Erdoğandan dokunulmazlık teklifi/Video

Hodri meydan bakalım bu seferde demokratik kalabilecekler mi!

izlemem bu adamı paso sallıoo bişiiler...
He şunu diim dokunulmazlık yok dokunmadan ananıda al git :mad: dicek sanırsam :mad:

bu kadar haksız olmayın arkadaşlar 2002 den bu yana çok şey yapıldı..
birileri bunu kabullenemiyor olması norlmaldir... (denenmişler)
çünkü verilen fırsatları kendileri bu hale getirdi de o yüzden :D onlar saglam olsaydılar biz AKP gibi partiyi keşfedemezdik :)

bize bu fırsatları tanıdıklarına teşekkür ediyorum

"ananı alda git lan " deyimi de benim gözümde büyütülecek bir şey degil
o adamı araştırında öyle konuşun tamam mı? (anasını alıpta giden :) )

Dalga geçiyor bence 4 yıldır muhalefet kaldıralım diyor bunlar kaçıyordu..

yurusun gitsin!!! dokunulmazlıgın kalktıgı gun partisinin yarısından fazlası kendini hapiste bulur...

Heh çok komik bir insan daha önce k ırak girelim dendi izin vermedi şimdi gelip ben askerle iş birliğine hazırım diyor.CHP dokunulmazlıklarını kaldıralım diyince duymamazlıktan gelip şimdi sanki ilk kez kendisi söylemiş gibi gösteriyor sayın RTE niye bunları daha önce yapmadınızda seçim zamanı aklınzıa geliyor? Ayrıca AKP ve RTE ordan indikten sonra RTE muhtemelen 4-5 kere ömür boyu hapis cezasına çarptırılcak hakkında 84 tanemi ne dosya çık çıkabilersen bakalım.Aynı şekilde akp nin yarısını başkanlarıyla birlikte doğru hapse gircek onları koruyanlarda görcekelr bakalım ne neymiş ne değilmiş.

Dokunulmazlığın kalktığı gün partinin yarısı kendini hapiste bulursa bu iyilerin bu ülkede değer görmediğinin bir daha kanıtı olur işte.
Ne yapıyosan büyük yapacaksın o zaman herkes helal olsun diyo ufak tefek yaparsan hiçbişeyden anlamayanlar bile konuşup duruyo buda öylelerinden işte.Sizler kimi yada kimleri savunuyosunuz bilmiyorum ama sizin zihniyetinizdekilere emanet edilmiycek bu ülke bunu kafanıza sokun.
Hem dokunulmazlık neden kalkıyomuşki kalkmasın kardeşim onları biz seçmiyomuyuz maden kötü şeyler yapıyolar şuçlular neden m.vekili diye seçiyosunuz kötüyseler seçmeyin ha madem seçtiniz dokunmayın eminim bu dokunulmazlığı kaldırın diyenler m.vekili olsa bunu hiç istemezler 70 milyon kişiden 550 sininde gelinde hakları bizden fazla olsun bunu hakediyolar bence.

PaTRioTLeo' Alıntı:
yurusun gitsin!!! dokunulmazlıgın kalktıgı gun partisinin yarısından fazlası kendini hapiste bulur...
cevabı vermişsin,yargı yerine de konuşuyorsun maaşallah...fikrime tahammülün yok bir de saygı beklersin

Dokunulmazlık kaldırılmamalı, demokrasinin gereğidir. Dokunulmazlık olmazsa, milletvekillerini meclisten uzaklaştırarak karışıklıklara yol açılabilir...

ayrıca video kalkmış, Erdoğan'ı dinleyemedim bu konuda

dokunulmazlık herkes için kalkmalı. vekiller için de bakanlar için de rektörler, hakimler savcılar askerler için de. bu meslek gruplarının çoğunda adalete karşı bir nevi kalkan var. yargılanabilmeleri için pek çok prosedür gerekiyor .................

Geri