fıkralar halkın %47 sinin sewdiği insanlara hakaret ediyorda o fıkraya ben ve %47 lik oran söz söyler ve aynı sertlikte cevap verebilirler
Kardeş kussura bakma da M.K. Atatürk'ün ilkeri demişsin pardon o ilkeleri sen mi yazdın
hristiyanların incili değiştirdikleri gibi senin gibi düşünen insanlarda Atatürk ilkerini nasıl işlerine gelirse öle savunuolar (yok türban felan ama Atatürk' ün bin günlük evli kaldığı hanımefendinin de türbanlı olduğunu unutolar) ayrıca ağzını açabilirsin tabi yırtılmazsa:vur
Şaka dimi bu ? hadi çıkart 2008 model sony'nide hatıra fotoğrafı çekelim =)kesinlikle iğrenç bir fıkra sallamıs fıkrayı kendi asılsız aptal düşüncelerine göre yorumlamıs. asıl fıkra yı yazan arkadasa tesekkür ediyorum .Aklınızda nasıl olsada ülkeyi karıstırsak.Ama %47 sizlere izin vermiyecek.(
crack man´isimli üyeden Alinti
fıkralar halkın %47 sinin sewdiği insanlara hakaret ediyorda o fıkraya ben ve %47 lik oran söz söyler ve aynı sertlikte cevap verebilirler
Kardeş kussura bakma da M.K. Atatürk'ün ilkeri demişsin pardon o ilkeleri sen mi yazdın
hristiyanların incili değiştirdikleri gibi senin gibi düşünen insanlarda Atatürk ilkerini nasıl işlerine gelirse öle savunuolar (yok türban felan ama Atatürk' ün bin günlük evli kaldığı hanımefendinin de türbanlı olduğunu unutolar) ayrıca ağzını açabilirsin tabi yırtılmazsa
bilip bilmeden tüplük yapmayın lütfen
Latife Hanım
valla bir TÜRK evladı ülkesini yöneten kişiler karşı böyle hakaret etmemeli.üstelik hakaret ettiğiniz kişilerden biride bir zamanlar Atatürk!ün oturduğu koltukta oturuyor...yazık......
bu fıkrayı kim uydurduysa nankör ve terbiyesiz