Erdoğan Gazozu'nu Çakıyla Açtı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

95wkkp.jpg

Erdoğan gazozu çakıyla açtı

Erdoğan, PEYGAMBER SÜNNETİ diye sürekli cebinde taşıyor.

Başbakan'ın geçen yıl hediye halının ipini cebinden çıkardığı çakıyla kesmesi çok konuşulmuştu.

Erdoğan o meşhur çakısını bir kez daha çıkardı. 7. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları ödül törenine katılan Başbakan Erdoğan, önündeki masada duran gazozları cebinden çıkardığı çakı ile açtı.

scf2o7.jpg

Çakı taşımak sünnet

İslamiyet'te çakı taşımak sünnet olduğundan Başbakan'nın çakısı hep cebinde. Yakınları başbakanı bildiklerinden beri çakı taşıdığını söylüyorlar.

Kaynak

Tırstıqımdan DoLayı Taşıyorum Demıyorda Sunnet FeLan Dıyor..Töße Töße...

Çokta önemli bişe İnsanlar haber yapacak bişe bulamayınca bunlara sarıyor :D Kime ne zararı var Çakının :D

Nesi enteresan yahu . Çakı dediğin alettle 8 e yakın farklı özelllikteki aletler war.Lazım olması açısından yanında taşıyodur.Ayrıca da ne güzel sünnetmiş işte taşıyor müslüman insanlarız sünnet i yerine getirmekten mi utanacaksınz yahu anlam veremiyorum.

Böle şeylerin haber değeri taşıdığını zannetmiyorum haber yapanlarıda kınıyorum ayrıca

Ne Muhteşem Bi Haber Bravo Bide Peygamber Sünneti Diye Sür Manşet Geçmiş Dangozlar... Ulan Peygamberimiz Zamanında çakı Mı Vardı Ya Varsa Kısa Kılıç Yada Kama Vardır Yada Bildiğin Bıçak Alalalaaaaaaaaaa....

Al işte..... Şimdi başlıcak millet çakı taşımaya yakalanınca sünnet diyecek başbakan taşıyorda biz niye taşıyamıyoruz olayları cıkcak boş işş bunlar.
Din ayana bizi seviyorlar::

Al işte tam ... Şimdi başlıcak millet çakı taşımaya yakalanınca sünnet diyecek başbakan taşıyorda biz niye taşıyamıyoruz olayları cıkcak boş işş bunlar.

ağızından bal damlıyo ne güzel söyledin ya:clap:clap:clap:clap

Al işte ......Şimdi başlıcak millet çakı taşımaya yakalanınca sünnet diyecek başbakan taşıyorda biz niye taşıyamıyoruz olayları cıkcak boş işş bunlar.

üstüne diyecek bişe bulamıyorum

PoLis Vatandaşın Tekini Arıyor Ustunden Çakı,SustaLı,Döner ßıçaqı Çıkıyor..

PoLis Soruyor ßunLar Ne oLum Manyakmısın Senn ??

Cevap : aßi ßunLarı Yanımızda Taşımak Sünnetmış.. Yarında ßazuka aLıcam Oda Sevapmış.. ßen Tayyıßın YaLancısıyım VaLLahi.. :hhmanD

yav neden bahsediyosunuz adam tırstığından dolayı çakımı taşır onun kaç koruması var Allah bilir. Belki hatıradır, ayrıca işe yaramış gazozu açmış :D adama iyice piskopat gözüyle bakmaya başladınız.

ayrıca sünnet olduğunu hiç bir yerde de duymadım ole olsa bile o zamanlar peygamber efendimizin birçok düşmanı vardı en kötü ihtimal olursa die çakı taşımış olabilir diye düşünüyorum.

yanlız açış tarzı bana sokakta biracıların tarzını hatırlattı,

garip değilmi?

Arkadaşlar tartıştığınız kişinin bu ülkennin başbakanı olduğunu bilerek lütfen seviyeli bir şekilde yorumlar yapalım ve
kullandığımız kelimelere de dikkat edelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum.

çakıyı boşverinde T.C başbakanının düştüğü hale bakın kendisi açıyor gazozu böle bi rezillik varmı

Haber yapmaya değer bir şey değiL bence. . .

"İslamiyet'te çakı taşımak sünnet olduğundan Başbakan'nın çakısı

hep cebinde. Yakınları başbakanı bildiklerinden beri çakı taşıdığını söylüyorlar."

Bu ilginç bir tespit demek ki başbakanın çakı taşımak gibi bir alışkanlığı var hoş : )..

Geri