Erdoğan: Yaşadıklarımı Ülkem Kaldırmaz

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Erdoğan: Yaşadıklarımı ülkem kaldırmaz

Başbakan: Söyleyecek daha çok şey var. Ama ülkem bunları kaldırmaz. Bazı şeyleri söylemek zaman istiyor..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumunda, “Değişen Dengeler ve Türkiye'nin Artan Önemi” konulu konferans verdi.

Konuşmasının sonunda soruları yanıtlayan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın GATA’ya alınmamasıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Eşiyle birlikte 3 yıldır bu konuyu gündeme taşımadığını belirten Erdoğan, ‘Söyleyecek daha çok şey var. Ama ülkem bunları kaldırmaz. Bazı şeyleri söylemek zaman istiyor’ dedi.

YAŞADIKLARIMI ÜLKEM KALDIRMAZ

Türkiye’de muhalefet bu yaklaşımları benimsiyorsa. Bunlara bulaşmış olanlara avukatlık yapan siyaset varsa. Bu düşündürücüdür. Dün akşam yaşanan olayın farklı bir boyutu var. Bazı şeylerde dürüstlüğün gereğinden bahsediyoruz. Ben eşimin yaşadığı bir olaydan bahsettim.

İŞTE ERDOĞAN'IN O KONUŞMASI

Başbakan: Yaşadıklarımı ülkem kaldırmaz

Ben ve eşim 3 yıldır bu olayı gündeme taşımadık. Ben ülkemde gerilim istemiyorum. Sadece bu değil bir çok şey yaşadık. Ama bunları gereken yerlerle paylaştım. Yaşadıklarımı anlatırsam olmaz çünkü ülkem henüz kaldırmaz. Gerekirse belki siyaseti bıraktıktan sonra yaşadıklarımı kaleme almak suretiyle paylaşırım.

HANGİ ÖZGÜRLÜK

Çok önemli bir sanatçı hasta yatağında. Eşim eşinin arıyor. Sonra “Sizinle dışarıda görüşelim” diye bir cevap geliyor. Bunu neyle izah edeceksiniz. Hangi özgürlük çerçevesinde bunu tanımlayacaksınız. Benim vergisini, parasını vermek suretiyle oluşturmuş olduğumuz bir kurumda başbakanın eşini engelleyemeye çalışıyorsunuz.

Bunu engelleyebilir miydik engellerdik ama Eşimin gözyaşlarını gördük. Peygamber gibi insan denmiş. Bu cehaletten olmuş olabilir. Bir insan bu ,ifadeyi kullanmış olabilir.eğer sen de inançlıysan bunu kabul edemezsin.

Çünkü peygamberlik zinciri kapanmıştır. Tayyip Erdoğan için bunu söyleyemezsin. Bana bu yakıştırmayı yapan karşısında arkadaşım gerekeni söyledi. Arkadaşlarıma gerekli talimatı verdim ya istifasını alın ya da ihraç edin. Bunun üzerinden rant devşirmeye çalışan basit bir siyasi anlayış.

Kaynak

Ülkesel paradigmalar, sosyal hayatı engelliyor ve sosyolojik dramı ortaya koyucu olduğunda; sorgulanmaya, yeniden yazılmaya gebe kılar kendini. İşte bu tür sosyolojik dramları biz bu ülkede normal fert bazında da üst düzey sınıf bazında da trajik durumda görmekteyiz.

İdeolojiler bile insan refahı, sosyal düzen adına varolurlar, varolagelmişlerdir. Çünkü kalıcı olanları 'insan' tabanlıdır. İnsana insanca muamele mümkün olmadıkça hiç birşey yücelmez, hiçbir varolmuş yükselemez. Umarım bu derin sancılar da bitici olur.

herşeyi bil ama bildiklerini her yerde söyleme...

başbakan olmak zor.hele hele türkiyemde daha da zor...:utan

başbakana allah sabırlık versin inşallah haklı çıkar her seçimde

Ben yanlısı değilim ama Allah yardımcısı olsun... Annesini de alsın gelsin...

Başbakanım dik dur eğilm bu millet seninle...

onların zamanı gelmemiştir daha. istismar zamanı geldiğinde hepsini kullanır hiç merak etmeyin.

Küçük Emrahı geçti,
Milletine acıyorsa konuşmasın o zaman
Ben şahsen Onun başbakan olmasını dahi kaldıramıyorum.
Hazmedemiyorum.

Çok güzel kekliyor bu adam ya şu duygu sömürüsüne bakar mısın?

Şener Şen ile Kemal Sunal aklıma geldi.

- Her defasında yaptım ama neden yaptım diyerek, ağlayıp Kemal Sunal'ı kandırıyordu Şener Şen.

Artık yine Erdoğan' ın gündemlerine maruz kalacaksınız. Onca sömürdüğünü tekrar kandırması lazım.

Erdoğan: Yaşadıklarımı ülkem kaldırmaz

yaptıklarını ülkenin kaldırdığını kim söyledi sana
at bile kabul etmedi seni attı sırtından
hisli hayvan tabi

bence meclisteki tartışmada tartışmayı açan grup kesinlikle haklıdır. çünkü peygamber iddasında bulunan birini partimde barındırmam diyor adamlar ispatlamazsanız bilmem nesiniz diyorlar onlarda işte cd diyor işte kayıtlar diyor genede bu duymamazlıktan geliniyor ve adamların üstüne yürünüyor. gataya alınmaması ise başlı başına bir ayıp ve bunun savunmasını yapmak da ayıptır bu konuda da sayın başbakanımızı haklı görüyorum ancak çarpıtmalar yaptığını ve türkiyenin asıl meselesinden sürekli türkiye yi uzaklaştırdığını düşünüyorum.

Durmak Yok Ajitasyona Devam
:lol:

Küçük Emrah Takliti yapmaya devam ediyorlar .
Ben yetim , Ben Öksüz
:lol:

Türk halkıda gaza gelip Mazlum ayağına yatan Başbakana oy vermeye devam ediyor .
:001_cool:

Hayır her türlü siyasi çirkefliğini anlıyorum, duygu sömürü taktiklerini çözüyorum. Lakin anlayamadığım şu; 3 yıl önce olan bir olayı neden gündeme getiriyorsun. Hem kendi karını siyasete alet ediyorsun, bir de utanmadan benim eşimi siyasete katmak şerefsizlik veya ona benzer ifadeler kullanıyorsun. Hangi şeref??!
Bu mudur insan olmanın onuru??!

bu ülkede açlıktan fakirlikten ne dramlar yaşanıyor her gün...anlatılsa ülke değil dünya kaldırmaz....

bu ülkede o açlı fakirlik 80 yıldır var kardeşş... sadece şu son 7 yılda olmuş bişey değil o nedensee bazılarının görüşü 7 yıldan öncesine gitmiyorr....

Çok güzel kekliyor bu adam ya şu duygu sömürüsüne bakar mısın?

Şener Şen ile Kemal Sunal aklıma geldi.

- Her defasında yaptım ama neden yaptım diyerek, ağlayıp Kemal Sunal'ı kandırıyordu Şener Şen.

Artık yine Erdoğan' ın gündemlerine maruz kalacaksınız. Onca sömürdüğünü tekrar kandırması lazım.

sizin gibi düşünenler için erdoğan ne yapsa zaten sömürü onun için susmanız ve konuşmamanız daha iyi bence kendi istediğiniz adam lider olduğu zaman konuşursunuz

Geri