Erdoğan'a Anket Şoku!!!

Ben son dönemde yaşanan yolsuzluk olayları ve terörle mücadale konusunda hükümetin yetersiz kaldığı
görüşleri ile bu oy oy kayıplarının doğrudan ilişkili olduğunu düşünsemde yerel seçimlerde ne yazıkki yine
ezici bir üstünlükle adalet ve kalkınma partisinin öne geçeceği düşüncesini göz ardı edemiyorum.

Tamam tamam oylarınız düşmedi şaka yaptık. Bu korku size 10 yıl yeter.

Oylar sizin şeref bizim olsun.

şerefle şerefsizn tarafı herzman bellidir ve halk her zaman şerefliyle şerefisiz ayıklamıstır parlementoda... ayrıca anket hürriyetin çarpıtmasından ibaret...

yerel seçimlerde ak partiye bişey olmaz merak etmeyin.. genel seçimlerde tayyip güsel bi şok geçirir.. nasılsa kriz türkiyeyide vurunca insanlar yavas yavas bişeyleri anlarlar...

ba koçum senin hangi partiye oy verdiğin aslında bei alakadar etmez.

ben Ak partiye oy veriyorum ve neden verdiğimide çok iyi biliyorum.

ancak biz doğru bildiğimiz konuda partimiz de olsa Başbakanımızda olsa ona karşı tavırda almasını ve onu eleştimrsini biliriz

sizler gibi ezberletilen sloganları atmayız

eğer forumdaki konuları okursan gerektiğinde eleştirmeyi ve karşı duruşu görürüdün

ama boş ver siz anlayamazsınız

bu tip tavırlar sizin için çok uzak veyabancı şeyler
KOÇ MOÇ.....DİKKATLİ KONUŞURSANIZ SEVİNİRİM AKP Lİ KARDEŞ....

AKP en az 2-3 seçim daha iktidarda gider.Nekadar medya karalama çalışması yapsada.Merak ediyorum acaba neden hiç Chp hakkında haber yapmıyorlar.:eek:

yerel seçimlerde ak partiye bişey olmaz merak etmeyin.. genel seçimlerde tayyip güsel bi şok geçirir.. nasılsa kriz türkiyeyide vurunca insanlar yavas yavas bişeyleri anlarlar...

yani krizin Türkiye'yi vurmasını istiyorsun. neden?

Akp hızla kan kaybediyor ama oy oranı çok yüksek olduğu
için şimdilik bu kayıplar kabul edilebilir seviyelerde görünüyor.

Yerel seçimlerde adalet ve kalkınma partisinin alacağı oy
miktarı daha sonra yapılacak genel seçimler için çok önemli
bir veri teşkil edecektir bekleyip göreceğiz.

öyle tahmin ediyorum ki chp mhp ve dier partiler yine arkalarına baka baka oturucaklar... sanırım oy oranında düşüş olucak ama yinede kolay kolay gitmez bu hükumet insallah allahım RECEP TAYYİP ERDOĞAN a uzun ömür ihsan eyler de atatürkçülükğün arkasına sığınıp şehit kanlarında oy toplamak isteyen şerefsizlere gün doğmaz..

öyle tahmin ediyorum ki chp mhp ve dier partiler yine arkalarına baka baka oturucaklar... sanırım oy oranında düşüş olucak ama yinede kolay kolay gitmez bu hükumet insallah allahım RECEP TAYYİP ERDOĞAN a uzun ömür ihsan eyler de atatürkçülükğün arkasına sığınıp şehit kanlarında oy toplamak isteyen şerefsizlere gün doğmaz..

gün din türban diyip halkı soyup soğana çeviren şerefsizlerin günü olduğu için korkma, bu ülkeyi boğduğunuz karanlık kolay kolay gün yüzü göremez.

İnanması belkide zor gelebilir ama akp nin oyları yapılan güncel her ankette bir kaç puan daha
düşmekte bunun anlamı artık kendi tabanı bile eskisi kadar adalet ve kalkınma partisine ( güven )
duymamaktadır yerel seçimlerde alınacak sonuçlar önemli olsada en son kararı elbette halkımız verecektir.

eminmisin?

ba koçum senin hangi partiye oy verdiğin aslında bei alakadar etmez.

ben Ak partiye oy veriyorum ve neden verdiğimide çok iyi biliyorum.

ancak biz doğru bildiğimiz konuda partimiz de olsa Başbakanımızda olsa ona karşı tavırda almasını ve onu eleştimrsini biliriz

sizler gibi ezberletilen sloganları atmayız

eğer forumdaki konuları okursan gerektiğinde eleştirmeyi ve karşı duruşu görürüdün

ama boş ver siz anlayamazsınız

bu tip tavırlar sizin için çok uzak veyabancı şeyler

Hem akpartiye oy veriyorsun hemde ne yaptığını biliyorsun,güldürme kardeşim.buzdağının suyun üstündeki kısmı güzel ama asıl büyükve tehlikeli kısım suyun altındaki kısım.ne çıkacagını bilemiyorsun.geçmişlerini iyi incelersen oy atan ellerini bağlarsın.sen nerden biliyorsun der isen SİYASAL BİLG.FAK.(MÜLKİYE) OKUDUM.ORDA GÖRÜŞLERİN TEMELLERİ ve kaynakları öğretiliyor.yani bazıları gibi DİN ELDEN GİDİYOR DİYEN ULEMAlardan (veya ÜSTAD diyorlar )fevz almıyoruz.sende biraz araştırmacı ol...GİT BİR AKP İL TEŞKİLATINA bir kart al bak hakkın olmayan nerelere ulaşıyorsun(her iktidarda oldu ama bu kadarda abartılı değildi)

bir insana rumuzu ve avatarı bu kadar uyarmı?dürüst bir insan olduğunuz için size saygı duyuyorum.avatarınız düşüncenizle gelinecek sonu açıkça belli ediyor.hiç olmazsa geri kalan %99.9 cemaatçiler gibi saklanmıyorsunuz.TEBRİKLER...

Ne kadar karanlık zihniyetli insan varsa, ne kadar Atatürk' e dil uzatan, ne kadar Türk Silahlı Kuvvetlerimize dil uzatan (pkk yalakası şeriatçı, vb. bilimum şerefsiz varsa) hepsini Atatürkçükler öpsün.

Her lafa Atatürk' ü dolamayı o kadar alışmışsınız ki, artık sizin bu edalarınıza sinirlenmiyorum bile. Atatürk' ün İstiklal Mahkemelerinde asmış olduğu şeriatçı vatan hainlerinin kuyruk acılarıyla dolanın durun.

Geri