Erdoğan Gökçek’i silmez

ramo46

New member
Reaction score
0
Erdoğan Gökçek’i silmez

ZERRE kadar tereddüdünüz olmasın:

Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek’e fena halde gıcık oluyor...

Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek’in yaramazlıklardan hiç hazzetmiyor...

Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek’i zerre kadar güvenilir bulmuyor...

Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek’in Kılıçdaroğlu ile girdiği kavgadan mağlup çıktığını düşünüyor...

Tayyip Erdoğan da Melih Gökçek’in miadını doldurduğuna emin...

Fakat... Gelin görün ki...

Tayyip Erdoğan’ın elini, ayağını tutan şu türden mevzular söz konusu:

BİR: Aday yapmazsa Melih Gökçek adlı koskocaman bir sorunla karşı karşıya kalacak...

İKİ: Aday yapmazsa Melih Gökçek, hop diye başka bir partiden ya da bağımsız aday olup, en az yüzde 15 oy alarak Ankara’nın düşmesine neden olacak...

ÜÇ: Aday yapmazsa "Kemal Kılıçdaroğlu bir kelle daha aldı" algısı yerleşecek ve CHP cenahında keyifler keka olacak...

DÖRT: Aday yapmazsa "medyanın dediğinin tersini yapmak" şeklinde oluşturduğu geleneğe aykırı davranmış olacak...

http://www.olayhaber.com/yazi_detay.asp?yazi_id=5297&yazar_id=23

Başbakanın TV kanallarındaki açıklamasından bir Cümle

***Denekler üzerinde çalışma yapılmaktadır.Sonuca bakacağız.

dedi..Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım bazı arkadaşlar kusura bakmasın

akp gökçekten gelecek oy a mı muhtaç? gökçek gökçek dedin değil mi?
Ankarayı az su diye kıvrandırmadı. Tayyip te onu kıvrandırmalı

Başbakanın TV kanallarındaki açıklamasından bir Cümle

***Denekler üzerinde çalışma yapılmaktadır.Sonuca bakacağız.

dedi..Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım bazı arkadaşlar kusura bakmasın

Iyi ki kobay farelerinin üzerinde deney yapiyorum dememis:durdurun

Basbakan bende de gökcegi silmez ama gökcegi koysada oyu düsecek koymasa kilicdaroglu yine basardi diyecekler. Gercekten bu sefer rte nin isi zor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını ne zaman açıklayacağına ilişkin bir soruya verdiği yanıtta, "Kamuoyu araştırmaları bu hafta sonuna kadar gelirse bekletmeyip açıklarız" dedi.

Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Grigol Mgaloblişvili ile başbaşa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısında bir gazetecinin, "Ankara Büyükşehir Başkanı adayınızın belirlenmesi sürecinde bir takım sıkıntılar yaşandığı yorumları yapılıyor. Gerçekten bu tür sıkıntılar yaşanıyor mu? Adayınızı ne zaman açıklayacaksınız?" sorusuna Erdoğan, şu yanıtı verdi:

"Sürece girerken büyükşehir belediyelerimizle alakalı yaptığımız gerek temayül yoklamaları, gerek kamuoyu araştırmaları ve bütün bunlarla birlikte belli aralıklarla büyükşehir belediye başkan adaylarımızı açıklayacağımı söyledim. Bildiğiniz gibi şu ana kadar 5 ilimizi açıkladım. Ankara da bizim için çok çok önemli bir ilimiz, başkentimiz. Değerlendirmeleri yapıyoruz. O değerlendirmeleri yaptıktan sonra... Kamuoyu araştırmaları bu hafta sonuna kadar gelirse zaten bekletmeyip açıklarız. Şu anda arkadaşlarımız Ankara'da çok ciddi sayıda denek üzerinde çalışmalarını yapıyorlar. Bu çalışmalar neticelendikten sonra da bizler Ankara Büyükşehir Belediyesiyle ile ilgili kararımızı vereceğiz."

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=198604

Heralde yanlış anlaşılmamışımdır.

keşke aday gösterse ...melih gökçeğin aday olmasını çok istiyorum!

erdoğan silmesede gökçek kendini silmiştir.sanmam bundan sonra belediyeye girebilsin.

akp gökçeki açıklarsa
buraya yazıyorum %100 kaybedecektir

Geri