Erdoğan'dan sınır ötesi açıklaması

İηvictus

Banned
Reaction score
0
Erdoğan'dan sınır ötesi açıklaması

Başbakan Erdoğan, son günlerdeki tartışılan Kuzey Irak'a operasyon konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın gazetecelerin sorularına yanıtlarının satırbaşları:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sınır ötesi operasyon tartışmalarıyla ilgili olarak, ''İçerideki 5 bin terörist bitti mi ki, dışarıdaki 500 ile uğraşalım'' dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin yeni genel merkezinin tanıtımı sırasında, basın kuruluşlarının temsilcilerinin şehit cenazelerindeki protestolarla ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın gazetecelerin sorularına verdiği yanıtların satırbaşları:

"Katil iktidar" diyenlerin bir faturası olacaktır. İçişleri Bakanlığı güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor. Gereken ne ise yapılır. Türkiye'deki mücadele bitti mi ki, Irak'ı istiyoruz. Türkiye'deki 5000 terörist engellensin ki, Irak'taki 500 teröristle uğraşılabilsin.

Sezer ve Büyükanıt ile görüşmediğim doğru değil.

Teröre karşı uluslararası platform oluşturulsun. Bu konuda sivil toplum örgütleri çalışma yapmalı...

Bazı emekli generaller televizyon televizyon dolaşarak hükümete karşı kampanya yürütüyor. Bu da ülkeyi geriyor.

1 Mart'ta Kuzey Irak'a girmek isteyenler şimdi değişti.

Kuzey Irak'a bir operasyon yapılacaksa yapılır. Ancak bu davul zurnayla olmaz.

HABER7COM

doğru içerdeki terörist sayısı habire artıyor polis meydanlarda bölücü örgüt yanlılarının gösterilerine elini kolunu bağlayp bakmak zorunda kalıyorsa yada cebinden sapanını çıkarıp silah yerine onu kullanıyorsa tabiki sayıları her geçen gün artar.

Aynen Katiliyorum Sayin BaŞbakana İÇerde Haİnden Bol Ne Var Yaranin İÇİ Kapanmadan DiŞina Merhem SÜrsen Ne Olur

Bencede İlk etepta içerdeki k.peklerin kafasını kesmek lazım.

İÇİmİzdekİler DiŞardakİlerden Fazla Ona ŞÜphe Yok.
Sinira Bİr Beton Duvarmi Yapsak Acaba ,ondan Sonra İÇerdekİlerİ Rahat Rahat Temİzlerİz Herhalde .barİ İÇİmİzde Yok Derİz.olabİlİrmİ?

yıne sayın basbakandan gusel bı bahane ıcerdekıler bıttımıde dısardakılerı bıtırelım:D:Dgulmekten karnıma agrılar gırdı..hala ıslerınız bahaneyle alavera ve dalaverayla yuruyor ne yazıkkı...yahu sen ıcerdekı bı avuc serefsızın hakkından gelemedın bes senelık ıktıdar donemınde 500.000 kısılık gavur tohumlarının hakkından nası gelıceksın bırak su ısı tsk sensız halletsın ozaman gorursun bı tane pkk lı o.ç gezıomu ortalık yerde..!!!sen bunlarla sakın ugrasma aman bak kendıne bu mesgale bulmussun sen gıt sehıt aılelerıyle ugras onları yakalattır cezalarını kes tamammı..!!!:Sopa:Sopa
keske bı ımkan olsada senın gorev alanlarında genelkurmay baskanlıgı alınsa..tabıkı Milli İstihbarat teşkilatıda...ama nerdeeee!!!​

başbakanın söylediği nispeten doğru aslında. dağdakiler içimizdekilerden bir hayli az sayıda kalırlar.

düşünmeden konuşulursa herkes ırak'a girelim diyecektir mutlaka.

son zamanlarda verdiğimiz şehitlerimizin acısına bile zor katlanırken, ırak' girdiğimiz varsayılırsa o zaman vereceğimiz yüzlerce şehidin hesabını kim verecek. +o kadar şehit verdikten sonra tamamıyla bu beladan kurtulabilecekmiyiz peki. verdiğimiz canlarla kalacağız sadece.

birde bu işin sorumlusu olacak sonuçta. o kadar şehitten sonra şimdi ırak'a girelim diyenler, herzamanki gibi dönerek taşı hükümete atmayacaklarmı yine !

o makam sızlanma makamı değil çare makamıdır.Madem 5000 terörist varda 5 senedir ne yaptın ülkende.
onların işbirlikçilerinin isteklerini yapmak dışında ?

Yanlıs dusunce ve bahane tabıykıde bana gore
Zaten buna karsılık olarak tskdende acıklama gelmıs sanırım tam tersı sekılde herhalde onlardan ıyı bılende yoktur bu durumu.Icerdemı dısardamı cok dıye.

Sayın erdogan ABD den korkuyorum, cunku ben ABDE usagıyım onlar ızın cıkarmadan gıremeyız efendıler dıyemıyorda ıcerdekılerı temızlemelıyız dıyor.Zaten sayın gulde bı acıklamasında " son yılllarda dunya barısı adına en cok sehıt veren ABDdır" dıyor =) Tabı efendım oyle

Onada kabul bakalım ıcerdekılerı temızlemekte bı basarıdır.Hıc yoktan ıyı demelıyız ıyımser bakarak ama yanlıs bı polıtıka ızlenıyor.

Pkk gerı adım atmaya basladı bıle ama kalleslerle masada anlasma olmaz!Tekrardan guclenıp aynı b*ku yapıcaklar.Koku kurutulmalı kesınlıkle.

Son olarak "katıl ıktıdar" sozune neden bu kadar alınmıs sayın basbakanımız acaba?
Acaba bu halkı bu tur seylerle susturmayamı calısıyor gıbı sorular sorulabılır?
Sımdı bende burda katıl ıktıdar desem mahkemelık olmayız ınsallah =)

Halktan ona buna dusuncesınden dolayı ceza kesceklerıne once bı dokunulmazlıgı kaldırsınlar bı zahmet artık ya

Geri