Erdoğan Davos'a gitmeyecek

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Erdoğan Davos'a gitmeyecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Davos'a gitmeyeceğini açıklayarak: "Söz ağızdan bir kez çıkar. Ben bir daha oraya gitmeyeceğim" dedi.

Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' panelinde Şimon Peres'e rest çekmişti. Erdoğan, "Sizin 'Filistin'e tankların üzerinde girmeyi seviyorum, kendimi başka mutlu adlediyorum' diyen başbakanlarınız var.. Siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz..." diyerek dünyanın da dikkatini çekmişti. Erdoğan, Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrılmıştı.

Erdoğan bu olaydan sonra bir daha Davos'a katılmayacağını açıklamıştı.

Ekli dosyalar

• fft3_mf482229.jpg
    fft3_mf482229.jpg
    9.4 KB · Görüntüleme: 6,397
İyi olmuş o şerefsizlerin Yanına gitmese de olur .. Onların Barışlarını da Biliyoruz geçmişte var örneği :goz:

avrupa denilen medeniyet insan hakkı diye bagıran medeniyetsiz ve sadece kafir haklarını ihlal etmeyen müslüman lara hiç bir hak tanımıyan şerefsiz lerin yanına neden gidecekmiş avrupa birligine girince bizim hakımızımı savunacanı sanıyor bu millet hala ögrenemedimi müslüman halk bu işin masal oldunu ne avrupa birligi ne davos hiç biyere gitmemek lazım onlar gelsin biz ülkemizi güçlendirdimi onlar bizim (K......I) öpecekler

avrupa denilen medeniyet insan hakkı diye bagıran medeniyetsiz ve sadece kafir haklarını ihlal etmeyen müslüman lara hiç bir hak tanımıyan şerefsiz lerin yanına neden gidecekmiş avrupa birligine girince bizim hakımızımı savunacanı sanıyor bu millet hala ögrenemedimi müslüman halk bu işin masal oldunu ne avrupa birligi ne davos hiç biyere gitmemek lazım onlar gelsin biz ülkemizi güçlendirdimi onlar bizim (K......I) öpecekler

Bu kafirleri kıracaz önümüxde diz çökecekler imansızlar müslüman halk uyandı artık bizi kimse tutamaz Alllahhh Allahh geliyoz lan Avrupa Bekle bizi ....

Bu kafirleri kıracaz önümüxde diz çökecekler imansızlar müslüman halk uyandı artık bizi kimse tutamaz Alllahhh Allahh geliyoz lan Avrupa Bekle bizi ....

Wer Gazı Ver Gazı.. Ayrıca Dikkatini Çekerim Avrupaya DeğiL Arap Yarım Adasına Gidiyoruz.. ;)

gitmemesi lazım :utan diğer 1 olay şu para o aptal dediğiniz araplarda...harcayacak yer arıyorlar türkiyemde harcansalar ne sakınca doğurur...

Levent32 müslümanlar nereden uyandı anlayamadım ? :D bana ekonomik askeri veya medeniyet anlamında nasıl uyandıgımızı anlatırmısın? Mesela Dubai'yi ya da Afrika'yı ya da İran'ı uyanmak boyleyse ben devam ediyim kadim uykuma :D

Başbakan'ın Davos'da Şimon Perez'e Söylediklerini Tarih Yazdı,
Bundan Sonra Başbakan Davos'a Gitmese'de Olur,
Hoş Gitse Yine Azarlayacak Birilerini Bulur :)

gider,gider,elbette birgün gelir gider.

çağrısınlar yıne ağızlarının payını alsınlar . Oh ne guzle oldu davos davos davos olalı böyle delikanlı görmemiştir. Osmanlı tokatı yedıler belkı akılları kıçalrına vurmuştur :)

Geri