Ergenekon’da 1 numara Baykal’ mı?

herkez kafasına göre cevap yazıyo ltfen cevap verirken alıntı yaplım da kim kime ne diyo anlasılsın

:victory:victory

Görecez baklım bu davanın sonunda kim suclu kim sucsuz. Bunlar öyle basit deliller olupta suclanacak durumlar degildir. ellerinde guclu deliller olmasa bu kadar usutne gidilemzdi bence susurluktan beri izlenilen hatta daha öncesinden beri takip edilen bi operasyon oldugunu görmemek aptallık olur bence

ben şunu anladım ergenekon olayından. hiç kimse türk milleti için çalışmamış..herkes türk milletini ezmek için caba göstermiş...masum insanların hayatını karartmak için çalışmışlar...ABD ve İsraille ortak çalışan her Devlet (Hükümet) vatan hainidir

ben dağa yeniyim okunulanları okuyunca gülmemek için zor tuttum kendimi bu abd nin akp hükümete yapdırdığı koçaman bir yalandan ibaret atatürkçüleri alıyorlar hükümede karşı olan herkesi alıyorlar baykalıda alırlar tabiki baykalın dokunulmazlığını kaldırılırsa bunuda tayip buna gelmez dokunulmazlıklar alınınırsa kendi ve tüm akp hükümedi de yargılanır anlamışsınızdır umarım

Çook saçma bir düşünce bence. Ben bunu bir intikam ve sindirme hareketi olarak görüyorum. İllahaki içerisinde gerçeklik payı vardır ve bir şekilde karanlık güç odaklarına dokunuyordur ancak ergenekon adı verilen soruşturma burdan yola çıkarak siyasi intikam hareketi halinede gelmiştir.Benim beklentim halkın bu tarz düşünmesinin önüne geçecek mesnetli bir açıklama ve dayanak gösterilmesidir.İnsanları sindirmek ve korku toplumu yaratmanın ilk adımları olarak görüyorum.iki yıldır içerde yatanlar var işin tuhafı hala iddanameleri hazır ve tutuklamaya elverişli değil.Ben ilk çıktığında destekçisiydim ancak şimdilerde aksi görüşlere sahibim.Bununda sorumlusu taraflılığını ziyadesi ile belli eden medya ve öne çıkardıkları saçma sapan deliller.Medyayı ele geçiren gücüde elinde tutar.Keşke atv ihalesine bende girseydim beş kuruş ödemeden devlet bankasından kredi alıp yavaş yavaş öderdim ne güzel:)

Geri