Erdoğan yüzyılın devlet adamı seçildi

algida ve cartdor'un sponsor olmalarını istiyorum hh ye

zira bu yalama işini daha iyi yapanları başka yerlerde bulamazlar kolay kolay :)

osuruktan teyyare,selam söyle o yare.

yüzyılın devlet adamı mı ? ne yapmış fatih gibi çağ mı kapatmış ? atatürk gibi ülkeyi her türlü o.çocuğundan mı kurtarmış ?

tarih böle bi emperyalist,siyonist uşağı bi lider görmemiştir.e uşaklıkta tavan yapınca her türlü sahte ödülün ona verilmesi çok doğal.

bana hristiyanların verdiği ödüllerden bahsetmeyin,emperyalizm etkisi altına girmemiş hangi müslüman ülke erdoğana ödül veriyo,bana onu söyleyin.

çok boş şeylerle övüyorsunuz adamı.

sizler nasıl ülkenin bu berbat gidişatını göremiyorsanız bizde malesef bu erdoğanın yüzyılın devlet adamı seçilecek bi yönünü göremiyoruz.bizi bağışlayın =)

herkes kendi cağının adamı seçilir dediğin şahisyetler her şarta tayibi sollar ama bu devirde tayip gibi birinin adını ver

Devleti kurmakla övünen CHP, tek parti diktatörlüğü hariç bu ülkede iktidar olamadı milletten her seçimde tokadı yedi

MHP is tek sermayesi şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapmak

Bi ara apo itini asacağım , türbanlı milletvekilini meclise ben sokacağım çünkü onlar üerkek ben erkek palavrasıyla yüzde 18 lik bir oy alış olsada koşa koşa gidip MHP için "Eli kanlı katiller" diyen Rahşan Ecevit eteklerine yapışıp onlarla koalisyon kurdu.

Erdoğan ise Partisini kurduktan 1.5 yıl sonra tek başına iktidara geldi ve girdiği bütün seçimleri neredeyse rekor oylarla kazandı

Sadece seçimleri kazanmakla kalmadı Ülkemizin iliklerine kadar işlemiş olan darbeci ve çeteci yapıyı çökerterek ülkenin bağırsaklarını temizledi ve bu temizlik hala sürüyor.

Şimdi böyle bir lider Yüzyılın lideri olmayacakta kim olacak

herkes kendi cağının adamı seçilir dediğin şahisyetler her şarta tayibi sollar ama bu devirde tayip gibi birinin adını ver

Veremem çünkü hiçbiri onun kadar mazlum hakkı yememiş,hiçbiri onun kadar emperyalist uşağı olmamış,hiçbiri vatanına bu kadar ihanet etmemiştir.

Olayın hala farkında değilsiniz seçenler hristiyan,öle uyutulmuşunuz ki tayyip i müslüman ülkelerin seçmesi gerektiğinin farkında değilsiniz.Başka bişi oldumu hristiyanlara,yahudilere ateş püskürürsünüz ama sırtınızı sıvazladıklarında sesinizi çıkarmazsınız.

Yüzyılın devlet adamı seçilmek öle kolay değil bu adam ne yaptı da bunu haketti ?

Veremem çünkü hiçbiri onun kadar mazlum hakkı yememiş,hiçbiri onun kadar emperyalist uşağı olmamış,hiçbiri vatanına bu kadar ihanet etmemiştir.

Olayın hala farkında değilsiniz seçenler hristiyan,öle uyutulmuşunuz ki tayyip i müslüman ülkelerin seçmesi gerektiğinin farkında değilsiniz.Başka bişi oldumu hristiyanlara,yahudilere ateş püskürürsünüz ama sırtınızı sıvazladıklarında sesinizi çıkarmazsınız.

Yüzyılın devlet adamı seçilmek öle kolay değil bu adam ne yaptı da bunu haketti ?

onun dışında dünyada tanına bir başka lider yok dünyada sadece müslüman halkalarıda yok ilim ilim diyorsun batı diyorsun şimdi tayibin belini sıvazladığı için batıya düşman kesiliyorsun cumhuriyet kurulalı beri batının takldidini yapıyoruz bu ne perhiz bune laha turşusu

yarın gelir Fatih karderş katlettı dersiniz hangisine bakalım şimdi biz müslümanlar erdoğanı 100 yılın adamı seçse şeriat geliyor dersiniz

bence önce neyi istediğinize karar verin biz istedik destek verdik vermeyede devam edecez siz bizim görmedikelrimiz gördüğünüzü idia ediyorsunuz bizde sizin görmediklerinizi gördüğümüğzü idia ediyoruz : ) bunu zaman gösterecek ha biz diyoruz ki zaten zaman bunu gösteriyor artık

onun dışında dünyada tanına bir başka lider yok dünyada sadece müslüman halkalarıda yok ilim ilim diyorsun batı diyorsun şimdi tayibin belini sıvazladığı için batıya düşman kesiliyorsun cumhuriyet kurulalı beri batının takldidini yapıyoruz bu ne perhiz bune laha turşusu

yarın gelir Fatih karderş katlettı dersiniz hangisine bakalım şimdi biz müslümanlar erdoğanı 100 yılın adamı seçse şeriat geliyor dersiniz

bence önce neyi istediğinize karar verin biz istedik destek verdik vermeyede devam edecez siz bizim görmedikelrimiz gördüğünüzü idia ediyorsunuz bizde sizin görmediklerinizi gördüğümüğzü idia ediyoruz : ) bunu zaman gösterecek ha biz diyoruz ki zaten zaman bunu gösteriyor artık

bu mudur yani herşey dünya çapında tanınıyor olabilmekmidir ? sebebin beni güldürdü.arkadaşım ilim de mecburen alıcaksın,batının iyi yanlarını alıcaksın ki almak zorunda kalıyorsun,müslüman ülkelerin hangisi ilimle uğraşıyo,yeni bişi icat ediyo yada keşfediyo ? ama devlet adamı seçilecekse bunu müslümanların seçmesi gerekir.batının taklidini yapmıyoruz batı ile doğunun tam ortasını bulmaya çalışıyoruz,atatürk ün bayanların giyinişi hakkında bi lafı var çok doğru bi lafı.onu vermicem git araştır kendin bul bilmiyorsan.atatürk hep ortasını bulmaya çalışmış ama ondan sonra gelenler tamamen batıya yönelmek istemişlerdir.

müslümanlar erdoğanı yüzyılın adamı seçse şeriat geliyor demem ama bazı delillere bakarak irtica geliyor diyebilirim.ha merak etme zaten müslümanlardan onu devlet adamı seçen yok,heveslenme =)

ve son olarak şundan emin konuşabilirim ki ne arap ülkeleri ne de türkiye artık ihya olabilir.

ha sen bu kadar mazlumun ahını alan,kul hakkı yiyen insanları destekliyorum ve ileride hiç hesap vermicem,bu kadar günahın,vebalin altında kalmıcam diyorsan devam et desteklemeye.

günümüz liderleri arasında en aklı başında olanı PUTİN dir, putin recebe hoooppppp dediiii suriyenin iç işlerine karışma karıştırma dedi recep duvara toslamış gibi oldu. hatırlarsanız recep suriyeye askeri operasyondan bahsediyordu rusya savaş gemilerini akdenize gönderince recep dut yemiş bülbül olduydu.

hatayda kurulan yardım çadırlarında suriyeli pkklılara mühimmat desteği verilip suriyeye salınmaktadır ...

algida ve cartdor'un sponsor olmalarını istiyorum hh ye

zira bu yalama işini daha iyi yapanları başka yerlerde bulamazlar kolay kolay :)

Aga siyasetten faLan pek anLamam Ama Bu lafa güLünür :)

bu mudur yani herşey dünya çapında tanınıyor olabilmekmidir ? sebebin beni güldürdü.arkadaşım ilim de mecburen alıcaksın,batının iyi yanlarını alıcaksın ki almak zorunda kalıyorsun,müslüman ülkelerin hangisi ilimle uğraşıyo,yeni bişi icat ediyo yada keşfediyo ? ama devlet adamı seçilecekse bunu müslümanların seçmesi gerekir.batının taklidini yapmıyoruz batı ile doğunun tam ortasını bulmaya çalışıyoruz,atatürk ün bayanların giyinişi hakkında bi lafı var çok doğru bi lafı.onu vermicem git araştır kendin bul bilmiyorsan.atatürk hep ortasını bulmaya çalışmış ama ondan sonra gelenler tamamen batıya yönelmek istemişlerdir.

müslümanlar erdoğanı yüzyılın adamı seçse şeriat geliyor demem ama bazı delillere bakarak irtica geliyor diyebilirim.ha merak etme zaten müslümanlardan onu devlet adamı seçen yok,heveslenme =)

ve son olarak şundan emin konuşabilirim ki ne arap ülkeleri ne de türkiye artık ihya olabilir.

ha sen bu kadar mazlumun ahını alan,kul hakkı yiyen insanları destekliyorum ve ileride hiç hesap vermicem,bu kadar günahın,vebalin altında kalmıcam diyorsan devam et desteklemeye.

Musluman ulke diye birsey yok dunyada. Halki musluman olan ulkeler var. Ilmin el degistirmesi normal. Yattigimizda kac kere Allah`i dusunuyoruz bunlar onemlidir. Bir toplum kendindeki ozellikleri degistirinceye kadar Allah onlarda olani degistirmez ayeti ve Allah istemeden yaprak bile dusmez ayetleri herseyin Allah`in elinde oldugunu, toplumsal olarak degismedikce de bizim hicbir gelisme saglayamayacagimizi, Allah`in bize bu gelismeleri saglayacak yolu acmayacagini bize acikca ifade eder.

Islamda olcu kendi ekolunu yaratmaktir. Orta yolu bulmak veya tamamen gayrimuslimlere benzemek degil. Gucluyu taklit etmek ezilmis adam psikolojisidir (Bu ilim disindaki olaylarda gecerli. Ilim taklit edilebilir. Baska turlu gelisme yavas olur ve bu onlara benzemeye calismak degildir. Nitekim ilim cinde de olsa ogreniniz hadisi bu dusunceyi destekler.). Konu hakkinda (gayrimuslime benzemekle ilgili) Hz Muhammed (sav)`in cok hadisi ve bu hadise dayanan ecdadin kanuninin seyhulislami ebussuud efendinin fetvasi varda simdi demiyecegim git sen de onu bir arastir :001_tt2:. Benim hayatta olcum Kuran ve hadistir. Sen baska insanlari ve sozlerini taklit edebilirsin. Ben ise tum caglara gonderilmis bir sistemin takipcisiyim. Inaniyorsan Allah`in istedigi yolu desteklemen gerektigini soyleyebilirim sana ;).

ben ne için seçildi demedım sadece kımi secilsın dedım ve neden seçildiğini bilmiyorum ve araştırmadım işimde yok araştırayım ama demek ki adamların gördüğü bir sey var ki seçmişler onlardan veya değil sanki bizi yıllardır yöntenler kimlerden :)

aş artık şunları ya....

neyi aşayım bir gece dili bütün geçmişi silinen halki konuşmayacağızda kimi konuşacaz : ) sen çanakkale de savaşan dedenın mektuplarını okuya biliyormusun okusan anlaya biliyormusun ama bir alman 200 yıl önceki yazıyı okuyup anlaya biliyor

ilim dedğiniz şey bizde avrupaya gitti ve bu günkü bütün ilimlerin temellini oluşturdu ama biz o eski yazmaları okuyamıyoruz batı zamanında ceviri yaptıgı için okuya biliyor biz roketi viana kuşatmasında misket bombasını bagdat seferinde bulduk ama hala ithal ediyoruz kı bin tane el öpüyoruz acaba neden ucak fabrıkasını kapatıp lastık fabrıkasına cevirenler kimler ? kendi petrolunu çıkaramayıp dişarıya bagımlı yapanlar kımler ülkesinde üreteceği otomobil için çeşitli şartlar koşanlar kimler (tofaşı renaultun türkiyede nasıl üretim yaptığına bakın ) 2002 den beri karalıyorsunuz ama buna inat halk gerekeni yapıyor ya siz cok akıllısınız yada bu halkta bir problem var

ben ne için seçildi demedım sadece kımi secilsın dedım ve neden seçildiğini bilmiyorum ve araştırmadım işimde yok araştırayım ama demek ki adamların gördüğü bir sey var ki seçmişler onlardan veya değil sanki bizi yıllardır yöntenler kimlerden :)

neyi aşayım bir gece dili bütün geçmişi silinen halki konuşmayacağızda kimi konuşacaz : ) sen çanakkale de savaşan dedenın mektuplarını okuya biliyormusun okusan anlaya biliyormusun ama bir alman 200 yıl önceki yazıyı okuyup anlaya biliyor

ilim dedğiniz şey bizde avrupaya gitti ve bu günkü bütün ilimlerin temellini oluşturdu ama biz o eski yazmaları okuyamıyoruz batı zamanında ceviri yaptıgı için okuya biliyor biz roketi viana kuşatmasında misket bombasını bagdat seferinde bulduk ama hala ithal ediyoruz kı bin tane el öpüyoruz acaba neden ucak fabrıkasını kapatıp lastık fabrıkasına cevirenler kimler ? kendi petrolunu çıkaramayıp dişarıya bagımlı yapanlar kımler ülkesinde üreteceği otomobil için çeşitli şartlar koşanlar kimler (tofaşı renaultun türkiyede nasıl üretim yaptığına bakın ) 2002 den beri karalıyorsunuz ama buna inat halk gerekeni yapıyor ya siz cok akıllısınız yada bu halkta bir problem var

Hoppp... :) Daldan dala atlama..

Ben sana daha iyi örnek veriyim.. Bİr ingiliz 500 yıl önce shakesperin yazdıgı romanı okuyor ama harf değişmediğinden değil. Dili değişmediğinden.. Sen anlıyamadıgın nokta bu.. Osmanlıda Türkçe yok olmak üzereydi.. Arapça farsca kelimeler işgal etmişti... Türkçeye geri dönmek için yapıldı.. Sen dedenin mektubunu zaten anlıyamazsın kelimeler yabancı.. Ama yok ben arapça farsça kelimelere razıyım diyorsan sana bunu anlatmanın bir gereği yok.. Dedenin okur yazar olma ihtimaline girmiyorum bile.. Sen zannediyorsun ki Osmanlı süper devlet okumuş görmüş bir anda yıkıldı.. CAhilliğinden ve emperyalizm yüzünden yıkıldı.. Kitap yok okur yazar oranı düşük kadınlarda hiç yok.. Matbaada basılan kitap sayısı 150yi geçmez sen de diyorsun 1 gece de tarihi silindi.. Bıkak Allahını seversen cahil yalanlarını... Sinan Meydan Cumhuriyet Tarihi Yalanları kitabında ayrıntılarıyla bulursun sebeplerini.. Her soruna cevap var... Sen rahat ol..

Atatürk zamanında kurulan millileşen fabrikaları satanlara soracaksın.. Seçim zamanın menderes yalakalıgı yaparken iyi sıkısınca fabrikaları kapattı.. İşine gelince özelleştirmeler iyi hristiyanlara yahudilere satılmasında sorun yok.. Simdi rahatsız etmiş.. Aç Osmanlının son yüzyılına halkın nasıl yabancılara köle olduguna bak.. Şimdiyle bir karşılaştır.

Birde şu cumhuriyetle başladı batılılaşma yalanlarını geçicen..Orta okul tarihinde anlatıyorlar 3 .Selim döneminde ilk önce ordunun reformlaşması, örnek olarak batının alındıgına.. Fransız uzmanlar getirildiğine.. Ek olarak subaylara yabancı diller öğretilmesine.. Gerektiğinde eksiğin varsa bazı şeyleri alırsın.. Körü körüne konuşmanın ne anlamı var..

Hoppp... :) Daldan dala atlama..
Ben sana daha iyi örnek veriyim.. Bİr ingiliz 500 yıl önce shakesperin yazdıgı romanı okuyor ama harf değişmediğinden değil. Dili değişmediğinden.. Sen anlıyamadıgın nokta bu.. Osmanlıda Türkçe yok olmak üzereydi.. Arapça farsca kelimeler işgal etmişti... Türkçeye geri dönmek için yapıldı.. Sen dedenin mektubunu zaten anlıyamazsın kelimeler yabancı.. Ama yok ben arapça farsça kelimelere razıyım diyorsan sana bunu anlatmanın bir gereği yok.. Dedenin okur yazar olma ihtimaline girmiyorum bile.. Sen zannediyorsun ki Osmanlı süper devlet okumuş görmüş bir anda yıkıldı.. CAhilliğinden ve emperyalizm yüzünden yıkıldı.. Kitap yok okur yazar oranı düşük kadınlarda hiç yok.. Matbaada basılan kitap sayısı 150yi geçmez sen de diyorsun 1 gece de tarihi silindi.. Bıkak Allahını seversen cahil yalanlarını... Sinan Meydan Cumhuriyet Tarihi Yalanları kitabında ayrıntılarıyla bulursun sebeplerini.. Her soruna cevap var... Sen rahat ol..

Atatürk zamanında kurulan millileşen fabrikaları satanlara soracaksın.. Seçim zamanın menderes yalakalıgı yaparken iyi sıkısınca fabrikaları kapattı.. İşine gelince özelleştirmeler iyi hristiyanlara yahudilere satılmasında sorun yok.. Simdi rahatsız etmiş.. Aç Osmanlının son yüzyılına halkın nasıl yabancılara köle olduguna bak.. Şimdiyle bir karşılaştır.

Birde şu cumhuriyetle başladı batılılaşma yalanlarını geçicen..Orta okul tarihinde anlatıyorlar 3 .Selim döneminde ilk önce ordunun reformlaşması, örnek olarak batının alındıgına.. Fransız uzmanlar getirildiğine.. Ek olarak subaylara yabancı diller öğretilmesine.. Gerektiğinde eksiğin varsa bazı şeyleri alırsın.. Körü körüne konuşmanın ne anlamı var..

orduyu batıya göre ayarladılar bu durum normal çunku ordu kılıçla tüfege dogru taaruza geciyordu.
ki bunun dışında anayasal duzenlmeler var ve sosyal hayata ilişkin pekte önemli şeyler yok ama bunların neden yapıldığı ayrıca araştırma konus : )

Atatürk ün kurduğu cumhuriyeti savunan ordun neden onun kurduklarınıda savunmadı ?
bu gün çok saf ve arı bir türkçe konuşuyorzda ben mı bilmiyorum yoksa dukkanalra verilen isimler türkçe mı ?

dünyada devletcil ilkesi ile yönetilen bir başka devlet mı var cagdaşlaşıyoruz muasır medenıyetler kapıtalıst :) ve bunca yıl türkiyenın zenginlerını yok edenler bir gecede bütün paralarını yok edenler kim yanı zengin bir halk olmasa özeleştirmede garımüslümlerın olması bence normal

osmanlı bir ırkın devletı olsaydı saf türkçe olurdu koca bir imparatorluktan bahsedıyorsun kaç tane etnik köken var etkileşim var türkçe hakikaten gelişmiş bir dil olsa idi ingilzice gibi hiç bir dilin etkisine girmezdi gelişen değişen bir dünyada bu bence oldukça normal

osmanlının yıkılma sebebı o veya bu ama kurtarıldımı kurtarmadan önce hilafet vede saltanak makamlarının ne olacağı hakkıdan meclis kararı varmı yok mu ?

osmanlı halkı kı bu bizim veya senın ataların emperyalıtslere boyun egmedı gerekenı yaptı gerek orduya yardım ile gerek savaşarak gereksede ölerek yaptı itirazın varmı her zaman yönetenler çeşitli bahanler ile o güçlere boyun eğer ama halk eğmez : ) ki bu gün lanet etiğimiz yahudilere size verecek bir karış toprağım yok diyen sultanı tahtan indirdiler sebebı o veya bu

osmanlı halkının okur yazarlığı veya dedelerimizn okur yazar olup olmadığı bu devletın bir eksikliği değil halkın eğitime olan bakışıdır : ) ha diyeceksın kı o zaman bu halk cahil eger okur yazar olmamak cahaletse benim diyeceğim bir sey yok ama adam memur emekliliği geldiğinde oglu yerıen geçiyordu : ) bu cumhuriyet tarıhındede var : ) bu durumda halkın ne öğreneceğide muamma

gelelım kelimlere kelimleri konuşan o kelimler ile emir verildiğinde yapan birilerı var demekki anlaşılıyor demi ama sen yazı dilini değişirsen bir anda bütün kitapları latın haflerı ile yazarsan kimse ne olduğunu anlmaz : ) belkı halkın dili turkçe ama yazı dili olayı farklı cunku halk onu arapca harfler ile yazıyordu latin harflere gectik okuma kolaylastı yazı dili konuşulan dil hemen hemen aynı oldu dıyeceksın :) haklısın belki ama biz şu an arapça harflerı kullanıyor olsaydık latın harflerı sana zor gelirdı anlamsız gelirdı

dip not yaratılan hiç bir şeyde köşe olayı yoktur genel itibari ile herşey ovaldir neden diye araştır bence ve neden uzun süre okuma yaptığımzıda başımız agrıyor bir bak istersen

son sözüm konu nerden nereye geldi batı en iyiyi yapıyorya bizde alıyoruz adamalr yapmışlar alın bence :)

Bana göre de yüzyılın devlet adamı

Zaten millet bunu anladığı için her defasında daha yüksek bir oranla Tayyip Erdoğan'a destek oluyor

Tabi bizim darbecilerin ve uşaklarının da ruh halleri günden güne bozuluyor

Bu darbeciler ve uşakları bu ruh halleriyle daha da iflah olmazlar

birader 2 birşey oku da yorum yap senin başbakanın değil mi muhtıra veren paşaya emekli olunca zırhlı araç veren not :2007 dolmabahçe görüşmeleri

Geri