-Erdoğan mı? Unakıtan mı? Gül mü? (YıLın FıkRası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bu ne kadar güzel bir hikaye . keşke gül yerine asıl daa fazla xxxxxxxxxxxxxx olan sünnetçi recep i yazsaydınız

teşekküerler

kesinlikle iğrenç bir fıkra sallamıs fıkrayı kendi asılsız aptal düşüncelerine göre yorumlamıs. asıl fıkra yı yazan arkadasa tesekkür ediyorum .Aklınızda nasıl olsada ülkeyi karıstırsak.Ama %47 sizlere izin vermiyecek.:(:(:(:):):):):):(:(:(:((:):)

Güzeldi :) eLLerine saqlık :):)

fıkralar halkın %47 sinin sewdiği insanlara hakaret ediyorda o fıkraya ben ve %47 lik oran söz söyler ve aynı sertlikte cevap verebilirler

Kardeş kussura bakma da M.K. Atatürk'ün ilkeri demişsin pardon o ilkeleri sen mi yazdın
hristiyanların incili değiştirdikleri gibi senin gibi düşünen insanlarda Atatürk ilkerini nasıl işlerine gelirse öle savunuolar (yok türban felan ama Atatürk' ün bin günlük evli kaldığı hanımefendinin de türbanlı olduğunu unutolar) ayrıca ağzını açabilirsin tabi yırtılmazsa:vur

uzatma birader git siyaset'de konuş bildiklerini =)
haa unutmadan %47'nin sevdiği derken ?
1 ton kömür için oy verdiği desene sen şuna =) hey allahım

kesinlikle iğrenç bir fıkra sallamıs fıkrayı kendi asılsız aptal düşüncelerine göre yorumlamıs. asıl fıkra yı yazan arkadasa tesekkür ediyorum .Aklınızda nasıl olsada ülkeyi karıstırsak.Ama %47 sizlere izin vermiyecek.:(:(:(:):):):):):(:(:(:((:):)
Şaka dimi bu ? hadi çıkart 2008 model sony'nide hatıra fotoğrafı çekelim =)

crack man´isimli üyeden Alinti
fıkralar halkın %47 sinin sewdiği insanlara hakaret ediyorda o fıkraya ben ve %47 lik oran söz söyler ve aynı sertlikte cevap verebilirler

Kardeş kussura bakma da M.K. Atatürk'ün ilkeri demişsin pardon o ilkeleri sen mi yazdın
hristiyanların incili değiştirdikleri gibi senin gibi düşünen insanlarda Atatürk ilkerini nasıl işlerine gelirse öle savunuolar (yok türban felan ama Atatürk' ün bin günlük evli kaldığı hanımefendinin de türbanlı olduğunu unutolar) ayrıca ağzını açabilirsin tabi yırtılmazsa

Hım Cevap vermişsin ama geçmişin ne olduğuun bilmiyorsun Atatürk'ün Eşi Diyorsun be adam Ozaman Açık saçlı kadınmı vardı ? türban ne alaka şimdi ? Tarihin İlk Sayfalarından Bahsediyorsun.

Herşey Açık ve Ne t Fıkrada Anlatıldığı gibi :D

bilip bilmeden tüplük yapmayın lütfen :)

Latife Hanım

latife.jpg

valla bir TÜRK evladı ülkesini yöneten kişiler karşı böyle hakaret etmemeli.üstelik hakaret ettiğiniz kişilerden biride bir zamanlar Atatürk!ün oturduğu koltukta oturuyor...yazık......

Mükemmel bir fıkra çok çok teşekkürler

buna sen karar veremezsin siyasi görüşün yüzünden sevmediğin biri o mevkiye gelmişse saygı göstermek zorundasın...

saolasın moralim bozuktu erine geldi yıldızlı yere ben cok güzel şeyler düşünüyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri