ergenekon savunucuları biliniz ki; böylesi zulümü görmemezlikten gelmek, sulandırmaya çalışmak, hoş görmek ve hatta desteklemek zulme ortaklıktır. her şeyden önce insanlığa ihanettir.

Hem bu nasıl bir örgüttür ki tüm şerlerin odağı haline gelebilmiş, millet adına (daha doğrusu kemalizm adına) yine milletin başına bela olmuş. Milleti canından bezdirmiştir. İddianamedeki bilgi, belge ve gizli tanıklar bize her cinayetin, her ayrılık tohumunun, her fitnenin, her kaosun, darbe ve darbe kışkırtıcılığının arkasında bu zihniyetin yattığını gösteriyor.

Ancak içimde bir kurt bana şunları da söylettiriyor.

Veli Küçük’ün yüzüne bakılırsa kendini bile idare etmekten aciz görünen bu ve bunun gibi insanlar, nasıl olmuşta yıllarca hem bunca cinayetleri ve zulümleri işlemişler hem de kendilerini saklayabilmişler.

Bunu yaparken de askerin silahını kullanmışlar, devletin her türlü imkanlarını seferber etmişler. Ama yıllarca kimse görmemiş, duymamış ve bilememiş. Tutuklananlar ortaya atılan yem mi? birer maşa mıdırlar? Ya da ergenekon dava sürecinin müsaade edilen sınırları mıdır? diye sormadan da kendimi alamıyorum.

Bu işler üç beş asker artığıyla gazeteci bozuntusuyla ve birkaç siyaset döküntüsü ve çapulcu azmettirici, tetikçi ile tek başlarına olabilecek işler gibi gelmiyor bana. Karşımızda millete her daim bela olmuş ve ülkenin gelişmesine ve demokratikleşmesine set olmuş ve bunu yaparken de kendini gizleyebilmiş en az 150 yıllık bir zihniyet var. İttihat ve Terakki zihniyeti.

Öyle bir zihniyet ki, sadece Ermeni ve Hristiyanları düşman saymamış. Aynı zamanda Müslümanları ve hayat tarzlarını, Alevileri, Kürtleri, ve bütün dünyayı kendine düşman bellemiş ve sürekli düşmanlar üretmiş bir zihniyet.

Yine öyle bir zihniyet ki, her kesimden kendine taraf bulabilmiş ve onları sürekli kötü emelleri doğrultusunda kullanmış ve bunları yaparken de kendini çok iyi gizleyebilmiş bir zihniyet…

Evet ahtapot kolları misali bir yapılanma ile karşı karşıyayız. Bu kadar farklı kesimleri bir araya getirmeyi de “Ulusalcılık Tohumuyla” başarmış.

Mesela bunların efendisi kim? Amiri kim? Finansörü kim? Örgütün esas amacı nedir? Bu örgütün CIA ayağı, MOSSAD ayağı, Mason ayağı var mıdır? Yine örgütün siyasi başı, ekonomik baronu kim, yargı ayağı var mıdır ?

Size Lozan yazı dizisinde bir kişiden bahsetmedim. Lozan’ın gizli mimarı “Haim Naum”. Bu örgütün Haim Naum’u var mıdır? Vs….vs….

Bütün bunlara ulaşmadan dava süreci sizce başarılı mı adledilir? Yoksa bir 150 yıl daha uyumak mı, daha tatlıdır?

Öncelikle bunların cevaplanması gerekiyor.

Ak partiyi devirmek gibi küçük amaçları olmaz kanaatindeyim

Esas amaç İttihat ve Terakki ile içimize sokulan nifak tohumlarını canlı tutabilmek olmalı. Tabii ki asıl ‘zındıka komitesi’nden söz ediyorum. Kendilerini sahip gibi gören zındıka komitesine ulaşmak gerekiyor.

Milleti ve değerlerini kendine düşman bellemiş (siz buna kısaca “din düşmanlığı” da diyebilirsiniz) ve ülkemin gelişmesine mani olmuş yıllarca kaos ve hayali korkularla (buna da kısaca “irtica” diyebilirsiniz) darbeler yaptırarak demokrasinin önündeki en büyük engel olmuş bir zihniyet vardır ki, gizli zındıka komitesinin İttihat ve Terakki zihniyetidir diyorum. İşte ergenekon bu zihniyetin taşeronudur.

Dahası ergenekon dava süreci zındıka komitesine ulaşırsa ancak o zaman demokrasimizin ve ülkemizin önü açılacak kanaatindeyim.

Mustafa Armağan’da bir yazısında Cumhuriyetin ilk dönemlerinden itibaren gizli bir komiteden bahseder. Bu gizli komite aldıkları üstün kararla, inkılapları koruyacak ve türk milletinin muasır medeniyet yolundan sapmasını önleyecekti. Şu an geçmişinden utanır vaziyette atalarına küfreder kültürüyle ve kendisiyle kavgalı şizofren toplumlar haline geldiğimizi gördükçe görevlerini çok iyi ifa ettiklerini söyleyebilirim.

Öyleki Cumhuriyetin ilk dönemleriyle başlayan ‘yeni bir Türk tipi yaratma’(!) çabası bizi birbiriyle asla uzlaşmaz kamplara ayırdı. Aynı dili kullanmak anlaşmamıza yetmiyor. Kalplerimiz lafızlara farklı manalar yüklemiş. Mevlana Hazretleri bu yüzden olsa gerek ki “Gönül beraberliği dil beraberliğinden önde gelir” demiş.

Yüzyılın büyük bilgesi Bediüzzaman’da, bazı mektuplarında, ‘kökü ecnebide, kendisi burada (Türkiye’de) olan gizli bir örgütten söz eder ve ‘zındıka komitesi’ diye adlandırır.

Evet gerçekten de Türkiye çeşitli badireler atlatmış iç karışıklıklar kaoslar yaşamış binlerce faili meçhul cinayetler ve kendisi bitmek bilmeyen ama ekonomiyi bitiren bir terör süreci yaşadı yaşıyor. Muasır medeniyet seviyesinden kopmamak uğruna birçok kez hukuk dışı biçimde hükümetler değiş(tiril)di, iktidarlar manipüle edildi. Böylece darbelerle ince balans ayarı yapılmış oldu. Bu kutsal dava uğruna, kemalizm adına başbakan ve bakanlar dahi feda edildi. Uğur Mumcu başta olmak üzere, onlarca cinayetin esrarı çözülemedi ve en tepedeki azmettiricilere ulaşılamadı. Bir başbakan kendisine yapılan suikasta ilişkin konuşamadı ve ulaştığı bilgileri kamuoyuna açıklamaktan çekindi. Ardından kuşkulu bir biçimde öldü.

Bediüzzaman’ın ısrarla belirttiği bu ‘örgüt’ neydi acaba?

Sizi Bediuzzaman’ın, yaklaşık bir asır önceki uyarılarına götürüyorum. İslamiyeti, ulusalcılık tohumuyla aşılamanın varacağı noktaya ve onun vahim sonuçlarına dikkat çekmiş ve şöyle seslenmiş (Sanki ergenekonculara sesleniyor ve şu anki yaşadığımız hali resmediyor) :

Ey sarhoş sahte milliyetçi! Şu asır, unsuriyet asrı değil. Bolşevizm, sosyalizm meseleleri istilâ ediyor, unsuriyet (bir ırkın gücüne dayanan devlet anlayışı) fikrini kırıyor, unsuriyet asrı geçiyor. Ebedî ve daimî olan İslâmiyet milliyeti, zayıf, geçici ve her an çözülüp dağılmaya müsait olan ırkçılık ipiyle bağlanamaz ve o tohum ile aşılanamaz. (Devrimlerin zorlamasıyla) aşı tutsa bile, sadece İslam milletini ifsat etmeye (bozmaya, fitne salmaya), halkların birbirinden uzaklaşmasına neden olur. Türklüğün ve Türklerin bekasına da bir faydası olmaz.

Evet, bu yaptığınız muvakkat aşılamada (inkılaplarda) bir zevk ve bir muvakkat(geçici) kuvvet görünüyor; fakat faydası geçici ama neticeleri çok büyük tehlikeler içeriyor. Çünkü bu gün yaptıklarınız neticesinde, ileride Türkler arasında, bir daha asla tarafların bir araya gelmelerine imkân bırakmayacak kadar derin bir ayrılık ve parçalanmaya sebebiyet verecek.

O vakit milletin kuvveti, bir şık bir şıkkın kuvvetini kırdığı için, hiçe inecek. İki dağ birbirine karşı bir mizanın iki gözünde bulunsa, bir batman kuvvet, o iki kuvvetle oynayabilir, yukarı kaldırır, aşağı indirir ” (Mektubat, 425)

Ergenekon fikri ve Bediüzzaman’ın bu satırları kıyaslandığında zehir-panzehir misali gerçekten çok manidar.

Evet Bediüzzaman’ın anlattığı parçalanma ve ayrılığı bugün yaşıyoruz. Yüz eli yıldır ülkeyi ayağa kaldırmayan ergenekon (İttihat ve Terakki) zihniyetinin davasında bile halk ikiye bölünebiliyorsa varın gerisini siz düşünün artık.

Vural Savaş'ın AKP Çoktan Kapatılmalıydı Diye Bir Kitabından Alıntı Geldi Aklıma..

Taha Akyol Medine'den Lozan'a sf.55

Özgür Kürdistan İçin Savaş

Said-i Nursi Rüyası İBDA-C'nin Elinde Gerçekleşecektir.. Said-i Kürdi,Kemalistlerin Tabiri İle Said-i Nursi,Kürt İslam Tarihinde Yetişen Dahi Bir Ulemadır...

Tiflisteyken bir tepenin başına çıkar. kafasındaki özgür kürdistan ve birleşik islam alemi projesini tasarlarken biri ile said-i kürdi arasında şu konuşma geçer..

Said-i Nursi: ben müstakbel kürdistan ve islam aleminin plan ve projesini çiziyorum benm kafamdaki proje bu,planım er ya da geç gerçekleşecek. islam aleminin kalbinde müstakil bir kürdistan kurulması ile islam alemi o merkez etrafında dönerek bir araya gelcek ve büyük federatif islam devleti kurulacaktır...

Bu Kitaptan Başka Bir Kısım Daha..

Özgür bir Kürdistan tohumu Ekiyorum.Onu Geliştirip Büyütün..

Sen Kalkacan Ergenekon Diyecen Bilmem Ne Diyeceksin... Kendi Ağzıyla Söylüyor... Ben Bölücünün Ulemasıyım Diye... Zamanında Bu Yüzden Asıldı... Sen Ergenekon Bilmem Ne Diyeceksin.. Bırakın Bu İşleri.. Gerçekleri Görün...

Evet İstekleri Yapılıyor Siz Ve Desteklediğiniz Parti Sayesinde.. Kürdistan kuruldu.. Ama Unutmayın.. Bu Ülkenin Ekmeğini Yemiş İnsan İhanet Ederse O Ekmeği Yediği Yerden Kurşunu yer... Örnek : Said-i Nursi ( Büyük bediuzzaman'ınız...) :goz:

Vural Savaş'ın AKP Çoktan Kapatılmalıydı Diye Bir Kitabından Alıntı Geldi Aklıma..

Taha Akyol Medine'den Lozan'a sf.55

Özgür Kürdistan İçin Savaş

Said-i Nursi Rüyası İBDA-C'nin Elinde Gerçekleşecektir.. Said-i Kürdi,Kemalistlerin Tabiri İle Said-i Nursi,Kürt İslam Tarihinde Yetişen Dahi Bir Ulemadır...

Tiflisteyken bir tepenin başına çıkar. kafasındaki özgür kürdistan ve birleşik islam alemi projesini tasarlarken biri ile said-i kürdi arasında şu konuşma geçer..

Said-i Nursi: ben müstakbel kürdistan ve islam aleminin plan ve projesini çiziyorum benm kafamdaki proje bu,planım er ya da geç gerçekleşecek. islam aleminin kalbinde müstakil bir kürdistan kurulması ile islam alemi o merkez etrafında dönerek bir araya gelcek ve büyük federatif islam devleti kurulacaktır...

Bu Kitaptan Başka Bir Kısım Daha..

Özgür bir Kürdistan tohumu Ekiyorum.Onu Geliştirip Büyütün..

Sen Kalkacan Ergenekon Diyecen Bilmem Ne Diyeceksin... Kendi Ağzıyla Söylüyor... Ben Bölücünün Ulemasıyım Diye... Zamanında Bu Yüzden Asıldı... Sen Ergenekon Bilmem Ne Diyeceksin.. Bırakın Bu İşleri.. Gerçekleri Görün...

Evet İstekleri Yapılıyor Siz Ve Desteklediğiniz Parti Sayesinde.. Kürdistan kuruldu.. Ama Unutmayın.. Bu Ülkenin Ekmeğini Yemiş İnsan İhanet Ederse O Ekmeği Yediği Yerden Kurşunu yer... Örnek : Said-i Nursi ( Büyük bediuzzaman'ınız...) :goz:

1-Kaynak yok.
2-Bedüizzaman'ın mutaşabbih sözlerini anlamak her yiğidin harcı değil.
3-Beni anlayacak tek kişi Hz.Mehdi(as) dır demiş.Peki sen Hz.Mehdi(as)da bun safsataları söyleyebilirmisin.Sana ne der biliyormusun önce ağzını temizle ondan sonra Bedüizzaman'ın adını ağzına al.
Bedüizzman beni mühim görmeyin beni unutun demiştir önemli olan bu yazdıklarım ve Kur'an hizmetleridir.Ama unutulmamalıdır ki şimdi anlaşıldı gerçekten büyük Alim çünkü 71 olaylarını darbe ergenekon gibi verdiği herşey mucize olarak meydana gelmiştir.

Peki Ehl-i Sünnet ne diyor.Bedüizzaman bir Müceddiddir yani her yüzyıl başında gelen elçi.
Risale-i Nur Bedüizzaman'ın değil Hz.MEhdi(as) için yazılmıştır.Çünkü her elçi döneme göre İSlam'ı anlatmak ve irşad etmekten ziyade bir sonraki gelecek elçiye zemin hazırlamaktadır.

Bedüizzaman'a çok eziyet edilmiş ve düşmanlarıda nitekin hüsrana uğramıştır.
Hz.Mehdi(as) ve Hz.İsa(as) nuzul ettiğinde bu insanlar utanacak ve gerçeği göreceklerdir.

Bu dönemdeki Ehl-i Beyt ne diyor Bedüizzman zamanın elçisiydi heee demekki 2-5 ağzı kokuşmuşun sözüne değil Peygamberin soyundakilere bakacağız.Medya ne derse desin biz doğrudanm ayrılmayız.

Eğer bende bu sözlerimi geri alırsam namerdim...

1-Kaynak yok.
2-Bedüizzaman'ın mutaşabbih sözlerini anlamak her yiğidin harcı değil.
3-Beni anlayacak tek kişi Hz.Mehdi(as) dır demiş.Peki sen Hz.Mehdi(as)da bun safsataları söyleyebilirmisin.Sana ne der biliyormusun önce ağzını temizle ondan sonra Bedüizzaman'ın adını ağzına al.
Bedüizzman beni mühim görmeyin beni unutun demiştir önemli olan bu yazdıklarım ve Kur'an hizmetleridir.Ama unutulmamalıdır ki şimdi anlaşıldı gerçekten büyük Alim çünkü 71 olaylarını darbe ergenekon gibi verdiği herşey mucize olarak meydana gelmiştir.

Peki Ehl-i Sünnet ne diyor.Bedüizzaman bir Müceddiddir yani her yüzyıl başında gelen elçi.
Risale-i Nur Bedüizzaman'ın değil Hz.MEhdi(as) için yazılmıştır.Çünkü her elçi döneme göre İSlam'ı anlatmak ve irşad etmekten ziyade bir sonraki gelecek elçiye zemin hazırlamaktadır.

Bedüizzaman'a çok eziyet edilmiş ve düşmanlarıda nitekin hüsrana uğramıştır.
Hz.Mehdi(as) ve Hz.İsa(as) nuzul ettiğinde bu insanlar utanacak ve gerçeği göreceklerdir.

Bu dönemdeki Ehl-i Beyt ne diyor Bedüizzman zamanın elçisiydi heee demekki 2-5 ağzı kokuşmuşun sözüne değil Peygamberin soyundakilere bakacağız.Medya ne derse desin biz doğrudanm ayrılmayız.

Eğer bende bu sözlerimi geri alırsam namerdim...

Medya ile yatıp medya ile kalkan sizlersiniz bizler değil :001_rolleyes: Bir çok yorumunu severim Dinimize can-ı gönülden bağlı olduğun belli bu konuda ayrıca teşekkürlerimi sunarım ama böyle neydüğü belirsiz insanları din alimi şeklinde sıfatlandırmaktan vazgeçin artık .. saidi kurdi miş şeyh sait miş kim bunlar ? risale-i nurmuş .. Kur`An dururken risalelerden kime ne ..

Bence şu an savunduğun adamın bugünkü baştaki adamdan farkı yok din istismarcısı , kendi görüşümdür kimseyi bağlamaz ..
Aklında özgür kürdistan hayalleriyle yaşayan hainin teki ..

Bende bu sözlerimi geri alırsam Allah yolundan dönmüş olayım bu kadar söylüyorum ..

Medya ile yatıp medya ile kalkan sizlersiniz bizler değil :001_rolleyes: Bir çok yorumunu severim Dinimize can-ı gönülden bağlı olduğun belli bu konuda ayrıca teşekkürlerimi sunarım ama böyle neydüğü belirsiz insanları din alimi şeklinde sıfatlandırmaktan vazgeçin artık .. saidi kurdi miş şeyh sait miş kim bunlar ? risale-i nurmuş .. Kur`An dururken risalelerden kime ne ..

Bence şu an savunduğun adamın bugünkü baştaki adamdan farkı yok din istismarcısı , kendi görüşümdür kimseyi bağlamaz ..
Aklında özgür kürdistan hayalleriyle yaşayan hainin teki ..

Bende bu sözlerimi geri alırsam Allah yolundan dönmüş olayım bu kadar söylüyorum ..

Bak kardeşim aşağıdaki kaynaklara bakarsan ben demiyorum Sayyadler yani Efendimiz(sav) soyundakiler söylüyor umarım bunun ne olduğunu biliyorsundur.Şimdi dünya bir yana Efendimiz(sav) evlatları bir yana öyle değil mi?

Kaynak 1
Kaynak 2

1- Ömer bn. Abdülaziz(17) (H. /17–102 / M. 638–720)

2- İmam-ı Şafii(18) (H. 150–204 / M. 767–819)

3- Ebu’l-Hasan Ali El- Eş’ari (H.260–324 / M.873–936)

4- Ebu Bekir Bakıllani (v. 403/1013)

5- İmam-ı Gazali (H. 450–505/M. 1058–1111)

6- Fahreddin-i Razi (H. 544–606 / M.1149–1209)

7- Mevlana Celalettin-i Rumî (H. 604–672/ M.1207–1273)

8- Zeynüddin-i Irakî (v.H. 805/ M. 1402)

9- İmam-ı Sahavi(19) (v. H. 902)

10- Celaleddin-i Suyutî (H.849–911/ M.1445–1505)

11- İmam-ı Rabbani Müceddid-i Elf-i Sani(20) (H. 971- 1033 / M. 1563-1624)

12- Şah Veliyullah Dehlevi (H.1114–1176 / M. 1702–1762)

13- Mevlana Halid-i Bağdadi(21) (H.1193–1242 / M. 1779–1826)

14- Bediüzzaman Said Nursi. (H.1293 – 1380 / M. 1876–1960)

15 si ise Hateme veli olan Hz.Mehdi(as)dır ki oda gelmiştir.Bunları ben yada bir grup değil Ehl-i Beyt söylüyor.Allah dini yenilemek için her yüzyıl başında bir elçi gönderiri.
Sen o sözü söyedinya dinimden dönerim diye inan içim cız etti.Bakın bir takım medyaya uymayın.Ben TV izlemem zaten.Nasıl takip edeceğim ki.Ben senin kardeşinim sana neden syalan söyleyeyim bak 3 oldu Nur Talebelerinin yanına gidiyorum yemin ediyorum böyle efendilik böyle misafirperverlik olamaz çok temiz ve ok vatanperver insanlar.Umarım bende talebesi olurum.

Ben bunları söylüyorum açıklayamadıklarımda var emin olyoksa boş konuşmam.Bunu Hz.Mehdi(as) zuhur ettiğinde göreceksiniz Hz.Mehdi(as) nasıl Bedüizzman aşığı şahid olacaksınız inşaAllah.

Bir insan ateş altında Kur'an ı tefsir ve irşad ediyorsa ona hain denmez.

günümüze ışık tutan tesbitlerde bulunmuş said nursi :001_rolleyes: biraz araştırıp eserleri okunsa objektif olarakdaha neler neler çıkarılabilir.gel velakin bu objektif cesaret onlarda yok karalama karalama karalama :sneaky2: yaşananların şimdiki Haim Naum u kim acaba merak ediyorum ?

Türkiye'de şu an Nurculuk adı altında Kürt ve İslam faşizmi yapılıyor. Senin gittiğin toplantılara ben de çok gittim. Nabza göre şerbet veriyorlar. İnan beyin yıkamak adına her şey yapılıyor. Ağaç yaşken eğilir demişler. İnsanların aklına sorgulamaya korkacakları fikirler ekiliyor.
Aklı başında bir insan yüce Allah'a ulaşmak için aracıya ihtiyaç duymaz, kendi kalbinin derinliklerinde hisseder zaten bu güzel duyguyu. İbadetini edip güzel ahlakını diğerleriyle paylaşırsan, zaten Kuran'ın emrini yerine getirmiş olursun. Ama sömürü ve kölelik üstüne kurulmuş tarikatlara kapılırsan her türlü günahı işleyip sonra Müslümanlıkla bağdaşmayan davranışlara ve de kendini aldatmaya devam edersin.
Peygamberimiz vefat ettikten sonra nice sahabileri, hatta torunlarını katlettiler. Dinimizi çıkarları doğrultusunda kullandılar. Bu nedenle geri kalmış, hiristiyan ve yahudilerin oyuncağı haline gelmiş ve de ne acı ki terörist muamelesi gören toplumlar meydana getirdiler.
Aklınızı kullanın, bu oyunlara gelmeyin, vatanınıza sahip çıkın. Vatanı olmayanın dini de olmaz.

Türkiye'de şu an Nurculuk adı altında Kürt ve İslam faşizmi yapılıyor. Senin gittiğin toplantılara ben de çok gittim. Nabza göre şerbet veriyorlar. İnan beyin yıkamak adına her şey yapılıyor. Ağaç yaşken eğilir demişler. İnsanların aklına sorgulamaya korkacakları fikirler ekiliyor.
Aklı başında bir insan yüce Allah'a ulaşmak için aracıya ihtiyaç duymaz, kendi kalbinin derinliklerinde hisseder zaten bu güzel duyguyu. İbadetini edip güzel ahlakını diğerleriyle paylaşırsan, zaten Kuran'ın emrini yerine getirmiş olursun. Ama sömürü ve kölelik üstüne kurulmuş tarikatlara kapılırsan her türlü günahı işleyip sonra Müslümanlıkla bağdaşmayan davranışlara ve de kendini aldatmaya devam edersin.
Peygamberimiz vefat ettikten sonra nice sahabileri, hatta torunlarını katlettiler. Dinimizi çıkarları doğrultusunda kullandılar. Bu nedenle geri kalmış, hiristiyan ve yahudilerin oyuncağı haline gelmiş ve de ne acı ki terörist muamelesi gören toplumlar meydana getirdiler.
Aklınızı kullanın, bu oyunlara gelmeyin, vatanınıza sahip çıkın. Vatanı olmayanın dini de olmaz.

Ağzına sağlık...

1.si sevgili dostum.Senin o dediğin faşizm bazılarının oyunu ki ebn o oyunlara gelecek insan değilim Allahu Alem.
2.si benim gittiğim kişiler gerçek nurcu çakma değil tanımadan bilemezsin.
3.sü Allah diyorki BİRLEŞİM muhabbet edin benden konuşun ama sen diyorsun ki ayrılın konuşömayın birleşmeyin.Ben sana değil Allah'a inanıyorum.Ama seninkini rica olarak kabul ediyorum.
4.sü Tarikatlar benim bildiğim güzel şeydir ama osmanlının son dönemlerinde bozulmaya uğramıştır bildiğim kadarıyla az tarikat var iyi olarak Allahu Alem.Ama genelleme yapamam.
5.si Vatana olmayan değil Dini olmayanın vatanı olmaz çünkü bazı şeyler ebedidir bunlardan biride vatandır.
Mesela biz niye şehid oluyoruz vatanımız için bize bu mertebeyi veren kim? DİN.Öyleyse vatan değil din önemlidir.Sonra vatan gelir.
Tersi durumda boşuna ölürsün Allah'a inanmıyorasn zaten vatan senin neyine ölümden sonra vatan mı varmış.
Ama herşey inanmakla başlar.İnandınmı vatan ölümsüzdür.Bak vatanımıza kıyamete dek ölümsüz sonra cennette yine Türkiye yine Türkiye.

Bir arkadaş vardı isim vermeyeyim demiştiki dinsiz oluerum ama vatansız olmam.Bilmitorki vatanı sevme emri Dinden gelir halbuki din demeseydi böyle bişi için insanlar şehid olmazdı.Ne kadra saçma değil mi?

saiti kürdü ittehat ve terakicilerinin önde gidenidir zaten :)

saiti kürdünün terakkiciliğini araştırınız bir zahmet...

anlamaz bunlar eşek hoşaftan ne anlar ki

Atatürk'e hakaret eden bir adamın ne sözüne ne de öğüdüne ihtiyacımız var...Arkasına safa durduğunuz nice hocalar vardırki hesap günü ilk onlar hesaba çekilecek...! Dikkat edin...

Atatürk'e hakaret eden bir adamın ne sözüne ne de öğüdüne ihtiyacımız var...Arkasına safa durduğunuz nice hocalar vardırki hesap günü ilk onlar hesaba çekilecek...! Dikkat edin...

Aceba kanınız var mı çünkü benim eimdeki kanıtlar ikisinin dost olmasından ibaret Mustafa Kemal'in ona son derece hürmetini gösteriyor...

Ayrıca Bediüzzaman'dan bahsediyoruz bu güne kadar dediği herşey çıktı buda ne kadar değilli Allah dostu olduğunu gösteriyor ayrıca kitabını akumanız yetrli kanıta gerek yok...

Şimdi kanıtlarınızı bekliyorum...

Aceba kanınız var mı çünkü benim eimdeki kanıtlar ikisinin dost olmasından ibaret Mustafa Kemal'in ona son derece hürmetini gösteriyor...

Ayrıca Bediüzzaman'dan bahsediyoruz bu güne kadar dediği herşey çıktı buda ne kadar değilli Allah dostu olduğunu gösteriyor ayrıca kitabını akumanız yetrli kanıta gerek yok...

Şimdi kanıtlarınızı bekliyorum...

Google amcana Atatürk ve saidi kürdi yaz.Hakareti bulursun şimdi telafuz etmek istemiyorum.Senin bildiğin dost oldukları konusuda wikipedia da yazıyor.O siteye de herkes bişeyler yazıyor.Pek gerçekçi değil yani...Adamın amacı sözde kürdistanı kurmak.Dinide maşa olarak kullanıyor.Benim bildiklerimde bundan ibaret.Bazen gerçekler kanıt istemez düşünmek yeterlidir...

Google amcana Atatürk ve saidi kürdi yaz.Hakareti bulursun şimdi telafuz etmek istemiyorum.Senin bildiğin dost oldukları konusuda wikipedia da yazıyor.O siteye de herkes bişeyler yazıyor.Pek gerçekçi değil yani...Adamın amacı sözde kürdistanı kurmak.Dinide maşa olarak kullanıyor.Benim bildiklerimde bundan ibaret.Bazen gerçekler kanıt istemez düşünmek yeterlidir...

Düşünmekle olmaz kanıt şart benim kanıtlarım wiki değil herkesin kabul ettiği ve ne önemlisi bilinen devlet kaynakları.
Kürdistan olayları hepsi burda bu forumda paylaşıldı ve cevaplarımızda çokacı oldu.
Kürdistan olayı bambaşkadır hiçbir kanıt yoktur tek geekçe kürdistan kelimesinin nefretliğinden kaynaklandığından.Ama tarihe bakarsan Şark Kürdistan gazetesi gibi birçok yerde kullanılır ama Bediüzzaman'nın doğğunun bulunduğu ere kürdistan telafuzunu kullanması onu dinden ve vatandan çıkardı nasıl oluyorsa...

Herkes bişiler yazar olmuş.Bediüzzaman'a iftira atan çok Mustafa Kemal'e iftira atan çok.Ben e kabul edilebilir kanıa bakarım...

Geri