VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
neyse hadii artık gırın su ırak a da hem avrupa hem abd gorsun gununu yeter artık sabır sabır nereye kadr
Çok inandırıcı gelmedi. Sınır ötesi operasyonu ötelemek için elinden geleni ardına koymuyor. Başbakan, Kuzey Irak’a girip PKK’yı ininde vurmak yerine flaş çıkışlarla milleti oyalayıp, öfkenin dinmesini bekliyor.
Bayram namazını kıldığı Marmara İlahiyat Vakfı Camii çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kendisine yöneltilen, “Acıları dindirmek için tezkere kararı gündemde, bunun ayrıntıları belli olmaya başladı mı?” sorusu üzerine ise Başbakan’ın cevabı şöyle oldu:
“Bunun ayrıntılarını geçen gün de açıkladım. Bakanlar Kurulu’nda da bunu tekrardan müzakere edeceğiz. Böyle konular gizlidir, bunları medyada açık olarak veremeyiz.”
Daha açık olabilir mi?Bayram bitecek Bakanlar Kurulu tekrar tezkere görüşecek.Terörist de orda bekliyordu hükümetin keyfi gelsin diye.Habur mu kapatıldı?Kuzey Irak'a verdiğimiz elektrik mi kesildi?İncirlik mi kapatıldı?İcraat adına ne yapıldı?
Valla yalandan kimse kendisini donkişot zannetmesin.Yok Erdoğan daha önce neredeymiş veya daha önce neden söylememiş miş.ben daha önce sağcı ,milliyetci solcu her hükümeti gördüm ve hiç biri Amerikaya karşı Bugün Erdoğanın söylediklerinin onda birini bile söylemeye cesaret edememişlerdi. Şimdi kalkıpta kimse yalancı pehlivanlar gibi meydanda dolaşmasın.
Bizim ordumuz bile daha önce yaptığı büütün darbeleri amerikanın desteği sayesinde yapmıştır.Amerikanın onay vermediği hiç bir darbe teşebbüsüne girşmemişti.Kısaca amerikaya karşı en sert tumumu bir haftadan beri Başbakan izlemektedir
Biz Erbakanıda,Ecevitide çok iyi biliyoruz.Erbakan kıbrıs harekatında ortalıkta görünmedi ama maalesef bittikten sonra,ben yaptım bile dedi.Bizdede öyle bir toplum varki har müslümanım diyene,yalançıda olsa,sahtekarda olsa inanma huyu vardır.O yüzden de zaten Müslümanlık postu çok kullanılır özellikle siyaset hayatında ve Erbakan'da güzel bir örnektir bu konuda....Ecevit kıbrıs barış harekatını nın emrini verdiğinde hükümet koalisyondu.yani o karar tekbaşına vermedi.Bir defa erbakandan dinlemiştim dediki ben kıbrısta daha da ileri gitmek için ecevite öneri götürdüm ama kabul etmedi amerişka ve ingilterenin tamaqm buraya kadar daha fazla ileri giderseniz sert ambargo uygularız tehditlerine boyun eğdi.