Ergenekon’da 1 numara Baykal’ mı?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
resim51318_2.jpg

"Ele geçen o el bombalarını Deniz Baykal’a ‘Armut’ diye atmak, mermileri de ‘Antep Fıstığı’ diye vermek lazım" diyen Ülkücü Yazar Göktürk Tunçtürk, Baykal'ın içinde bulunduğu telaş durumunu işte böyle özetledi.

Göktürk Tunçtürk.millitaraf

“Ergenekon’un Avukatıyım” diyen CHP’nin başkanı Deniz Baykal’ın zaten asıl mesleği de Avukat. Bu zat’a bundan sonra düşen tek görev, Parti Genel Başkanlığından istifa edip, Avukatlık belgesini yenileyip, Ergenekon çetesindeki tüm sanıkların Avukatlığını üstlenmek. Düşünün; Demokrasinin temsilcisi bir siyasi partinin Genel Başkanı Hukuk’a saygı göstermediği gibi, Hukuk’un lokomotifi Polislere de güvenmiyor.
Dikkat çeken diğer bir hususta; yapılan her operasyon sonrası CHP’nin ve özellikle Deniz Baykal’ın olağanüstü tedirginliği ve hırçınlığı.

Yoksa bu telaş, ‘ Sıranın’ kendinse gelme telaşımı?

Yoksa; terör çetesinin gizemli 1 numarası Deniz Baykal’ mı?

Ortaya çıkan şaşırtıcı delillere rağmen “ Ergenekon fasa-fiso” diyenlerin başını çeken bu Deniz Baykal’a inanması için galiba ele geçen ‘ el bombaları’ nı ‘Armut’ diye atmak, mermileri de yemesi için ‘Antep fıstığı’ diye vermek lazım.
Armut sandığı bombaları ısırırken elinde patlaması, Antep fıstığı sandığı mermileri de yerken dişlerinin kırılması sonucu belki olumsuz keçi inadından vazgeçer.

Adında ‘Halk’ olan, fakat Halk’tan çok uzak olan bu partinin başkanı Baykal, anlaşılıyor ki sokak eşkıyalarından ve terörcülerden medet umuyor.

Baksanıza; Kaosçuları ve terörist başı Apo’nun basın danışmanı Yalçın Küçük’ü ve Doğu Perinçek’i ‘ Cumhuriyetin temsilcileri’ olarak lanse ettiği gibi, kısa yıllar öncesi PKK’nın sözde bayrakları ve Bebek katili eşkıya Apo’nun posterleri ile donatılmış mitinglerde nutuklar çeken Murat Karayalçın’ı (MURO) Atatürk’ün kurduğu partiden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteriyor.
İnanıyorum ki terörist başı Öcalan’da dışarıda olsa idi, Deniz Baykal o’nu da Büyükşehirlerden birsinden aday gösterirdi.
Bir gerçek daha var!
CHP’ de ki gerçek Atatürkçüler, bu Baykal gerçeğini görmeli ve o partinin başından bir an önce kovmalarıdır.
Nasıl olsa mesleği var. Avukatlık yapar."

Ergenekon’da 1 numara Baykal’ mı? - Habervaktim

Yine aynı kaynak. Yine aynı düşünce. Yine aynı düşmanlık. Yine aynı saçmalık....

bu ergokonun sonu nerde bitcek bende anlamış deilim

basından berı suphelıydım zaten...

yazının hiçbiryerinde saçmalık yok tamamen gerçekleri yansıtıyo gerçi baykalın ne mal oloduğunu herkes iyi biliyo ama az kaldı sıra onada geliyo birdahaki seçimde meclise girsinde görelim tek bir koltuk bile alamayacak gerçi körü körüne oy verenlerde var amaa onlarda yetmeyecek

ergenokon = 28 şubat intikam hareketi

susurluk sanıkları bugün ergonokoncu oldu
ibrahim ş. nin çatlı ile resimleri vardı ama paşalarla yok

baykalın bı kadar kapasitesi yoktur bence onun üstünde bi kaç kişi daha vardır

hakikat sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim kim ne derse desin bazıları ideolojik saplantılarından dolayı tarafsız olarak analiz etme yetisini kaybetmiş anlaşılan .

Baykalın 1 numara olabileceğini sanmıyorum ,o kadar uzun boylu da değil,zaten kendi partisinde bile tam bir oturmuş liderlik sözkonusu değilken ona kalmaz bu iş.

eski chp liler bile inal batu gibi diplomatlar ,baykala yüklenmekteler..ayrıca kaynak habervaktim olsada yazarı ülkücü olan bu yazının altında şunuda aramak mümkün;

ergenekon üzerinden baykalın bu anti çıkışlarını oya tahvil etmek isteyen mhp gözüyle değerlendirilmiş. akp den arta kalan oylar olacaksa en azından baykalı eleştirerek mhp yi güçlendirmek var gibi işin içyüzünde. oysa hatırlıyalımki;

geçen seçimlerde CHP de MHP de akp ye karşı desdek içindeydi,''' bize vermesseniz hiç olmassa chp verin diyen mhp liler sarmıştı dört yanımızı,ve yine chp ye vermesseniz mhp ye verin diyen chp lilerde vardı seçim günlerinde.. şimdi birbirinin lokmasına göz atıyor gibiler.. akp den arta kalanları bölüşme derdindeler sanırım.

Tabiiki Baykal. Hedef CHP' nin savunduğu Cumhuriyeti ve Demokrasiyi yıkmak. Ama bu güzelim ülkeyi şeriatçı boşbakanlara ve onların kukla savcılarına yedirtmezler...

bencede bylkalda o kapasite yok o da işin içindedir muhtemelen ama birkac ustunun oldugu da kesin gibi.

Ergenekon gibi şanlı Türk destanımızı böyle pis yalan yanlış,uydurmasyon bir dava adı ile anmak hiç bir savcının hakkı değil, zaten bu işin kanunda da olduğu gibi yıl ve sayı ile anılması gerekir. Burada bizim Türk milletimize de hakaret var aslında. Ama öyle bi uyutulmuşsunuz ki bunları göremiyorsunuz. Bunları geçtim sen kimsin ki bu şekilde elinde kanıtı olmadan insanların isimlerini burada karalıyorsun. Allah inşallah bu iftiracıları kendi kazdığı kuyulara düşmeyi nasip etsin.Amin.

Valla ne diyecemizi kime güvenip te OY verecemizi de şaşırdık aşatürküsen sakal yukarı tüküsen bıyık nasıl olacak bu işin sonu gide gele bi hal olduk ??

ÇIKARSA ŞAŞIRMAM :D:D şaka biyana olmadğı açık yönetecek kapasitesi yok. olsa olsa kuklası olur. suanda zaten kukla modunda ergenekon avukatı byecall

Ergenekon gibi şanlı Türk destanımızı böyle pis yalan yanlış,uydurmasyon bir dava adı ile anmak hiç bir savcının hakkı değil, zaten bu işin kanunda da olduğu gibi yıl ve sayı ile anılması gerekir. Burada bizim Türk milletimize de hakaret var aslında. Ama öyle bi uyutulmuşsunuz ki bunları göremiyorsunuz. Bunları geçtim sen kimsin ki bu şekilde elinde kanıtı olmadan insanların isimlerini burada karalıyorsun. Allah inşallah bu iftiracıları kendi kazdığı kuyulara düşmeyi nasip etsin.Amin.

Hatırlar mısın bilmem pek eski değil 6-7 sene önce bu çeteler niye çözülemiyor susurluk,Uğur Mumcu daha nice olaylar niye çözülemiyor diye söylenirdi.Şimdi bu çetelerin üstüne gidiliyor,bu seferde aman efendim bunlar vatansever bunları nasıl suçlarsınız.Kimse suçu kesinleşmeden suçlu değildir.Ama kesin olan bişey varki bu gizli kalmış cinayetler ve suikastler niye çözülmemiştir veya çözülememiştir?Neden?Soruyorum sana neden?Bu olayların altında muhakkak ki suçlu ve suçluler var ama kim veya kimler?Bu soruşturmada da sorgulananların hepsi muhakkak ki suçlu değil,suçu kesinleşmeyen herkes masumdur.Ülkemiz birçok konuda gerikalmış malesef ama yargıyı herkesin rahat bırakması lazım

nu kadar da SACMALIK OLMAZ!!! kafana göre akıl yürütme yapmışsın

Geri