Erdoğan'dan Muhalefete: 'Terör Fırsatçıları'

Bir kimse kendisi nasılsa herkesi öyle görürmüş. Kendi beyni boş olanların ülkenin başbakanına boşbakan deme densizliğinde bulunmasını yadırgamıyorum.

Asıl siz utanmadan çıkıp şehitlerle ilgili konuşuyorsunuz sahte göz yaşları döküyorsunuz. Topunuzun en büyük acısı 10 yıldır AKP den her seçimde yediğiniz tokatın acısı. Siz bu tokatın acısını şehitlerin kutsal kanının arkasına saklanarak iktidiara salya sümük saldırma aracı olarak görüyorsunuz.

- 200 pkklı nasıl olurda sınırdan elini kolunu sallaya sallaya koskoca tugayı basıp onlarca askerimizi şehit ediyor

-3 gün boyunca ağır silahları katırlarla şehrin göbeğine kadar taşıyorlar buna rağmen nasıl olurda elimizdeki milyon dolarlık silahlarla bunlar tesbit edilip yok edilemiyor

- Hani nerde heronlar casus uçakları gece görüşlü termal kameralar F-16 lar vs.

- Nasıl olurda bir terör örgütü ile 8 saat çatışılır.Neden çatışmanın başladığı ilk 20
dakikada savaş uçaklarımız o it sürüsünün üzerine bomba yağdırmaz

- Bir ordu bunları yapamayacaksa bu orduya güçlü bir ordu denir mi daha doğrusu bir ordu denilebilir mi

- Bunları bu orduyu yöneten komuta kademesi yapamayacak ta başbakan mı yapacak

Dedimya beyin boş olunca asıl sorulması gereken soruları sormak yerine tek derdi seçimlerde yenemediği AKP yi , şehitlerinin kanını istismar ederek seçim acısını şehit acısına dönüştürüp timsah göz yaşı dökmek oluyor

Ha bu soruları birde bb'a sor sıkıyorsa sonra silivriye....
Bb. bunların hesabını genelkurmaya sorup sorumlularını hemen bitirmeli.Eğer hiç bir şey olmuyorsa ben şöyle düşünürüm olay bilgisi dahilindedir
O zaman bir numaralı sorumlu odur.Sence değilmidir.Eğer hiçbir asker yargılanmazsa sorumlu odur.

sorduğum sorular senin kapasiteni aşınca olmayan beyinde hasara yol açtı sanırım

Senin okadar beynin olsaydı boşbakan diye alçakça saldırdğın başbakanın Heron anlaşmasını neden iptal ettiğini anlardın. Televizyonda okadar açıkladı. Bakıma gönderilen Heronların bakımını yapmayıp göndermeyen israile yalvaracak hali yoktu. Hadi analayacak beyin yok bari sorsaydın ben alatırdım. nede olsa bugünlerde cahiller bizi buluyor. Birisine internette nasıl arama yapılacağını anlattım sana da bunu anlatırdım.

Kaldı ki heronların hepsi İsrail de bakım da değil elimiz de yine var ama heronların göderdiği görüntülerindeki 200 terörisiti çoban zannedecek kadar senin familyadan olanlar olduktan sonra 1000 tane heron olsa ne yapar. İnternete düşen ses kaydın da istifa edip giden genelkurmay başkanınız "Heronların görüntülerini doğru analiz edecek elimizde teknik donanıma sahip yeterli elemanımız yok" dediğini ne çabuk unuttun.

ben daha başka sorularda sormuştum mesela termal kameralar yada F-16 uçakları yada bir terör örgütü nasıl koskoca tugayı basıp 8 saat gibi bir süre çatışır ve buna yardım gelmez diye

F-16 lar ABD ye termal kameralar da Fransaya mı bakıma gitti yoksa

pardon unutmuşum senin olmayan beyin hasara uğramıştı.

ayrıca bir önceki postunda kafamın tasını attırmayın diye zırvalamışsın. Sen kimsin ya kafanın tası atsa nolur atmasa nolur sen kendini ne zannediyorsun.

diyelim ki attı nolucak .ben söyleyim doğru bakırköye orda tedavi ediyorlar

ha birde yassı ada hayalleri kurmayın boşuna o devirler geçti şimdi senin zihniyetin silivriden güzel oda ayarlamın derdinde

hem sen burda çapından büyük laflar edeceğine silivride ki yandaşlarına cıgara temiz çamaşır servisi yap hadi bakimm

Milletin beyni seni mi gerdi. dredim ama demicem sana uymayacağım. Sana senin lafınla yanıt veriyorum.

Bir kimse kendisi nasılsa herkesi öyle görürmüş.

Milletin beyni seni mi gerdi. dredim ama demicem sana uymayacağım. Sana senin lafınla yanıt veriyorum.

Bir kimse kendisi nasılsa herkesi öyle görürmüş.

Başkalarının beyni seni niye gerdi. Bu cevaplar kimlerin hangi yorumlarına karşılık yazıldı onları önce oku sonra gel burda tek taraflı sataş

işine gelenleri göreceksin gelmeyenler olunca kafanı kuma gömeceksin olmaz o iş.

Geri