- Reaction score
- 0
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ahilik Haftası nedeniyle geldiği Kırşehir'de vatandaşlara seslendi....
Birlik ve beraberliğimizi içine sindiremeyenler provokasyon peşinde' dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütünün, Kürt vatandaşların temsilcisi olmadığını, bundan sonra da olmayacağını belirtti. Başbakan Erdoğan, Kırşehir Ahi Evran Meydanı'nda Ahilik Haftası kutlamalarında yaptığı konuşmada, Ahinin cömert, koçak, eli açık, yiğit insan olduğunu söyledi.
Ahiliğin, en çok da kardeşlik ve dayanışma olduğunu kaydeden Erdoğan, şunları kaydetti:
''Kırşehir'den tüm Türkiye'ye yayılan Ahiliği iyi anlamak, onu yaşatmak, onu tüm işlerimizde bir rehber edinmek durumundayız. Ben bugün Kırşehir'e Ahilik Haftası etkinlikleriyle birlikte Kırşehirli kardeşlerimle dertleşmeye geldim. Sizlerle hasbıhal etmeye, istişare etmeye, muhabbete, konuşmaya geldim.
Kırşehir, vatan savunmasında, terörle mücadelede çok sayıda evladını şehit vermiş bir şehrimiz. Kırşehir'in nice delikanlıları, evlatları, yiğitleri, ülkeleri için, bizim için canlarını feda ettiler. Millet olma vasfımıza y...
Devami...