'Erdoğan'la gurur duyuyorum'

eL-İnsaf

Banned
Reaction score
0

2jcfv6f.jpg

'Erdoğan'la gurur duyuyorum'

Dünyaca ünlü şarkıcı Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadı

Che Guevera ile özdeşleşen "Hasta Siempre" şarkısıyla adından söz ettiren Fransız şarkıcı Nathalie Cardone, THY’na ait uçakla Paris’e giderken gazetecilerin sorusu üzerine, Türkiye’yi çok sevdiğini ve 1 Mayıs konserinin de çok güzel geçtiğini söyledi. Cardone, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için de, "Gurur duyuyorum. O, herkesin alçak sesle düşündüğünü yüksek sesle söyleyen biri" diye konuştu.

Fransız sanatçı Nathalie Cardone, İnsani Yardım Vakfı'nın Filistin halkına insani yardım malzemesi götürecek olan Mavi Marmara gemisini ziyaret ederek Ernesto Che Guevera ile özdeşleşen ' Hasta Siempre' şarkısını seslendirdi.

İzmir'deki Çiçek Festivali için Türkiye'ye gelen Fransız sanatçı Nathalie Cardone, 23 Mayıs'ta Filistin halkına insani yardım malzemesi götürecek olan Sarayburnu'na demir atan Mavi Marmara Gemisi'ni ziyaret etti.

Bir dönemin aktif devrimcilerinden olan Cordone, Filistin halkına destek olmak için Mavi Marmara Gemisi'nde basın açıklaması yaptı.

Türkçe merhaba diye basın mensuplarına seslenen Cordone, konuşmasına şöyle devam etti: "İsrail halkı İsrail halkının yaşadığını aynısı Gazze halkı çekti. Nasıl olur da bu vahşeti yaşayan halk başka bir halka yaşatmaya cesaret edebilir. Filistin'de öyle görüntüler gördüm ki, o görüntüleri siyah beyaz gördüm. Orada sahil kenarında duran bir çocuk. Savaşın durmasını istiyordu. Ağlayan çocuklar gördüm silahsız ve o askerlerin o çocuklara yaptıklarından zevk olduğunu gördüm. Ceguara şarkısını söyledim. Ve daha güzel bir dünya için savunma haline geldiğimi için söyledim. Dünyanın bütün çocukları hakları ümit ve çocuksu haklarına hakları vardır. O çocuklara şunu söylemek istiyorum bütün dünya sizi düşünüyor. Dünyadaki bütün anneler aynı şekilde hayat veriyor." "Dokuz ayda yapılan üç saniyede yok edilemez" Hayatını kaybeden çocuklardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Cardone, "Kimse bizim dokuz ayda yaptığımızı üç saniyede yok edemez. Ben de bir anneyim ve biliyorum ki bütün anneler için çocukları için canlarını verirler. Oradaki annelere şunu söylemek istiyorum. Dünyadaki bütün anneler onları düşünüyor. Biliyorum ki dünyada çok az insan bunun için bir şeyler yapıyor." diye konuştu.

Cardone, Erdoğan'ın Davos konuşmasına gönderme yaptı Başbakan Tayyip Erdoğan'nın Davos'taki konuşmasına da değinen Cardone, "Ama biliyorum ki bir insan çıktı ve Israil Cumhurbaskanı Simon Peres'e artık yeter diyerek cesarette bulundu. Kimsesizlik, korkunç şeylere yer veriyor. Benim yorgunluğum hiçbir şeydir oradaki vahşet karşısında. Dünyaya sesleniyorum, vicdanını kullanarak, İsrail halkının yaşadıklarının aynısını Gazze halkının yaşadığını söylemek istiyorum. Bu zamanda bu asırda böyle bir vahşetin soykırımın yapılması dayanılmaz bir durumdur. İsrail halkına sesleniyorum, liderlerini vicdanlarına davet ediyorum. Şu an yapmakta oldukları insanlık ayıbıdır. Diplomatik değil tamamen insani bir durum. O çektikleri acıları dindirmemiz gerekiyor. Eğer kalbiniz varsa Bu olaya duyarsız kalamazsınız. O insanları dört duvar arasına koymuşsunuz su yok elektrik yok… fazla bir şey yapamıyorum. Ancak yapabileceklerimi en iyi şekilde yapacağım. Gerekirse sizinle bu gemi ile gitmek istiyorum. Sizinle gidip oranın halkına biraz ümit verirdim. Elimizdeki olan malzemeyle onlara yardım ederdim. Özellikle şunu söylemek istiyorum" diye konuştu.

GAZETEVATAN.COM

dunyaca unlu fransiz sarkici ? turklerin ermenilere soykirim yaptigini dile getirmis biri ? erdogani yere goge sigdirmamasi normal... nedense turk dusmanlari hep erdogani yere gore sigdiramiyorlar..

"Cardone, Erdoğan'ın Davos konuşmasına gönderme yaptı Başbakan Tayyip Erdoğan'nın Davos'taki konuşmasına da değinen Cardone, "Ama biliyorum ki bir insan çıktı ve Israil Cumhurbaskanı Simon Peres'e artık yeter diyerek cesarette bulundu" evet bunu basbakan yapti ve kutluyorum... ama nedense devami yoktu... ermeni soykirimi denen yapay turkleri asagilamak icin uretilen birseyde bile turkiye cumhuriyet tarihinde bukadar aciz olmamisti.... bu iddaalari curutmek icin engellemek icin hic bir adim bile atmadi... aksine ermenistana her ne hikmetse ozel bir mektup yolladi.. ermenilerin her isteklerini yapacaklarinin guvencesini verdi...!!! ozunde yaptigi hic birsey yok bu basbakanin... sadece lafta isler yapiyor...

Türklere işgal esnasında "fransızlaşacaksınız" diceyek kadar düşman olan bi millete mensub birinin

onu övmesi son derece tabidir

dunyaca unlu fransiz sarkici ? turklerin ermenilere soykirim yaptigini dile getirmis biri ? erdogani yere goge sigdirmamasi normal... nedense turk dusmanlari hep erdogani yere gore sigdiramiyorlar..

"Cardone, Erdoğan'ın Davos konuşmasına gönderme yaptı Başbakan Tayyip Erdoğan'nın Davos'taki konuşmasına da değinen Cardone, "Ama biliyorum ki bir insan çıktı ve Israil Cumhurbaskanı Simon Peres'e artık yeter diyerek cesarette bulundu" evet bunu basbakan yapti ve kutluyorum... ama nedense devami yoktu... ermeni soykirimi denen yapay turkleri asagilamak icin uretilen birseyde bile turkiye cumhuriyet tarihinde bukadar aciz olmamisti.... bu iddaalari curutmek icin engellemek icin hic bir adim bile atmadi... aksine ermenistana her ne hikmetse ozel bir mektup yolladi.. ermenilerin her isteklerini yapacaklarinin guvencesini verdi...!!! ozunde yaptigi hic birsey yok bu basbakanin... sadece lafta isler yapiyor...

Türk düşmanı herkes Atatürk içinde övgüyle bahsediyorlar .Ne yani Atatürk de vatan haini mi oluyor o zaman.

Saçmalamayın karın ağrısı yaptı Erdoğan sizde .İnsan bu kadar kıskanç ve kör olmamalı.Mesele Erdoğan değil Türkiye Başbakanı.Ama siz ülkeyi arsıza hırsıza yamyama satmaya alıştınız için muhafazakar birinin başa geçmesini çok yadırgadınız tabi anladım.

Che Guevera cılar sırf Erdoğanı övdüğü için Che Guevera ile özdeşleşmiş Nathalie Cardone tuka ka ilan ettiler

Hey be Başbakanımız bi tane...

Türk düşmanı herkes Atatürk içinde övgüyle bahsediyorlar .Ne yani Atatürk de vatan haini mi oluyor o zaman.

Saçmalamayın karın ağrısı yaptı Erdoğan sizde .İnsan bu kadar kıskanç ve kör olmamalı.Mesele Erdoğan değil Türkiye Başbakanı.Ama siz ülkeyi arsıza hırsıza yamyama satmaya alıştınız için muhafazakar birinin başa geçmesini çok yadırgadınız tabi anladım.

Oyle bir sallamissin ki ben burda hayretler icerisindeyim. Kimmis o Turk dusmani ve Ataturk icin ovguyle bahseden insanlar :)

Oyle bir sallamissin ki ben burda hayretler icerisindeyim. Kimmis o Turk dusmani ve Ataturk icin ovguyle bahseden insanlar :)

ya işte Atatürk rahmetli olduktan sonra sevinen fakat üzülmüş gibi yok iyi liderdi yok şöyleydi böyleydi dieynyabancı ülkelerin liderlerinden bahsediyor :biggrin:

bu şarkıcı iyi bir sopa yememiş anlaşılan.........

Bende ülkenin bütün kazanç kaynaklarını kamu kuruluşlarını toprağını satan şehidine kelle diyen teröriste sayın diyen bir başbakanın olduğu ülkede yaşadığım için utanç ve kahır içindeyim

yok yav yok iyi yada kötü biri gelmiş başbakanı övmüş bizim başbalanımızı kaç adam övmüş ki bu zaman kadar yanibundan öncekileri bu kadarda yapmayın

Çok yazık. Erdoğan'ı buna kim, nasıl anlatmış acaba?

Doğrudur.Türkler ve Müslüman ülkelerin dışında herkes bunları çok seviyor.Pkk kardeşleri,ermeniler dostları,fransızlar kadim dostları,italyanlar eski dosları.Ya ABD bunların efendileri...
Neyse beğendiysen al götür, geri de getirme!

benimde çıkarım olsa bende severim kadın doğru diyo

bizi bizden daha iyi tanıyan yoktur. bir de biz gurur duyabilseydik kendisiyle.

allah herkese akıl fikir iman nasip etsin gerisi tefaruvat bunlar yoksa insanda yaratıkdan daha tehlikeli bi canlı oluveriyor kimse ecdadımıza bu ülkeye hizmet edenlere çamur atmasın lütfen sayım başbakanımızda iyi hizmetleri var ama kötü şeyleride var en kötü olanıda kendini kürt olarak gösderen ermeni tohumlarına devlete milete pervasızca saldırmalarına göz yumması yoksa oyumuz gene onundu bunlar yüzünden çok oy kaybediyo akp benim akrabalarımın %40 kürt iç içeyiz onlar asla böyle bi gayret içinde degil onlar bile söylüyo içlerine ermeni tohumlarının sızdıgını ve türkiyeyi bölmek için elerinden geleni yapdıklarını ama tabiki koskoca bi partyi bu duruma dur diyemiyo nedenini bilmiyorum ama çok kötü bişey bu gururu kırılıyo yerlere atılıyo koskoca tarihi desdanlarla dolu bu topraklar yazık çokkkkkk yazk

Aynen katılıyor ve teşekkür ediyorum.Türkiyeyle husumeti olan nedense hep TAYYİP efendiyi destekliyor.Geçen yunanistana gittiğinde papandrou mu ne başbakanların adı adam resmen ikide bir Kıbrıstaki askerlerimiz için işgalci güçler işgalci güçler deyip durdu.Başbakandan çıt yok.Onuda geçtim sanırım konu adadaki silahlardı"Biz korkuyoruz Türkiye bir adamızı heran işgal edebilir"diye resmen Türkiye ye işgalci damgasını bastı hemde defalarca başbakanda koltukları kabardı ucacak resmen.SİZE SADECE ŞUNU SOYLUYEYİM"BEN TÜRKÜM" DESİN,DİYEBİLSİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN OYUMU ONA VERİRİM.AMA DEMEZ DİYEMEZ SONRADA SEÇİM ZAMANI BENDE MİLLİYETÇİYİMDE MİLLİYETÇİLERİN OYLARNI TOPLAMAYA KALKIŞIR."BEN TÜRKÜM"DEMEYEN DİYEMEYEN BAŞBAKAN NASIL MİLLİYETÇİ OLUYORSA.İYİKİ BİR DAVOS ÇIKIŞI YAPMIŞ.HEPİMİZ GURULANDIK HEPİMİZ HAK VERDİK AMA HANİ NERDE DEVAMI HANİ KUZEY IRAKTA YAŞANANLARA HANİ AFGANİSTANDA OLANLAR NERDE ? BUNUN ADI TRİBUNLERE OYNAMAK DEĞİLDE NEDİR?

Geri