Erdoğan'dan flaş açıklama!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
BBC'ye konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ermeni tasarılarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "100 bin kaçak Ermeni'yi sınır dışı edebiliriz" dedi.

kaynak

sen de o yürek var mı rte ... walla helal sana ...

hadi görim bakim seni. yap dediğinide bi adın duyulsun. sanmıyorum ama bi laf atmış ortaya

yürü be erdogan kim tutar senı

Şuna bak o kadar yorumdan biri de yaparsın dememiş.Hani imam ...... cemaat ne yapsın var ya bizim toplumumuzda imam cemaat o.... sa ona göre hareket ediyor:S

Büyüksün tayyip israile attığın tokatlardan sonra birde ermenilere lazım...Bu memlekette senden yürekli adamda yok zaten pısırıkların anca çenesi çalışıyor...

Büyüksün tayyeap oylar sana durmak yok .. İsrail e one minute de sonra ülke sınırını satmaya çalış sen .. Büyüksün tayyeap , en büyük dolandırıcısın tayyeap devam et

sata satada toprak kalmadı yahu sen bu ülkenin satılmış 5 karış toprağını söylede bizde bilelim eskiden tc toprağı olupta şimdi olmayan yeri söylede bizde bilelim.... somut birşey söylemeyeceksen boş laf yapma...

Bir köre rengi nasıl anlatabilirsinki ? Somut delil istiyorsan gündemi azcık takip etmen yeterdi .. Mayın bahanesine satmaya çalışmadı mı güneydoğu sınırını 49 seneliğine .. Arayan mevlasınıda bulur belasını da .. Ararsan somut delil bulursun , ben ipin ucunu verdim sen gerisini getir :001_rolleyes:

Geri