Erdoğan'a kızanlar, bu tabloyu özlüyor!

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Erdoğan'a kızanlar, bu tabloyu özlüyor!
Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta Peres karşısında ortaya koyduğu ‘onurlu' tavır bütün dünyada takdir toplarken, bu başarıyı gölgelemek için yoğun gayret sarfeden kartel medyası, 1999 yılında ABD ziyareti sırasında Clinton karşısında el pençe duran dönemin Başbakanı Ecevit'i göklere çıkarmıştı.

24ybyg6.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm dünyada hayranlık uyandıran Davos çıkışı tartışılmaya devam ediyor. Erdoğan'ın çıkışı, Türkiye'de ve dünyada herkes tarafından övgülere sebep olurken, sadece kartel medyası ve CHP'liler tarafından başarısızlık olarak gösterilmeye çalışılıyor. Başbakan Erdoğan'ın haklı çıkışını zihinleri bulandırarak başarısızlık olarak göstermeye çalışan kartel medyasının, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in 1999 yılında ABD Başkanı Bill Clinton karşısında el pençe durarak Türkiye'yi rezil eden duruşunu büyük başarı olarak gösterdiği ortaya çıktı. Kartel organı Hürriyet'in arşivlerine girdik ve benzer bir olay karşısında nasıl ikiyüzlü oluverdiklerini gördük.

ERDOĞAN İÇİN: “DAVOS RUHU ÖLDÜ, ERDOĞAN PANELİ TERK ETTİ”
Başbakan Erdoğan'ın milletin gönlünde taht kuran Davos çıkışını küçültmek için elinden gelen çabayı gösteren kartel medyasının en önde geleni Hürriyet gazetesi “Davos ruhu öldü” manşetiyle duyurduğu çarpıtma kokan haberini, “Davos'ta Gazze'deki barışa katkı panelinde şok. Erdoğan, Peres'e sert tepki gösterdi” şeklinde vermişti. Hürriyet, 29 Ocak 2009 tarihli Hürriyet gazetesinin internet arşivinde de “‘Erdoğan paneli terk etti' Cumhurbaşkanı Peres'e ‘siz öldürmeyi iyi bilirsiniz' dedi” şeklinde yazarak Erdoğan'ı Peres'e karşı çok sert olmakla suçlamıştı.

ECEVİT İÇİN: “BÜYÜK MESAJ, DENSİZE AZAR”Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışını karalamaya çalışan Hürriyet'in Ecevit döneminde yaptığı haberler ise gerçek yüzünü ortaya koyuyor. Dünyanın en saygın gazeteleri bile Ecevit'in ABD ziyaretini fiyasko olarak değerlendirerek ABD'den eli boş döndüğünü vurgularken, kartel gazeteleri sadakat yarışına girmişçesine Ecevit'i şişirme beyan ve yorumlarla bir kahraman gibi göstermişti. 27 Eylül-2 Ekim 1999 tarihlerinde ABD ziyareti sırasında Başkan Clinton karşısında el pençe duran dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in içine düştüğü rezaleti, 30 Eylül 1999 tarihli Hürriyet gazetesi, “Büyük Mesaj” diye duyurdu ve haberde “Clinton, Ecevit'le görüşmesinde ‘AB sürecinde Ankara'yı destekleyeceğiz' dedi. Ecevit'i mutlu eden mesajlar şöyle...” ifadelerine yer verdi. Hürriyet, 1 Ekim 1999 tarihli sayısında ise Başbakan Bülent Ecevit ve Dışişleri Bakanı İsmail Cem'in, “Türkiye bize muhtaç. İstediklerimizi yapın” diyen Demokrat Parti Senatörü Joseph Biden'e, “Biz buraya avuç açmaya gelmedik. Kıbrıs meselesi 1974 yılında bitmiştir” şeklinde verdiği cevabını, “Densize Azar” manşetiyle haberleştirmiş ve iç sayfalarda “Küstaha Fırça” başlığıyla devam eden haberde “Rum kuklası Senatör'ü Ecevit ve Cem perişan etti” denilmişti.

EKŞİ: “TÜRK ULUSU ONURUNA DÜŞKÜNDÜR”Başbakan Erdoğan'ın tavrını, “Davos'ta skandal” başlıklı yazısıyla yorumlayan Hürriyet gazetesi köşe yazarı ve illegal basın konseyinin başkanı Oktay Ekşi “Azarlamacı Erdoğan, Peres'i azarladı. Bu ne büyük kabalıktır. Bu olay ilişkilerimizi fena zedeler. Umarım başbakan özür diler de bir çuval incir berbat olmaz” diyerek İsrail avukatlığına soyundu. Aynı Ekşi, Ecevit ile ABD'li senatör arasında geçen tartışmayı “Yeminli Türk Düşmanları” başlıklı köşesinde şöyle değerlendirmişti: “Joseph Biden ABD Kongresi'nin yeminli Türk düşmanıdır. Şantaj yapıyor. Bu bezirgan kafalı, küstah tavırlı adama Türk ulusunun onuruna düşkünlüğü konusunda birileri bilgi verir mi bilmiyoruz?”

ÖZKÖK: “ECEVİT'E İNSAFSIZLIK YAPMAYIN”Erdoğan'ın dik duruşuna karşılık, “Bir ülkede, böyle bir olayda bütün gazeteciler, bütün yazarlar, Başbakan'ın tavrını desteklemek zorunda mı?” diyen Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ise ABD'den eli boş dönen Ecevit için insaf çağrısı yapıyordu. Özkök, “Halkın sağlam raporu” başlıklı köşesinde ise “Hasta mı diye sorguladığımız Ecevit son beş yılda hükümet sorumluluğu taşıdığı yıllarda devleti güç duruma düşürecek bir hata mı yaptı? Öyleyse Ecevit'e bu kadar insafsızlık, acımasızlık niye? Bu ülkede 40 yıllık bir siyaset mazisi içinde, namusuna, ülkesine toz kondurmayan bir siyasetçiye biraz daha zarif davranamaz mıyız? Başbakan Ecevit'in, devlet yönetimini zaafa uğratacak en küçük bir davranışı olmamıştır” demişti.

KAYNAK

bu günler kim ak, kim kara ortaya çıkacağı günlerdir..tüm dünya başbakanımızın onurlu ve haklı duruşunu desteklerken başbakanımızın dediği gibi gölgesinden korkanlar bu durumu dahada nasıl karşıt aleyhe çevirecekler göreceğiz..siyonistler işbirlikçi kartel medyayla beraber bakın neler tezgahlıyorlar..israilde yayınlanan bir gazete:
Haaretz gazetesi; “İsrail'in Başbakan Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmek için çalışacağını, Ermeni meselesinden Kürt meselesine kadar bu amaçla her şeyi kullanacağını, Türk ordusunu AK Parti'ye karşı kışkırtacağını, içerideki bürokratlarla zayıflatmaya çalışacağını” yazıyor...
işte israilin bilinen birkaç planı ..bakalım akp karşıtları negibi çamur ve safsatalarla siyonistlere hizmet edecek..

ya başbakan çıkıp demedimi benim tepkim peres e değil moderatöreydi diye???

ne israile tokatından bahsediyosunuz???

yada başbakan perese dedim demeye cesarete demediği için kıvırıyo lafı.

ya ni ya başbakan yalan söylüyo ya da siz okuduğunuzdan bişey anlamıyosunuz?

hangisi????

lider_6.jpg

ecevit_ab.jpg

16qid2.jpg

Türk milleti onurludur, Başbakan Erdoğan'ın yaptığını sonuna kadar destekliyorum.

biz içimizdeki ....... gibi değiliz. israil, abd kızacak diye onursuz olamayız.

durun bakayım kimdi bu ecevit.abd ve avrupalılara rağmen kıbrıstaki soydaşlarımızı ölümden kurtaran harekatın emrini veren başbakandı yanlış hatırlamıyorsam. utanmayın ( ki zaten utanmıyorsunuz ) davos fatihi kimi kurtarmış bir söyleyinde bilelim. hangisi daha büyük devlet adamlığı acaba. çocukların ölümünü seyredip, boynunda katillerin hediyesi altın boynuz madalyası ile modatöre kızdım ayaklarına yatmakmı dik duruş dediğiniz. yoksa kıbrısta katliamlara engel olacak cesareti gösterip o harekat emrini vermekmi. hadi ülen. tayyibi ecevitle bir tutmayı bırakın tırnağı bile olamaz. kim siyonistlerin yalakası çok net ortada. devam edin şova. icraat sıfır, kuru söz çok. acınacak haldesiniz. emperyalizmin en çirkin yüzünü sergiliyorsunuz. hatta aymazlıkta öyle ilerisinizki nerdeyse Atatürkle eşdeğer tutacaksınız. insaf be. atatürk bu ülkede bir kurtuluş mücadelesi verdi atalarımızla. ecevit ve erbakan kıbrısta soydaşlarımızı kurtardı. tayyip ne yaptı, şehit kanlarıyla alınmış vatanı sattı savdı, filistinde çocuklar öldürülürken seyretti. sonra iki sözle iki delikanlılıkla başımıza fatih kesildi. hadi ordan siyonizmin oyuncakları. utanın diyeceğim boşa olur. yinede saygılar...

Moderatöre tepki vermekse kahramanlık başbakanımız gerçektan kahraman.
Kıbrısa herkeze ramen asker çıkarmak pısırıklıksa Ecevit pısırıktır.
Son olarak ainesi işdir kişinin lafa bakılmaz.

elsalv@dor;4025305]sen şakamısın

tepkim moderatöre derken davosu terkettiği için söyledi perese sen katilsin demedimi sen duymadınmı yoksa işitme organın başka bir tarafındamı senin :)

kardeş adam A K P düşmanı avatarına baksana..ne anlatsan boş boş..

erdoğana yapılan muamele kabul edilemez. ama birazcık da insan kendini bilip konuşur yahu. türkiyenin çapı nedir ki israili fırçalıyosun..

bedel ödemeye hazır mısınız?...

bedel ödemeye hazır mısınız?...

biz bedeli kendi vatanımız için öderiz ...

ne idüğü belirsiz araplar için şahsen kılımı kıpırdatmam .ülkemin imkanlarınıda o yönde kullanmak isteyen her kim olursa hepsinin allah belasını versin .

soydaşlarımızı görmeyip arapçılık yapana yazıklar olsun...

rahmetli eceviti bu işlere karıştırmazsak daha iyi olmazmıydı.ölmüşün arkasından yazmaya ne gerek vardı.neler yaşandı hemen hemen herkes biliyor.erbakana libya gezisinde yapılan hakaret karşısında bir güzel manşet atan satılmış medya sözkonusu başbakan olunca yerden yere vurmaya kalktılar.baktılar halk destekliyor başbakanı kıvırmaya kalktılar.yok efendim neden uçuşlar durdurulmuyor.ilişkiler neden tamamen kesilmiyor diye bağıranlar..gen.kurm.başkanlığının açıklamasını görmezden geliyor.sözde sil.kuv. önem verenler açıklamalarıda dinlemiyorlar.dünyada birkaç ülke hariç israilin ekonomik ve politik gücüne tamamen karşı çıkamazlar.bu dünyada para,bilimsel teknoloji,işbirliği ve birbirlerine sadakat konusunda (sevmesemde) maalesef yahudilerde var.isterseniz inkar edin..dünyanın en lanet katliamlarını yapıyorlar.sadece seyrediliyor.ırak a girmeye karşı çıkanlar birazcık düşünseler amerikaya nasıl gol atıldığını(isteseydi başbakan o tasarıyı bence geçirtirdi).israilin vahşiliğini, kötülüklerini eleştirelim.ama iyi yanlarını bir örnek alabilsek.kimse TÜRKİYE mizi tutamaz.soros un bir açıklamasını hatırlatırım:bizim çıkarlarımıza hizmet edecek yazarlara diğer kişilere para aktarımı yapıyoruz.dikkat edin!ukrayna, gürcistan gibi ülkelere..bence ülkemizde bulunan bazı köşe yazarlarına ve medya yön.lerine parasal yardım yapıldığını düşünmekteyim.bazı gazetelerin geçmişte ve bugünlerde yazdıklarına bir bakın........ avrupa baskısında bölünmüş TÜRKİYE haritasını görmeyen varsa bir araştırsın.vatansever geçinen gazetemiz sözde yanlışlıkla o haritayı basmış.sevsinler sizi vatan hainleri......

Kaç Yıllık İsrail'in Çapı Ne Türkiyenin Cumhurbaşkanına Dikleniyor...
Orda Gururumuzu Ayaklar Altında Bırakmadık...
Ama Görüyorum Ki Bazı Arkadaşlar KARTEL Medyası Görevliğine Soyunmuş...

ABD başkanı ve İsraiL yöneticiLeri karşısında ellerini bağLayan
ve başını eğen bir Cumhurbaşkanınız oLmadığı için gurur duymaLısınız !

cumhurbaşkanımızmı varmış. ben onu noter sanıyordum. ha şu eşi 500 dolarlık havyardan yiyen ve hesabı devletin sırtına yükleyen kişiden bahsediyorsun. çok gurur duyuyorum çok. hocası trilyon davasından hüküm giyen kendisi dokunulmazlık zırhı ile yırtan zat. neyseki benim cumhurbaşkanım değil. bu yüzden çok gurur duyuyorum. dışişleri bakanıykende abd ile gizli bir anlaşma yapmıştı değilmi. ne kadar gururlansak az. başka isteğiniz varmıydı. goygoycular geziyo etrafta tikkatli olun.saygılar...

Türk değisen sorun yok kardeşim kafana göre takıLabiLirsin :goz:

TÜRKÜM DİYEMEYENLER BİZİM BAŞBAKANIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ OLAMAZ

tayyiple ABDullah gülün türk olduğunu siz nerden biliyorsunuz .

tayyip ben gürcüyüm diye kendi söyledi .bir kerede türküm diyemedi zaten .

ABDullah gülde türküm diyemeyen insanlardan birisi .ermeni olduğu dillendirilmeye başlandı chp li milletvekili tarafından. bu chp li milletvekiline bunu söyleyende ADBullah gülün yakın akrabası ..

ayrıca gidin birde musanın çocukları kitabını okuyun....

Türkiye'nin nerdeyse yarsını yanına aLan bir parti başkanının ''TürkLüğünden'' Şüphe ediyorsan bende senin türkLüğünden şüphe ederim.Yani erdoğan oy verenLerde türk değiLdir diyorsun.
Yani söyLediğin laf türkiye'nin yarısı türk değildir'e çıkıyor.
AsıL Ben Şu anki başbakanımıza ''Benim başbakanım değil'' diyenLerin türkLüğünden şüphe derim :goz:
Biz Clinton Karşısında ezikLik yapıp başını eğip ellerini bağLayan Ecevit'i başbakınımız oLarak kabuLLendik !
Ben açtım sen toparLa toparLayabiLirsen :goz:

Geri