Erdoğan, Isparta’da rest çekti: Çekilirim

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Başbakan Erdoğan, tek başına iktidar olamadıkları takdirde siyasetten çekileceğini açıkladı, aynı çağrıyı Baykal ve Bahçeli’ye de yaptı.

ISPARTA - NTV’de dün akşam, partisinin 2002’de aldığı oy oranının altına düşmesini “başarısızlık” sayacağını ifade eden Başbakan Tayyip Erdoğan, bugün Isparta’da açık konuştu..

Erdoğan, seçim kampanyası çerçevesinde düzenlenen mitingde konuşmak üzere sabah saatlerinde Isparta’ya geldi.

Erdoğan, havalanından kent merkezine, partililerin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde geldi. Konvoyun önünde yer alan bir traktörün çektiği, tarım alanlarının ilaçlamasında kullanılan bir araç, yol boyunca havaya 350 litre gül suyu püskürttü.
Erdoğan: 2002’den az oy başarısızlıktır

Başbakan ve eşi Emine Erdoğan’ın, Belediye binasına girerken de başlarından gül yaprakları döküldü. Basına kapalı olan ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü. Başbakan Erdoğan’ın, Belediye Başkanı Balaman’dan ile yapılan hizmetler ile sorunlar ve ihtiyaçlar konusunda bilgi aldığı öğrenildi.

BAYKAL VE BAHÇELİ’YE DE ÇAĞRI
Erdoğan daha sonra miting meydanında yaptığı konuşmada ise sürpriz bir açıklama yaptı; “Tek başımıza iktidar olamazsak ben siyasetten çekiliyorum” dedi.

CHP ve MHP’nin de tek başına iktidar olma iddiasında bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, aynı çağrıyı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de yaptı.

başbakan siyaseti bırakacak :d ee kurtardık ozaman

sayın basbakan tek başına iktidar olamazlar ise siyaseti bırakacağını açıkladı

bu açıklama dtp pkk ermeniler rumlar abd ab sırada bekleyen satılık malları ucuza koparmak isteyen şirketler ve ha bide apo tarafından üzüntüyle karşılandı

sizce başbakan tek başına iktidar olabilecekmi yada bırakacamı ?

Sov yapmasına gerek yok erdoganın tek basına ıktıdar olmazsam cekılcem gıbı palavralara gerek yok
Zaten acık ve net bı sekılde bellı kı tek basına rahat rahat ıktıdar olamıcak.
Cekılcegınede ınanmıyorum ufak atsın

hem tek başına iktidar olacak hem dedin olayların hiç birine maşa olmayacak, zamanında bahçelim maşa oldu asamadıgı apo için bizden yetki istiyor..
savundunuz partiye oy verdim zamanında şimdi de böyle ucuz kampanyalarla kandıramazsın milleti

tek başına iktidar yola devam kimse tutamaz tayyibi haydi gençler yelkenler fora :D

Herkes İstİfa Mektubunu Hazirlasin Ezİcİ Bİr Çogunluka Tek BaŞina Akp İktİdari Gelİyorrrrrr

Tayyibe oy moy yok...Kendi yurttaşını, kendi askerini ve Atamı aşşağılayan adamlara verecek oyum yok benim...

Başbakan tek başına iktidar olamazsa siyasi bırakacakmıs.

Hoş tek başına iktidar olamıyacak. Ama sözünü tutacağını sanmıyorum. Ama herkes bilsinki erdoğan ve kabine üyelerinin tamamı geçen 4 yılın hesabını verecek. Bu hesaptan sonra istemeseler bile siyaseti bırakıp cezaevinin yolunu tutacaklar....

Te başına iktidar olamayacağı kesin.Bakalım sözünü tutacak mı? Hiç sanmıyorum :)

siyasaeti bırakacagını sanmıyorum bakalım ak koyunkara koyun belli olacak yakında :D

karalamak nekadar yanlış sayın abdullah öcalan aldığı kellelerın hesabını veriyor ama ben ise falan filan alın size bi link bakalım http://www.youtube.com/watch?v=vjPZErcwvTM canınız bizim kadar yanıyomu sen hiç şehit cenazesine gittinmi buarada dün ntv de gemicik almış pişkn pişkin anlatıyo kadir çöpdemir nededi kapak oldu biraz ama olsun böyle bi insan bu ülkenin başbakanı olamaz sn bahçeli türkmen beyidir ya erdoğan ?

Allahım tayyibi başımızdan def eyle.... Delikanlı olan dediğinin arkasında durur simdi sıra
22 temmuzda ampulu söndürmeye geldi....

İnsan yanar döner olmasın alın bakalım akepe liler kahramanınız satısı koydu size .. hehehe durmak yok yola devam mıs ... ama bu da onun sahte muslumanlıgında gunah sayılmayan yalanlarından biri olacak tahmınımce artık bu onun son kozları gun gectıkce eriyip bitio adamcagız ... allah sonunu görmeyi bize nasip etsin ...

Recep Tayyip Erdogan bombalari yavas yavas patlatmaya basladi !!
bunlar daha gelecek olan yeni donemin dinamizmini, gucunu, guvencesini ve
Yeni donemde Yeni Liderini Simgeliyor.

Golde gosterisiyse Golde diyor yani, oturdugu yerden soylemiyor. onlar bos bos gundemi doldururken Erdogana camur atarken Erdoganin cevabi boyle ciddi olunca onlar tabi ciddi olamiyacaklari icin bos bos suclamalarla ugrasmaya aliskin olduklarindan hic bise diyemiyecekler cunki o ciddiyet o guc o guvenceleri yok, neden yok? Ne ekmislerki ne bicsinler ....neyse Artik bizde 22temuza kadar bunlarin artistliklerini izleriz ama tiyatro 22 temuza kadar serbest cunki ondan sonra film bitiyor o artistlerin tiyatrocularin isleri de bitiyor. Alan serbest 22 Temmuza kadar ne duelolar gorecegiz acaba...

AKP nin arkasinda cok buyuk destek var halkdan, bunuda ben o hani varya Turkun hep yok edilmek istendiginde dogan ve ucurumun kenarindan donduren milli ruh,
iste o birlik ruhunun dogduguna ben inaniyorum ve buna 22 Temmuz tum Turkiye imzasini atacak ve

Asil iceriyi duzeltdikden sonra kafasini kaldirabilecek TURKIYE var olacak ve OZAMAN......... iste 22Temuz OZAMANin basladigi zaman. anlamayan bidaha okusun:saskin
( tarih de de hep boyle olmustur acin osmanliya bakin daha da geri gidin ...) Onun icin hic suphem yokki bu konuda buyuk kumar bile oynarim kumarbaz olsaydim ki AKP evet cozumun adi

Yeni donem Erdoganin dedigi Adalet donemi olacak gecen donem kalkinmaydi.
'Adalet denilince tabi hukuk anayasa vesayre geliyor akla

Tek basina iktidar olmasam politikayi birakiyorum dedi ve ekledi
Baykala ve Bahceliye sizde birakiyormusunuz tek basina iktidar olamasaniz

Hadi bakalim bi babayigit ciksin da konussun ? Kim hangi cidiyetle ?

Secimler belli Arkadaslar butun anketler gosteriyor zaten

Allahin izniyle AKP

yada MHP ile koalisyon olabilir cunki bence MHP baya bi patlama yasayacak malum kominisime de turkiyenin sesi mhp olmustu, simdiki tehdit kuresel global dunya, yani gene milli hisler partisinde bi patlama olabilir diye dusunursek AKP ve MHP koalisyonu

MHP harbiden MHP olsaydi AKP den once oyumu MHP ye verirdim ama bence gercek Milliyetci parti AKP , cunki en akilci onlar.

nediyim acizane gorusum,

Ne Mutlu Turkum Diyene ve Bunu anlayana

22 temmuz hersey biraz daha netlesecek,

Akp ve Erdogan karalamaya calisanlar iste ne bilim anani al git demesinlen ugrasinlar yada demokrasi amac degil aracdir demesinden konusunlar ingiliz atini alan Tayyip uskudari geceiyor hihihihi her dusunceye saygimiz sonsuz...

Adam sozunun eri, zaten acik ara onde, soylemesi bile oteki partiler icin yapilan bi oyundan ote deil, oteki baskanlar duymazliktan geleceklerdir...

Eceli gelenler cami duvarına yaklaşırlarmış. Erdoğan siyasi ecelinin geldiğini düşündüğü için halkı bakın bırakarım gibi tehtidkar bir uslup la korkutmaya çalışmaktadır. Bu sadece çirkin bir siyasi olaydır. Biz ülkücüler ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı bu ülke istedikce görevlerine devam edecektir. Sayın bahçeli koltuk sevdalısını olmadığını defalarca göstermiştir. Yada milletvekili maaşını çok sevmediğini maaşının 1 ayını bile almadan göstermiştir. Milliyetçi Hareket hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmamış o koltuga yapışarak bu ülkeyi talan etmemiştir.Aksine bu talanların hesabını sormuştur.

O yüzden diyoruz ki ;

Devletin Başına Devlet Gelecek.
60. Hükümet Milliyetçi Hareket

Tayyip erdogan bu baykal degil arkadaşlar söz verdi yaptı peki baykal ne yaptı??? en büyük AKP

Geri