Erdoğan hakkında GERÇEKLER ve AKP-FP-RP Kronolojisi

tamam işte bu kadar arkadaşım sonuçta baştakiler burda senin yazdığını mı dinlicek benim yazdığı mı mı cevap hiçbiri gene kendi bildiklerini okucaklar biz burda sadece tartışıyoruz sen şöylesin böylesin demiyoruz ha diyenler yok mu var onlarda yönetim tarafından zaten alıyolar cezalarını ban şeklinde

anlastigimiza sewindim:Dsen Antalyadanmisin?

değil istanbul danım hayrola ??

ne denebilirki su tartısmaya. adamların üstüne oyle gittiniz ki. Bu millet salak mı. Her seyi sizmi biliyorsunuz. Bu millet neyin ne oldugunu bilmiyor mu?. Her kes neler oldugunun farkında.yaygara cıkararak yine akp ye destek oldugunuzun farkındasınızdır umarım. Adamaların ustune her gittiginizde adamlar daha guclenerek geliyor. Onları oraya getiren millet ne zaman gönedereceginide iyi bilir.

yazılaanların hepsini okudum çikolata mı ne arkadaşımızın kafası rahat yani işin dalgasında hayatın gerçeklerini ülke elden gittikten sonra anlayacaklardan neyse o kendi sorunu.ben bir şehit kardeşiyim askerlik yan gelip yatma yeri diyenlerin bu ülke için canını verenlerden birinin kardeşiyim sayın tayyip bey bu ülkeyi ve savunan arkadaşları çok sevdiği içinmi oğlunu askere göndermedi hakkını kim aradıysa ananıda al git dedi kime dedi sana bana bizlere daha onun yagıyla beslenenler çıkıyor savunuyor.amma merak etmeyin birgün herkes görecek maske düşecek o zaman onu savunan arkadaşlar akp nin akibetiyle yanmaya gelincede lütfen yan çizmeyin.alperkm arkadaşada teşekkür ediyorum türkiye iran olmayacakk.

yazılaanların hepsini okudum çikolata mı ne arkadaşımızın kafası rahat yani işin dalgasında hayatın gerçeklerini ülke elden gittikten sonra anlayacaklardan neyse o kendi sorunu.ben bir şehit kardeşiyim askerlik yan gelip yatma yeri diyenlerin bu ülke için canını verenlerden birinin kardeşiyim sayın tayyip bey bu ülkeyi ve savunan arkadaşları çok sevdiği içinmi oğlunu askere göndermedi hakkını kim aradıysa ananıda al git dedi kime dedi sana bana bizlere daha onun yagıyla beslenenler çıkıyor savunuyor.amma merak etmeyin birgün herkes görecek maske düşecek o zaman onu savunan arkadaşlar akp nin akibetiyle yanmaya gelincede lütfen yan çizmeyin.alperkm arkadaşada teşekkür ediyorum türkiye iran olmayacakk.

bende sana çok teşekkür ediyorum kardeşim çok geçmiş olsun allah sabır versin biz ve bizim gibler olduğu sürece bu ülkeye hiç bir düzenbaz el uzatamayacak yargıyı bastırsalar asker var askerden hiçbir şekilde kurtulamazlar askerin başa gelipte bir gece onları yataklarından toplayıp camı olmayan bi hücereye tıktığı zaman acıyın bize diye yalvaracaklar ama nafile ölüm fermanlarını zaten çoktan imzaladı onlar !!!

AKP yi çekemeyenler diyelim tamam da acaya AKP karşıtları BAYKAL'ı nasıl çekiyorlar bu daha da ilginç değilmi?

Bu güne kadar halk adına yaptığı bir eylem ve söylemi olmayan bu adamı nasıl çekebiliyor bu arkadaşlar onu da bize açıklarlarsa çok memnun kalıcaz.

Kardeşim başın sağolsun allah sabır versin.

@Çikolata
Senin için atalarımız güzel bir söz söylemişler. Yani ya konuş fezy alalım ya da sus adam sanalım. Forumu fikirleirni paylaşmaya değer bir yer olarak görmüyorsan fikrini paylaşanlara ses çıkaramazsın. Yoksa senin saçma bulduğun forumlardan daha saçma bir adam olur çıkarsın.

Pek çok kendini bilen islamcı arkadaş zaten Tayyip'i sevmez. İslamcılığından dolayı değil politikalarından dolayı sevmez.

Recep Tayyip Erdoğan ve AKP İSLAMI SİMGELEYEN BİR HAREKET DEĞİLDİR. AKP SERMAYE GRUPLARINI ARKASINA ALAN CEMAATLER ARASI DENGE POLİTİKASI YAPAN, YABANCI GİZLİ SERVİSLERİN VE BAŞTA AMERİKA HATTA KURTULUŞ SAVAŞINDA ÜLKEYİ KURTARDIĞIMIZ İŞGALCİLERİN DESTEĞİNİ ARKASINA ALMIŞ BİR PARTİDİR.

BU ÜLKENİN HALKINA GÜVENELİM DİYENLERE SÖYLEYELİM BU ÜLKENİN %90'I SİYASİ BİLGİSİ, EKONOMİK BİLİNCİ VE SINIF BİLİNCİ OLMAYAN İNSANLARDIR.
Yani onlar takım tutar gibi parti tutarlar. AKP bizim partimiz zannederler İslamcılık ile Türban Sorunu ile Kapatma Davası ile gözleri boyanır bu esnada ülkenin onlarca zengin kuruluşu yabancılara satılır. Ülkenin emekçilerinin kazandıkları hakları gaspedilir.
Şehitler kelle olur, Bebek Katilleri Sayın olur, Çiftçi Anasını alır gider, Askerler Kışlalarda yatar...

Kimse bunları görmez çünkü sınıf bilinci olmayan insanlar demokratik seçimlerde dindarlık referandumuna gidiliyormuş psikolojisine sokulur.
İDDİA EDİYORUM BAŞTA AKP OLMAK ÜZERE TÜM PARTİLERİN SEÇMENLERİNİN %99'U SEÇİMDEN ÖNCE PARTİ PROGRAMLARINI OKUMAZLAR.
Partinin ekonomik, kültürel faaliyetleri, projeleri şuursuz halk yığınlarını ilgilendirmez. O yüzden AKP'ye oy verirler sonra zam alamadık, sosyal hakkımız gaspoldu diye yakınırlar. Çünkü AKP milletvekilleri ve parti seçim için desteği Sermaye Gruplarından büyük şirketlerden alırlar. O yüzden de halka değil sermayeye biyat ederler.

Buyrun ülkemdeki en çok kar eden iktisadi teşebbüslerin yarısı satılmış biz hala Tayyip sevgil kelebeği mi, kurutulmuş gübre mi onu tartışıyoruz.

AKP'NİN İSLAMI TEMSİL ETTİĞİNİ ZANNEDEN, İSLAMCI PARTİ SANIP OY VEREN ARKADAŞLARA SÖYLEYEYİM BİRAZ DAHA AÇIK GÖRÜŞLÜ OLSUNLAR OKUYUP ÖĞRENSİNLER. ÖYLE TÜRBANA İZİN VERİLMESİ MESELESİNDE YAPILAN VAKIFLAR YASASI OLAYINI UNUTMAYIN. EMİNİM SİZİN AHLAKINIZ VE VATAN SEVGİNİZ DE TÜRBANLA ÜNİVERSİTEYE GİRME PAHASINA ÜLKEDEKİ YABANCI VAKIFLARIN ÜLKE EKONOMİSİNDE BİR BASKI UNSURU HALİNE GETİRİLMESİNE RAZI OLMAZ.

işin özü şudur:
Yurt dışından karanlık eller islamcı kılığında soktukları truva atları ile ülkenin altını oyuyorlar hem Kürtçülüğü ayaklandırıyor hem ekonomiyi işgal ediyorlar. Bu arada şuursuz halk da 10 bin kız okula türbanlı girsin mi girmesin mi onu tartışıyor, Davaydı askeri operasyondau hergün ana haber bültenlerindeki Afyonla uyutuluyor.
Beyler Tayyip Bey kalçasını her zaman kurtarır bu ülke batsa da kurtarır. Onun çocukları Amerika'da okur kaba etleri sıkışırsa yeniden Amerika'ya döner. Ama bu ülke batarsa biz batarız. Yan sen islamcı olarak ben laik Atatürkçü olarak batarım. Son pişmanlık da fayda etmez bilirsiniz ülke o hale geldiğinde. kendinize gelin.

saygılar

Geri